ALT DE LA IMAGEN

Nemo ja Pelikaani

Nemoa Etsimässä värityskuvia

Nemo ja Pelikaani

Nemo ja Pelikaani

Nemo ja Pelikaani väritys sivu

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Nemo on päähenkilö animoitu elokuva Walt Disney Pixar Nemoa etsimässä. Nemo on pieni oranssi klovni kala elää koralliriutta, kunnes se on pyydetty Sukeltaja, joka on elää akvaariossa, jossa toinen on kalaa. Nigel on pelikaani ystävä akvaariokaloille ja auttaa heitä pakenemaan, kun uutinen tuo Nemo isä.

kertaa maalattu:

Tämä väritys sivu on maalattu 7495 kertaa verkossa. Ranking 0 ja Paras värityskuvia.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä maalarit ajatella jokaisen väritys sivu. Tämä väritys sivu on luokitus muiden käyttäjien 9.

Äänestä tätä kuvaa

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
9

Arvosana perustuu 9 lausunnot käyttäjien

MAALATA
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa
LATAA VALKOINEN PIIRROS
Nemo ja Pelikaani
Väritys Sivu Nemo ja Pelikaani

Nigel on hauska ja hullu Pelican on hahmo animoitu elokuva Pixar Nemoa etsimässä löydettävä hänen isänsä, ja paeta akvaario elää kaappihomo kanssa muita kaloja. Pelikaani ovat suuria merilintujen että saaliskala avulla suuren pussin sen nokka. Ne ovat yhteisiä eläinten sarjakuvia eläimillä on erittäin ystävällinen lapsille.

Katsotaanpa maali Nemo ja Pelikaani väritys sivu Pidätkö Nemoa Etsimässä väritys sivut? Tämä on kuva Nemo ja Pelikaani väriä tai maali verkossa selaimen ilman ladata tai asentaa mitään, on täysin turvallinen. Täältä voit maalata ilmaiseksi Nemo ja Pelikaani väritys sivu Nemoa Etsimässä. Kaikki lapset pitävät käsitöitä ja toimintaa kotona, kuten Nemo ja Pelikaani väritys sivu on Suomi ja liittyy Nemoa Etsimässä. Meidän piirustus Nemo ja Pelikaani on yksi parhaista piirustuksia ja kuvia maalata of Nemoa Etsimässä että saat ja voit jakaa sen ystäviesi kanssa ja yhteystiedot sosiaalisia verkostoja. Voit tulostaa mustavalkoinen piirustus Nemo ja Pelikaani sinut yrittää ja sitten väri se värillisiä merkkejä tai voipaperi, oppia siitä ja jaa se kommentteja, näytä se ystävillesi. Se on hauska ja opettavainen toimintaa lapsille, joka auttaa heitä kehittämään motorisia taitoja ja koordinaatiota samalla hauskaa.

EDELLINEN

Nemoa Etsimässä eniten maalatut sivut

Nemoa
5
5 / 10 - 29 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Nemoa on pieni clownfish. Nemoa on tärkein päähenkilö animoitu elokuva Walt Disney ja Pixar Nemoa etsimässä, joka kertoo tämän pienen kalan, joka elää koralliriutta, kunnes se on pyydetty sukeltaja, joka vie Sydney akvaario. Hänen isänsä, Marlin, alkaa kulkiessa valtameren löytää ja pelastaa poikansa.

Dory
8
8 / 10 - 7 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Dory on yksi päähenkilöt Disney Pixar elokuva Nemoa etsimässä. Se on musta ja sininen (Palettivälskäri) erittäin hauska ja hullu. Kärsii anterogradista amnesiaa, hän unohtaa kaiken toisessa. Mukana Marlin etsittäessä hänen poikansa Nemo, päästä moniin seikkailuihin. Dory, hyväsydäminen ja optimistisia Palettivälskäri lyhyen aikavälin muistin menetys.

Nemo ja Sukeltaja
6
6 / 10 - 16 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Nemo on hieman klovni kala elää koralliriutat Australia kun kuulu sukeltaja, joka on mitä näet tässä kuvassa, että olet maalata värit. Nemo on päähenkilö animaatioelokuva Disney ja Pixar Nemoa etsimässä, joka laskee kuten Nemo isä menee hänen pyrkimys pelastaa sukeltaja, joka sattuu olemaan hammaslääkäri Sydneyssä.