ALT DE LA IMAGEN

Nasu, Puh ja Ihaa

Nalle Puh värityskuvia

Nasu, Puh ja Ihaa

Nasu, Puh ja Ihaa

Nasu, Puh ja Ihaa väritys sivu

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Voit väri hahmoja Nalle Puh-sarja, jotka sijoitetaan torni. Ihaa, aasi, alla, pitämällä Puh porsaan olkapäillä. Tämä väritys sivu on hyvin hauska, jossa päähenkilöt kirjassa A.A. Milne että Disney käytetään luoda Puh ja hänen ystävänsä elokuvissa. Väri verkossa tämä Nalle Puh väritys sivu.

kertaa maalattu:

Tämä väritys sivu on maalattu 6388 kertaa verkossa. Ranking 0 ja Paras värityskuvia.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä maalarit ajatella jokaisen väritys sivu. Tämä väritys sivu on luokitus muiden käyttäjien 4.

Äänestä tätä kuvaa

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Arvosana perustuu 9 lausunnot käyttäjien

MAALATA
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa
LATAA VALKOINEN PIIRROS
Nasu, Puh ja Ihaa
Väritys Sivu Nasu, Puh ja Ihaa

Väritys sivu Nasu, pieni vaaleanpunainen sika, Nalle Puh, keltainen karhu punainen t-paita, ja Ihaa, harmaa aasi, joka on yleensä hieman surullinen.Kirjoittaja alkuperäinen idea Pooh oli kirjailija Alan Alexander Milne, Christopher Robinin isä, hän on poika, että kirja on ystävä Puh.

Katsotaanpa maali Nasu, Puh ja Ihaa väritys sivu Pidätkö Nalle Puh väritys sivut? Tämä on kuva Nasu, Puh ja Ihaa väriä tai maali verkossa selaimen ilman ladata tai asentaa mitään, on täysin turvallinen. Täältä voit maalata ilmaiseksi Nasu, Puh ja Ihaa väritys sivu Nalle Puh. Kaikki lapset pitävät käsitöitä ja toimintaa kotona, kuten Nasu, Puh ja Ihaa väritys sivu on Suomi ja liittyy Nalle Puh. Meidän piirustus Nasu, Puh ja Ihaa on yksi parhaista piirustuksia ja kuvia maalata of Nalle Puh että saat ja voit jakaa sen ystäviesi kanssa ja yhteystiedot sosiaalisia verkostoja. Voit tulostaa mustavalkoinen piirustus Nasu, Puh ja Ihaa sinut yrittää ja sitten väri se värillisiä merkkejä tai voipaperi, oppia siitä ja jaa se kommentteja, näytä se ystävillesi. Se on hauska ja opettavainen toimintaa lapsille, joka auttaa heitä kehittämään motorisia taitoja ja koordinaatiota samalla hauskaa.

EDELLINEN

Nalle Puh eniten maalatut sivut

Nalle Puh
6
6 / 10 - 35 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Täällä meillä on Nalle Puh tässä väritys sivu. Puh on Christopher Robinin nallekarhu, ja rinnalla Nasu, Ihaa ja Tiikeri hän asuu paljon seikkailuja. Nyt voit värittää Puh kuin haluat, ja valita uusia värejä hänelle. Hauskaa väritys hahmoja Nalle Puh, ja älä unohda, että voit myös tulostaa piirustuksia.

Nasu
6
6 / 10 - 14 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Nasu makaa tällä väritys sivu sinulle. Voit valita värejä, jotka haluat ja täytä väri tätä piirustusta. Nasu on hahmo Nalle Puh. Se on sika, joka näyttää ilmeisesti pelkuri, mutta lopussa aina onnistu voittamaan pelkonsa ja siirtyä eteenpäin avulla hänen ystävänsä. Nasu on paras ystävä Pooh.

Ihaa
6
6 / 10 - 15 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Ihaa on aasi ystävä Nalle Puh asuu Hundred Acre metsä ja kantavat elää hauska seikkailu. Ihaa on aasi täytetty, mikä on aina surullinen ja erittäin negatiivinen, aina valittaa kaikesta ja pelkää mitä hän näkee. Ihaa on erittäin söpö sarjakuvahahmoja ja yksi rakasti lapsia. Aina mukana hänen ystävänsä tarinoita ja seikkailuja, vaikka kaikki pelkäävät.