ALT DE LA IMAGEN

Pingviini

Pingviinit värityskuvia

Pingviini

Pingviini

Pingviini väritys sivu

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Pingviini, että näet tämän väritys sivu on vain puuttuu hieman väriä saada vieläkin iloisuus. On kaksi tapaa tehdä se, ja päätät minkä valitsee. Voit ladata tämän tyhjän piirustuksen tulostaa sen paperille ja käyttää perinteisiä maaleja, tai voit värittää tietokoneen kiitos virtuaalisia työkaluja, jotka annamme www. Kumpi tapa valitset, tärkeintä on, että aiot luoda kuva pingviini, että ystäväsi ja perheesi varmasti rakastaa. Lisäksi, jos tiedät jonkun, jonka suosikki eläimet ovat pingviinit, niin voit antaa sen, että henkilö, kun olet valmis väritys, koska voit myös tulostaa piirustuksen jälkeen digitaalisesti väritys se, tulostimen painiketta.

kertaa maalattu:

Tämä väritys sivu on maalattu 10221 kertaa verkossa. Ranking 0 ja Paras värityskuvia.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä maalarit ajatella jokaisen väritys sivu. Tämä väritys sivu on luokitus muiden käyttäjien 6.

Äänestä tätä kuvaa

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Arvosana perustuu 9 lausunnot käyttäjien

MAALATA
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa
LATAA VALKOINEN PIIRROS
Pingviini
Väritys Sivu Pingviini

Lue lisää pingviinejä ja niiden tärkeimmät ominaisuudet katsomalla tämän väritys sivu, joka näkyy kuvan. Esimerkiksi olet ehkä huomannut, että vaikka pingviinit ovat lentokyvyttömiä lintuja (tai linnut voi lentää), heillä on siipipari sijaan jalat.Totuus on, että heidän esimiehensä raajat pidetään enemmän olla evät kuin siivet, koska ne on sovitettu sukellusvene kuljetus, ja nämä linnut käyttävät niitä jäisi veden alla. Vaikka ne voivat kävellä hieman kömpelö, kun maalla, ja yleensä liikkua jäällä työntämällä niiden vatsa, kun he sukeltaa veteen, ne tulevat erinomaisia ​​uimareita. Ne ovat erittäin nopeita niitä, sillä vaikka niiden keskimääräinen nopeus vaihtelee välillä 5 ja 10 km / h, jotkut pingviinit voi saavuttaa jopa 60 km tunnissa, mutta ei kovin pitkään, ja vain jos se on tarpeen, kuten hengissä . Toinen utelias sopeutunut koskevat kylmä ilmasto, johon he ovat tottuneet, että ne pystyvät pidättämään suurimman osan kehon lämpöä eikä menetä sitä, koska heillä on kolme kerrosta paksu turkki ja joitakin tehokkaita verisuonia, jotka kulkevat jäseniään, syrjään rasvakerros ihon alle.

Katsotaanpa maali Pingviini väritys sivu Pidätkö Pingviinit väritys sivut? Tämä on kuva Pingviini väriä tai maali verkossa selaimen ilman ladata tai asentaa mitään, on täysin turvallinen. Täältä voit maalata ilmaiseksi Pingviini väritys sivu Pingviinit. Kaikki lapset pitävät käsitöitä ja toimintaa kotona, kuten Pingviini väritys sivu on Suomi ja liittyy Pingviinit. Meidän piirustus Pingviini on yksi parhaista piirustuksia ja kuvia maalata of Pingviinit että saat ja voit jakaa sen ystäviesi kanssa ja yhteystiedot sosiaalisia verkostoja. Voit tulostaa mustavalkoinen piirustus Pingviini sinut yrittää ja sitten väri se värillisiä merkkejä tai voipaperi, oppia siitä ja jaa se kommentteja, näytä se ystävillesi. Se on hauska ja opettavainen toimintaa lapsille, joka auttaa heitä kehittämään motorisia taitoja ja koordinaatiota samalla hauskaa.

EDELLINEN

Pingviinit eniten maalatut sivut

Pingviini Kanssa Vauva
7
7 / 10 - 7 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Tässä on isä pingviini lapsensa kanssa, pingviinit ovat lintuja, munia ja elää kylmissä vesissä Etelämantereen. Nämä linnut eivät voi lentää, mutta jos ne voivat uida vedessä. Ne ovat erittäin ystävällinen ja hauska, niin lapset rakastavat. Heillä on hyvin hauska tapa kävely ja monia elokuvia ja sarjakuvia on niitä merkkejä.

Pingviini Vaatteet
5
5 / 10 - 25 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Pidätkö Pingviinit? Meillä on pikku pingviini, joka on kylmä, niin yllään huivi ja hattu Mitä väriä pidätte? Maalata värit haluat. Piirros pingviini helppo piirtää ja väriä, yksinkertainen, täydellinen lapsille. Tämä pieni lintu joka ei voi lentää asuu etelänavalla ja on yksi rakastetuimpia eläimiä lapsille.

Pingviini Keisari
6
6 / 10 - 14 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Keisaripingviinit ovat suurin kaikista pingviinit ja enemmän väriä. Tämä eläin asuu Etelämantereen kylmään veteen, on lintu joka ei voi lentää, mutta enimmäkseen siksi meren nopeudella. Keisaripingviinit ovat suuria ja keltainen höyhen.