ALT DE LA IMAGEN

Toteaa Musikaali

Musiikki värityskuvia

Toteaa Musikaali

Toteaa Musikaali

Toteaa Musikaali väritys sivu

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Jos pidät musiikista ja tanssia voit todella nauttia tämän väritys sivu nuotit, jotka voit väri verkossa, suoraan sivuiltamme, tai tulostaa sen paperille. Lataa tyhjä piirustus tulostaa ja voit käyttää väriliidut, tussit, vesivärit tai mitä haluat värittää tämän musiikkipiirtoelämyksestä. Taustalla on pentagrammi, joka on, jos kirjoittaa musiikkia, ja sitä voi nähdä useita nuotteja, jotka tässä tapauksessa ovat kahdeksas toteaa, tyyppi nuotti, joka kestää puoli pulssi. Mikä väri on nuotin? Koska tämä riippuu kunkin yksi, voit valita värin haluat maalata jokainen nuotti tämän väritys sivu.

kertaa maalattu:

Tämä väritys sivu on maalattu 13030 kertaa verkossa. Ranking 0 ja Paras värityskuvia.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä maalarit ajatella jokaisen väritys sivu. Tämä väritys sivu on luokitus muiden käyttäjien 4.

Äänestä tätä kuvaa

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Arvosana perustuu 130 lausunnot käyttäjien

MAALATA
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa
LATAA VALKOINEN PIIRROS
Toteaa Musikaali
Väritys Sivu Toteaa Musikaali

Väritys nuotteja, jotkut kahdeksas toteaa värittää musiikkia, ja tarkastella sitä sekä kuulla. Nuotit viittaavat ääniä jatkuvasti perustaajuudelle jonka avulla voit asettaa sävy. Mitä näemme tässä kuvassa nuotit myös voisi kutsua musiikkinimeksi, joka on piirros, joka on edustettuna sauva korkea ja kesto ääni. Ne voivat myös olla mukana merkkejä ja symboleja, jotka antavat meille lisätty tietoa äänen, kuten merkki tai värisävy että ääni, niin että muusikko voi pelata sitä ilman muita ohjeita. Nimi nuotit ovat C (Do), D (Re), E (Mi), F (FA), G (Sol), (La) ja B (Si), ja keston kahdeksasosanuotti voi olla neljänneksellä Huomaa, puoli huomautus tai kokonuotti normaalisti tapauksissa, mutta muut kestot kuin kuudestoista huomata, kolmaskymmenestoinen huomautuksen tai kuudeskymmenesneljäs huomata, kaksi jälkimmäistä harvinaisempia, koska sen lyhyt kesto. Kirjoittaminen musiikki johtuu munkki Guido d\'Arezzo, ja kuudennentoista vuosisadan, lisäämällä huomautuksen B (pidetään pirullinen sävy yllä) valmistui nuotteja ja muutti nimensä ensimmäinen merkintä, Ut aiemmin, että nimi Do (C).

Katsotaanpa maali Toteaa Musikaali väritys sivu Pidätkö Musiikki väritys sivut? Tämä on kuva Toteaa Musikaali väriä tai maali verkossa selaimen ilman ladata tai asentaa mitään, on täysin turvallinen. Täältä voit maalata ilmaiseksi Toteaa Musikaali väritys sivu Musiikki. Kaikki lapset pitävät käsitöitä ja toimintaa kotona, kuten Toteaa Musikaali väritys sivu on Suomi ja liittyy Musiikki. Meidän piirustus Toteaa Musikaali on yksi parhaista piirustuksia ja kuvia maalata of Musiikki että saat ja voit jakaa sen ystäviesi kanssa ja yhteystiedot sosiaalisia verkostoja. Voit tulostaa mustavalkoinen piirustus Toteaa Musikaali sinut yrittää ja sitten väri se värillisiä merkkejä tai voipaperi, oppia siitä ja jaa se kommentteja, näytä se ystävillesi. Se on hauska ja opettavainen toimintaa lapsille, joka auttaa heitä kehittämään motorisia taitoja ja koordinaatiota samalla hauskaa.

EDELLINEN

Musiikki eniten maalatut sivut

Kuulokkeet
6
6 / 10 - 63 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Nauti hyvästä musiikista ja värit nämä kuulokkeet nuotteja ympärillä. Kaikille niille, jotka ovat innostuneita musiikista, on omistettu tämän piirustuksen väri kuulokkeet. Suunnittele oma kuulokkeet värejä ja kuvioita, jotka haluat laittaa. Kun olet valmis, voit tulostaa piirustuksen. Voit myös tulostaa kuulokkeet ennen väri niitä ja tehdä suunnittelua käsin, väriliiduilla.

PSY Gangnam Style
6
6 / 10 - 103 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Jos pidät Super maailman menestys Gangnam Style, korealaisten Psy, nyt voit väri Psy tekee suosittu hevonen tanssia. Älä lopeta tanssia laulun, joka on onnistunut olla numero 1 listoilla yli puolet maassa ympäri maailmaa. Nyt voit väri tämä piirustus Psy Gangnam Style tulostaa ja käyttää missä tahansa. Voit leikata ja liittää kansioon, tai omassa huoneessa.

Klassinen Kitara
5
5 / 10 - 61 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Jos pidät musiikista nyt voit väri tämä kaunis klassinen kitara, joka tunnetaan myös espanjalaisen kitaran, jota ympäröi nuotteja. Kitara kuuluu perheeseen chordophone välineitä, ja alun perin tehty puusta. Nykyään voidaan käyttää erilaisia ​​materiaaleja, mutta puu on edelleen käytössä. Kitara on väline lähes välttämättömiä kaikille bändin tai musiikillinen ry ...