ALT DE LA IMAGEN

Nalle Puh ja Ihaa

Nalle Puh värityskuvia

Nalle Puh ja Ihaa

Nalle Puh ja Ihaa

Nalle Puh ja Ihaa väritys sivu

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Nalle Puh halaa hänen hyvä ystävä on paljon rakkautta, aasi Ihaa, tässä väritys sivu kaikille niille, jotka haluavat merkkiä Nalle Puh, sarjan jaksoja ja elokuvia Walt Disney, jossa muutamia kivoja eläimiä elää sata hehtaarin metsä.Kaunis kohtaus, että voit väri kiitos online väritys sivuja, ja nauttia näistä suosittuja hahmoja Disney World. Vaikka tämä mukava pikku aasi on yleensä harmaa tai sininen, voit värittää kuin haluat, aivan kuten voit muuttaa Puhin keltainen sävy ja punainen paita ja väritä ne kuitenkin pidät eniten nähdä, mitä se tuntuisi. Väritys sen verkossa, voit tehdä sen niin paljon kertaa kuin haluat!

kertaa maalattu:

Tämä väritys sivu on maalattu 7919 kertaa verkossa. Ranking 0 ja Paras värityskuvia.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä maalarit ajatella jokaisen väritys sivu. Tämä väritys sivu on luokitus muiden käyttäjien 6.

Äänestä tätä kuvaa

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Arvosana perustuu 9 lausunnot käyttäjien

MAALATA
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa
LATAA VALKOINEN PIIRROS
Nalle Puh ja Ihaa
Väritys Sivu Nalle Puh ja Ihaa

Tässä piirustuksessa näkyvät kaksi eniten rakasti merkkiä maailmassa Nalle Puh, jotka ovat aasi Ihaa ja pikku karhu Pooh, jotka ovat todella pehmoleluja, että lapsi nimeltä Christopher Robin on, joka kulkee heidän Hundred acre Metsä elää hauskaa seikkailuja vieressä joitakin muita merkkejä, kuten tiikeri (joka on tiikeri paljon energiaa), Nasu (pieni ja turvaton pieni sika), Kani (joka on hieno tarhaan) ja Pöllö, joka on yksi joka antaa viisaita neuvoja hänen ystävänsä ja älykkäin yksi liikaa. Alkuperäinen idea syntyi joitakin kirjoja, jotka Alan Alexander Milne kirjoitti viihdyttää hänen poikansa Christopher Robin, tarinoita hänen pehmolelut, että hän oli hänen huoneessaan. Nämä suloiset hahmot, erittäin suositeltava pikkulapsia niiden yksinkertaisuus ja rauhallisuus, ovat erittäin tärkeitä ikoni Walt Disney World, lukuisia elokuvat julkaistiin, jotka ovat tuoneet heille suurta mainetta ja suosiota. Tämän vuoksi ne ovat merkkejä, jotka ovat tuotteita, jotka liittyvät niiden kanssa, koska se on hyvin yleinen löytää monia tuotteita Disney oheistuotteet, joilla kuva Nalle Puh, Ihaa, Tiikeri, Nasu tai muita merkkejä, sillä vaikka elokuvat eivät ole viime he koskaan tulla vanhaksi.

Katsotaanpa maali Nalle Puh ja Ihaa väritys sivu Pidätkö Nalle Puh väritys sivut? Tämä on kuva Nalle Puh ja Ihaa väriä tai maali verkossa selaimen ilman ladata tai asentaa mitään, on täysin turvallinen. Täältä voit maalata ilmaiseksi Nalle Puh ja Ihaa väritys sivu Nalle Puh. Kaikki lapset pitävät käsitöitä ja toimintaa kotona, kuten Nalle Puh ja Ihaa väritys sivu on Suomi ja liittyy Nalle Puh. Meidän piirustus Nalle Puh ja Ihaa on yksi parhaista piirustuksia ja kuvia maalata of Nalle Puh että saat ja voit jakaa sen ystäviesi kanssa ja yhteystiedot sosiaalisia verkostoja. Voit tulostaa mustavalkoinen piirustus Nalle Puh ja Ihaa sinut yrittää ja sitten väri se värillisiä merkkejä tai voipaperi, oppia siitä ja jaa se kommentteja, näytä se ystävillesi. Se on hauska ja opettavainen toimintaa lapsille, joka auttaa heitä kehittämään motorisia taitoja ja koordinaatiota samalla hauskaa.

EDELLINEN

Nalle Puh eniten maalatut sivut

Nalle Puh
6
6 / 10 - 35 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Täällä meillä on Nalle Puh tässä väritys sivu. Puh on Christopher Robinin nallekarhu, ja rinnalla Nasu, Ihaa ja Tiikeri hän asuu paljon seikkailuja. Nyt voit värittää Puh kuin haluat, ja valita uusia värejä hänelle. Hauskaa väritys hahmoja Nalle Puh, ja älä unohda, että voit myös tulostaa piirustuksia.

Nasu
6
6 / 10 - 14 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Nasu makaa tällä väritys sivu sinulle. Voit valita värejä, jotka haluat ja täytä väri tätä piirustusta. Nasu on hahmo Nalle Puh. Se on sika, joka näyttää ilmeisesti pelkuri, mutta lopussa aina onnistu voittamaan pelkonsa ja siirtyä eteenpäin avulla hänen ystävänsä. Nasu on paras ystävä Pooh.

Ihaa
6
6 / 10 - 15 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Ihaa on aasi ystävä Nalle Puh asuu Hundred Acre metsä ja kantavat elää hauska seikkailu. Ihaa on aasi täytetty, mikä on aina surullinen ja erittäin negatiivinen, aina valittaa kaikesta ja pelkää mitä hän näkee. Ihaa on erittäin söpö sarjakuvahahmoja ja yksi rakasti lapsia. Aina mukana hänen ystävänsä tarinoita ja seikkailuja, vaikka kaikki pelkäävät.