ALT DE LA IMAGEN

Dory

Nemoa Etsimässä värityskuvia

Dory

Dory

Dory väritys sivu

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Dory on yksi päähenkilöt Disney Pixar elokuva Nemoa etsimässä. Se on musta ja sininen (Palettivälskäri) erittäin hauska ja hullu. Kärsii anterogradista amnesiaa, hän unohtaa kaiken toisessa. Mukana Marlin etsittäessä hänen poikansa Nemo, päästä moniin seikkailuihin. Dory, hyväsydäminen ja optimistisia Palettivälskäri lyhyen aikavälin muistin menetys.

kertaa maalattu:

Tämä väritys sivu on maalattu 8460 kertaa verkossa. Ranking 0 ja Paras värityskuvia.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä maalarit ajatella jokaisen väritys sivu. Tämä väritys sivu on luokitus muiden käyttäjien 8.

Äänestä tätä kuvaa

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
8

Arvosana perustuu 7 lausunnot käyttäjien

MAALATA
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa
LATAA VALKOINEN PIIRROS
Dory
Väritys Sivu Dory

Dory kala on sarjakuva ja päähenkilö animaatioelokuva Nemoa etsimässä, joka auttaa Marlin löytämään poikansa Nemo. Dory on kala, sininen, keltainen ja musta huono muisti ja joutuu moniin seikkailuihin. Vuonna 2003 Disney / Pixarin elokuva Nemoa etsimässä, merkki Dory (äänenä Ellen DeGeneres) on Palettivälskäri.

Katsotaanpa maali Dory väritys sivu Pidätkö Nemoa Etsimässä väritys sivut? Tämä on kuva Dory väriä tai maali verkossa selaimen ilman ladata tai asentaa mitään, on täysin turvallinen. Täältä voit maalata ilmaiseksi Dory väritys sivu Nemoa Etsimässä. Kaikki lapset pitävät käsitöitä ja toimintaa kotona, kuten Dory väritys sivu on Suomi ja liittyy Nemoa Etsimässä. Meidän piirustus Dory on yksi parhaista piirustuksia ja kuvia maalata of Nemoa Etsimässä että saat ja voit jakaa sen ystäviesi kanssa ja yhteystiedot sosiaalisia verkostoja. Voit tulostaa mustavalkoinen piirustus Dory sinut yrittää ja sitten väri se värillisiä merkkejä tai voipaperi, oppia siitä ja jaa se kommentteja, näytä se ystävillesi. Se on hauska ja opettavainen toimintaa lapsille, joka auttaa heitä kehittämään motorisia taitoja ja koordinaatiota samalla hauskaa.

EDELLINEN

Nemoa Etsimässä eniten maalatut sivut

Nemoa
5
5 / 10 - 29 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Nemoa on pieni clownfish. Nemoa on tärkein päähenkilö animoitu elokuva Walt Disney ja Pixar Nemoa etsimässä, joka kertoo tämän pienen kalan, joka elää koralliriutta, kunnes se on pyydetty sukeltaja, joka vie Sydney akvaario. Hänen isänsä, Marlin, alkaa kulkiessa valtameren löytää ja pelastaa poikansa.

Nemo ja Sukeltaja
6
6 / 10 - 16 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Nemo on hieman klovni kala elää koralliriutat Australia kun kuulu sukeltaja, joka on mitä näet tässä kuvassa, että olet maalata värit. Nemo on päähenkilö animaatioelokuva Disney ja Pixar Nemoa etsimässä, joka laskee kuten Nemo isä menee hänen pyrkimys pelastaa sukeltaja, joka sattuu olemaan hammaslääkäri Sydneyssä.

Nemo ja Hänen Isänsä
4
4 / 10 - 12 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Nemo ja hänen isänsä Marlin, ovat tähdet animaatioelokuva Disney ja Pixar kalojen maailmaan. Elokuva on nimeltään Nemoa etsimässä ja kertoo nämä kaksi pientä oranssia klovni kala elää koralliriutta Australiassa asti poika, Nemo, sieppasi sukeltaja ja toteutettu akvaarion. Marlin alkaa suuri seikkailu meren yli pelastamaan poikansa.