ALT DE LA IMAGEN

Kani (Nalle Puh)

Nalle Puh värityskuvia

Kani (Nalle Puh)

Kani (Nalle Puh)

Kani (Nalle Puh) väritys sivu

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Tässä piirustuksessa näkyy Kani, ystävä Nalle Puh, joka on toinen hahmo, joka asuu sadan hehtaarin metsä. Kani on vähän äreä ja joskus suuttuu kun Tikru menee hänen puutarha ja pilaa kasveja. Silti kani on erittäin älykäs ja aina keksii hyviä ideoita, joiden avulla heidän ystävilleen. Voit värittämistä piirustus kani väritys.

kertaa maalattu:

Tämä väritys sivu on maalattu 8764 kertaa verkossa. Ranking 0 ja Paras värityskuvia.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä maalarit ajatella jokaisen väritys sivu. Tämä väritys sivu on luokitus muiden käyttäjien 3.

Äänestä tätä kuvaa

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
3

Arvosana perustuu 6 lausunnot käyttäjien

MAALATA
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa
LATAA VALKOINEN PIIRROS
Kani (Nalle Puh)
Väritys Sivu Kani (Nalle Puh)

Väritys sivun noin Kani, alkaen Nalle Puh. Kani on ystävä Puh, Tikru, Nasu ja Ihaa, mutta joskus hän ei ole tarpeeksi kärsivällisyyttä ja olla vihainen. Kani rakastaa kasveja ja kukkia, ja rakastaa huolehtia hänen puutarhakasvit, kuten tämä sivu tulostaa Jäniksen vuodesta Nalle Puh.

Katsotaanpa maali Kani (Nalle Puh) väritys sivu Pidätkö Nalle Puh väritys sivut? Tämä on kuva Kani (Nalle Puh) väriä tai maali verkossa selaimen ilman ladata tai asentaa mitään, on täysin turvallinen. Täältä voit maalata ilmaiseksi Kani (Nalle Puh) väritys sivu Nalle Puh. Kaikki lapset pitävät käsitöitä ja toimintaa kotona, kuten Kani (Nalle Puh) väritys sivu on Suomi ja liittyy Nalle Puh. Meidän piirustus Kani (Nalle Puh) on yksi parhaista piirustuksia ja kuvia maalata of Nalle Puh että saat ja voit jakaa sen ystäviesi kanssa ja yhteystiedot sosiaalisia verkostoja. Voit tulostaa mustavalkoinen piirustus Kani (Nalle Puh) sinut yrittää ja sitten väri se värillisiä merkkejä tai voipaperi, oppia siitä ja jaa se kommentteja, näytä se ystävillesi. Se on hauska ja opettavainen toimintaa lapsille, joka auttaa heitä kehittämään motorisia taitoja ja koordinaatiota samalla hauskaa.

EDELLINEN

Nalle Puh eniten maalatut sivut

Nasu
6
6 / 10 - 14 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Nasu makaa tällä väritys sivu sinulle. Voit valita värejä, jotka haluat ja täytä väri tätä piirustusta. Nasu on hahmo Nalle Puh. Se on sika, joka näyttää ilmeisesti pelkuri, mutta lopussa aina onnistu voittamaan pelkonsa ja siirtyä eteenpäin avulla hänen ystävänsä. Nasu on paras ystävä Pooh.

Nalle Puh
6
6 / 10 - 35 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Täällä meillä on Nalle Puh tässä väritys sivu. Puh on Christopher Robinin nallekarhu, ja rinnalla Nasu, Ihaa ja Tiikeri hän asuu paljon seikkailuja. Nyt voit värittää Puh kuin haluat, ja valita uusia värejä hänelle. Hauskaa väritys hahmoja Nalle Puh, ja älä unohda, että voit myös tulostaa piirustuksia.

Ihaa
6
6 / 10 - 15 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Ihaa on aasi ystävä Nalle Puh asuu Hundred Acre metsä ja kantavat elää hauska seikkailu. Ihaa on aasi täytetty, mikä on aina surullinen ja erittäin negatiivinen, aina valittaa kaikesta ja pelkää mitä hän näkee. Ihaa on erittäin söpö sarjakuvahahmoja ja yksi rakasti lapsia. Aina mukana hänen ystävänsä tarinoita ja seikkailuja, vaikka kaikki pelkäävät.