ALT DE LA IMAGEN

Nemo on Akvaario

Nemoa Etsimässä värityskuvia

Nemo on Akvaario

Nemo on Akvaario

Nemo on Akvaario väritys sivu

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Nemo on pieni oranssi klovni kala elää koralliriutta Australiassa on pyydetty sukeltaja, joka vie sinut töihin, jos sinulla on suuri akvaario, jossa kalat ja muut meren eläimet. Tässä piirustuksessa voimme nähdä kaikki eläimet, jotka elävät suuri akvaario, jossa Nemo elää kunnes hän pääsee pois kaikki kalat.

kertaa maalattu:

Tämä väritys sivu on maalattu 7000 kertaa verkossa. Ranking 0 ja Paras värityskuvia.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä maalarit ajatella jokaisen väritys sivu. Tämä väritys sivu on luokitus muiden käyttäjien 3.

Äänestä tätä kuvaa

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
3

Arvosana perustuu 5 lausunnot käyttäjien

MAALATA
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa
LATAA VALKOINEN PIIRROS
Nemo on Akvaario
Väritys Sivu Nemo on Akvaario

Akvaario on loistava paikka täynnä vettä jossa kalat keppiä ja muita meren eläimiä vankeudessa akvaario voi olla eläin makean veden joen tai suon tai suolaisen akvaario meren eläimiä kuten tämä. Nemo on toteutettu meriveden akvaario elää, jos muut kalat, jotka on pyydystetty tai ostanut sukeltajan ja he kaikki etsivät tapoja paeta.

Katsotaanpa maali Nemo on Akvaario väritys sivu Pidätkö Nemoa Etsimässä väritys sivut? Tämä on kuva Nemo on Akvaario väriä tai maali verkossa selaimen ilman ladata tai asentaa mitään, on täysin turvallinen. Täältä voit maalata ilmaiseksi Nemo on Akvaario väritys sivu Nemoa Etsimässä. Kaikki lapset pitävät käsitöitä ja toimintaa kotona, kuten Nemo on Akvaario väritys sivu on Suomi ja liittyy Nemoa Etsimässä. Meidän piirustus Nemo on Akvaario on yksi parhaista piirustuksia ja kuvia maalata of Nemoa Etsimässä että saat ja voit jakaa sen ystäviesi kanssa ja yhteystiedot sosiaalisia verkostoja. Voit tulostaa mustavalkoinen piirustus Nemo on Akvaario sinut yrittää ja sitten väri se värillisiä merkkejä tai voipaperi, oppia siitä ja jaa se kommentteja, näytä se ystävillesi. Se on hauska ja opettavainen toimintaa lapsille, joka auttaa heitä kehittämään motorisia taitoja ja koordinaatiota samalla hauskaa.

EDELLINEN

Nemoa Etsimässä eniten maalatut sivut

Nemoa
5
5 / 10 - 29 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Nemoa on pieni clownfish. Nemoa on tärkein päähenkilö animoitu elokuva Walt Disney ja Pixar Nemoa etsimässä, joka kertoo tämän pienen kalan, joka elää koralliriutta, kunnes se on pyydetty sukeltaja, joka vie Sydney akvaario. Hänen isänsä, Marlin, alkaa kulkiessa valtameren löytää ja pelastaa poikansa.

Dory
8
8 / 10 - 7 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Dory on yksi päähenkilöt Disney Pixar elokuva Nemoa etsimässä. Se on musta ja sininen (Palettivälskäri) erittäin hauska ja hullu. Kärsii anterogradista amnesiaa, hän unohtaa kaiken toisessa. Mukana Marlin etsittäessä hänen poikansa Nemo, päästä moniin seikkailuihin. Dory, hyväsydäminen ja optimistisia Palettivälskäri lyhyen aikavälin muistin menetys.

Nemo ja Sukeltaja
6
6 / 10 - 16 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Nemo on hieman klovni kala elää koralliriutat Australia kun kuulu sukeltaja, joka on mitä näet tässä kuvassa, että olet maalata värit. Nemo on päähenkilö animaatioelokuva Disney ja Pixar Nemoa etsimässä, joka laskee kuten Nemo isä menee hänen pyrkimys pelastaa sukeltaja, joka sattuu olemaan hammaslääkäri Sydneyssä.