ALT DE LA IMAGEN

Danny Dog

Peppa Pig värityskuvia

Danny Dog

Danny Dog

Danny Dog väritys sivu

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Danny Dog on ystävä Peppa Sika animaatiosarja. Se on koira, joka on paljon mielikuvitusta. Hän nauraa paljon ja rakastaa jalkapalloa, ja on erittäin ystävällinen. Hän rakastaa toimintaa ja urheilua. Se on koira, jolla ruskeat hiukset. Se on lyhyt korvat ja musta kirsu. Kuluu violetti paita ja mustat kengät. Hänen lempiväri on violetti, kuten hänen paita.

kertaa maalattu:

Tämä väritys sivu on maalattu 2095 kertaa verkossa. Ranking 0 ja Paras värityskuvia.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä maalarit ajatella jokaisen väritys sivu. Tämä väritys sivu on luokitus muiden käyttäjien 6.

Äänestä tätä kuvaa

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Arvosana perustuu 5 lausunnot käyttäjien

MAALATA
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa
LATAA VALKOINEN PIIRROS
Danny Dog
Väritys Sivu Danny Dog

Hän on hahmo, joka on joskus ystävä Peppa Pig ja muita vihollisen piirrossarjan lapsille. Se on paljon mielikuvitusta ja pidän urheilua ja toimintaa, on aina liikkeessä. Se on yksi tärkeimmistä merkkiä televisiosarjassa Peppa Pig sarjakuva.

Katsotaanpa maali Danny Dog väritys sivu Pidätkö Peppa Pig väritys sivut? Tämä on kuva Danny Dog väriä tai maali verkossa selaimen ilman ladata tai asentaa mitään, on täysin turvallinen. Täältä voit maalata ilmaiseksi Danny Dog väritys sivu Peppa Pig. Kaikki lapset pitävät käsitöitä ja toimintaa kotona, kuten Danny Dog väritys sivu on Suomi ja liittyy Peppa Pig. Meidän piirustus Danny Dog on yksi parhaista piirustuksia ja kuvia maalata of Peppa Pig että saat ja voit jakaa sen ystäviesi kanssa ja yhteystiedot sosiaalisia verkostoja. Voit tulostaa mustavalkoinen piirustus Danny Dog sinut yrittää ja sitten väri se värillisiä merkkejä tai voipaperi, oppia siitä ja jaa se kommentteja, näytä se ystävillesi. Se on hauska ja opettavainen toimintaa lapsille, joka auttaa heitä kehittämään motorisia taitoja ja koordinaatiota samalla hauskaa.

EDELLINEN

Peppa Pig eniten maalatut sivut

Peppa Pig
6
6 / 10 - 25 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Tämä hahmo on Peppa sika, joka on päähenkilö tämän piirrossarjan. Tämä on erittäin iloinen ja ystävällinen hahmo, joka on aina auttaa toisia ratkaisemaan ongelmia heillä on. Kuten näette, tyyli näiden piirustusten on melko lapsellinen, ja kiitos, että lapset ja kaikenikäisille voi olla hauskaa väritys lempihahmojaan ilman suurempia vaikeuksia.

George Pig
6
6 / 10 - 14 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

George Possu on pikkuveli Peppa Pig. Se on yksi merkkiä piirrossarjan lapsille Peppa Pig. Poika on 4 vuotta vanha ja rakastaa leikkiä hänen vanhempi sisarensa. Hän ei halua puhua paljon ja aina kantaa hänen leluja hänen kanssaan. Kun se tekee niin vain hän huutaa viisi sekuntia. Se on eksentrinen luonne pienin perheen.

Rebecca Rabbit
5
5 / 10 - 14 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Tämä suloinen pupu on Rebecca, yksi ystäviä Peppa, ja hän asuu vanhempiensa ja pikkuveljensä Richard. Hän on myös tunnettu Rebecca Kanit, ja näyttää usein perheensä kanssa joissakin jaksot, puhu Peppa. Hän on valkoinen takki, ja hänen paitansa on vaaleansininen, mutta voit käyttää värejä, jotka haluat luoda eri kuvaa tämän merkin sarjassa Peppa Pig.