ALT DE LA IMAGEN

Dori Välillä Meduusat

Nemoa Etsimässä värityskuvia

Dori Välillä Meduusat

Dori Välillä Meduusat

Dori Välillä Meduusat väritys sivu

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Dori on kala ja hullu seikkailija, joka on muistiongelmia ja auttaa Marlin löytää hänen poikansa, joka on kidnapannut sukeltaja. Dori joutuu alan myrkyllisiä meduusoja, mikä on mitä kuvassa, kun sekoittaa niitä Dori pelaa hypätä niitä. Dori on erittäin hauska ja rakastaa pelata, mutta eivät näe vaarallisuus meduusoja.

kertaa maalattu:

Tämä väritys sivu on maalattu 6857 kertaa verkossa. Ranking 0 ja Paras värityskuvia.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä maalarit ajatella jokaisen väritys sivu. Tämä väritys sivu on luokitus muiden käyttäjien 2.

Äänestä tätä kuvaa

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
2

Arvosana perustuu 1 lausunnot käyttäjien

MAALATA
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa
LATAA VALKOINEN PIIRROS
Dori Välillä Meduusat
Väritys Sivu Dori Välillä Meduusat

Meduusat ovat myrkyllisiä meren eläimiä, päähenkilöitä elokuva Dori ja Marlin ovat lähellä kuolemaa, että karkki sisällä meduusoja kunnes ne pelastaa kilpikonna Tärsky. Meduusat ovat eläimiä, jotka syövät muita eläimiä ja erittävät lamauttavaa myrkkyä metsästää saaliinsa.

Katsotaanpa maali Dori Välillä Meduusat väritys sivu Pidätkö Nemoa Etsimässä väritys sivut? Tämä on kuva Dori Välillä Meduusat väriä tai maali verkossa selaimen ilman ladata tai asentaa mitään, on täysin turvallinen. Täältä voit maalata ilmaiseksi Dori Välillä Meduusat väritys sivu Nemoa Etsimässä. Kaikki lapset pitävät käsitöitä ja toimintaa kotona, kuten Dori Välillä Meduusat väritys sivu on Suomi ja liittyy Nemoa Etsimässä. Meidän piirustus Dori Välillä Meduusat on yksi parhaista piirustuksia ja kuvia maalata of Nemoa Etsimässä että saat ja voit jakaa sen ystäviesi kanssa ja yhteystiedot sosiaalisia verkostoja. Voit tulostaa mustavalkoinen piirustus Dori Välillä Meduusat sinut yrittää ja sitten väri se värillisiä merkkejä tai voipaperi, oppia siitä ja jaa se kommentteja, näytä se ystävillesi. Se on hauska ja opettavainen toimintaa lapsille, joka auttaa heitä kehittämään motorisia taitoja ja koordinaatiota samalla hauskaa.

EDELLINEN

Nemoa Etsimässä eniten maalatut sivut

Nemoa
5
5 / 10 - 29 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Nemoa on pieni clownfish. Nemoa on tärkein päähenkilö animoitu elokuva Walt Disney ja Pixar Nemoa etsimässä, joka kertoo tämän pienen kalan, joka elää koralliriutta, kunnes se on pyydetty sukeltaja, joka vie Sydney akvaario. Hänen isänsä, Marlin, alkaa kulkiessa valtameren löytää ja pelastaa poikansa.

Dory
8
8 / 10 - 7 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Dory on yksi päähenkilöt Disney Pixar elokuva Nemoa etsimässä. Se on musta ja sininen (Palettivälskäri) erittäin hauska ja hullu. Kärsii anterogradista amnesiaa, hän unohtaa kaiken toisessa. Mukana Marlin etsittäessä hänen poikansa Nemo, päästä moniin seikkailuihin. Dory, hyväsydäminen ja optimistisia Palettivälskäri lyhyen aikavälin muistin menetys.

Nemo ja Sukeltaja
6
6 / 10 - 16 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Nemo on hieman klovni kala elää koralliriutat Australia kun kuulu sukeltaja, joka on mitä näet tässä kuvassa, että olet maalata värit. Nemo on päähenkilö animaatioelokuva Disney ja Pixar Nemoa etsimässä, joka laskee kuten Nemo isä menee hänen pyrkimys pelastaa sukeltaja, joka sattuu olemaan hammaslääkäri Sydneyssä.