ALT DE LA IMAGEN

Tärsky Kilpikonna

Nemoa Etsimässä värityskuvia

Tärsky Kilpikonna

Tärsky Kilpikonna

Tärsky Kilpikonna väritys sivu

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Tärsky kilpikonna on yksi tärkeimmistä animaatioelokuva Disneyn ja Pixar Nemoa etsimässä. Tärsky kilpikonna asuu hänen poikansa merivirtojen, täällä tapaa Marlin, joka etsii poikansa Nemo avulla Dori kalaa. Tärsky kilpikonna opettaa Marlin uida merivirtojen jälkeen pelastaminen myrkyllisiä meduusoja.

kertaa maalattu:

Tämä väritys sivu on maalattu 7359 kertaa verkossa. Ranking 0 ja Paras värityskuvia.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä maalarit ajatella jokaisen väritys sivu. Tämä väritys sivu on luokitus muiden käyttäjien 3.

Äänestä tätä kuvaa

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
3

Arvosana perustuu 5 lausunnot käyttäjien

MAALATA
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa
LATAA VALKOINEN PIIRROS
Tärsky Kilpikonna
Väritys Sivu Tärsky Kilpikonna

Turtle Tärsky on yksi suosikki hahmoja lasten elokuva Nemoa etsimässä heidän puheensa ja tärkeilevä selaaja tyyliä. Se on hyvin terve elämänfilosofiaa ja kaikki lapset rakastavat tätä merkkiä suojelija ja huolehtiva. Merikilpikonnat elävät merissä. Se on rento merikilpikonna (Liemikilpikonna) hieman hippi asennetta, 150 vuotta vanha Marlin ja Dori auttaa mennä Sydney kautta itään Australian nykyinen.

Katsotaanpa maali Tärsky Kilpikonna väritys sivu Pidätkö Nemoa Etsimässä väritys sivut? Tämä on kuva Tärsky Kilpikonna väriä tai maali verkossa selaimen ilman ladata tai asentaa mitään, on täysin turvallinen. Täältä voit maalata ilmaiseksi Tärsky Kilpikonna väritys sivu Nemoa Etsimässä. Kaikki lapset pitävät käsitöitä ja toimintaa kotona, kuten Tärsky Kilpikonna väritys sivu on Suomi ja liittyy Nemoa Etsimässä. Meidän piirustus Tärsky Kilpikonna on yksi parhaista piirustuksia ja kuvia maalata of Nemoa Etsimässä että saat ja voit jakaa sen ystäviesi kanssa ja yhteystiedot sosiaalisia verkostoja. Voit tulostaa mustavalkoinen piirustus Tärsky Kilpikonna sinut yrittää ja sitten väri se värillisiä merkkejä tai voipaperi, oppia siitä ja jaa se kommentteja, näytä se ystävillesi. Se on hauska ja opettavainen toimintaa lapsille, joka auttaa heitä kehittämään motorisia taitoja ja koordinaatiota samalla hauskaa.

EDELLINEN

Nemoa Etsimässä eniten maalatut sivut

Nemoa
5
5 / 10 - 29 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Nemoa on pieni clownfish. Nemoa on tärkein päähenkilö animoitu elokuva Walt Disney ja Pixar Nemoa etsimässä, joka kertoo tämän pienen kalan, joka elää koralliriutta, kunnes se on pyydetty sukeltaja, joka vie Sydney akvaario. Hänen isänsä, Marlin, alkaa kulkiessa valtameren löytää ja pelastaa poikansa.

Dory
8
8 / 10 - 7 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Dory on yksi päähenkilöt Disney Pixar elokuva Nemoa etsimässä. Se on musta ja sininen (Palettivälskäri) erittäin hauska ja hullu. Kärsii anterogradista amnesiaa, hän unohtaa kaiken toisessa. Mukana Marlin etsittäessä hänen poikansa Nemo, päästä moniin seikkailuihin. Dory, hyväsydäminen ja optimistisia Palettivälskäri lyhyen aikavälin muistin menetys.

Nemo ja Sukeltaja
6
6 / 10 - 16 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Nemo on hieman klovni kala elää koralliriutat Australia kun kuulu sukeltaja, joka on mitä näet tässä kuvassa, että olet maalata värit. Nemo on päähenkilö animaatioelokuva Disney ja Pixar Nemoa etsimässä, joka laskee kuten Nemo isä menee hänen pyrkimys pelastaa sukeltaja, joka sattuu olemaan hammaslääkäri Sydneyssä.