ALT DE LA IMAGEN

Chesnaught

Pokémon värityskuvia

Chesnaught

Chesnaught

Chesnaught väritys sivu

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Jos Chespin on suosikkisi kolmesta käynnistin Pokémon, tässä näytämme Chesnaught, kolmannen evoluutio. Aluksi Pokémon Y ja Pokémon X on kasvi tyyppi, mutta kehittyä Chesnaught tulee kaksoistyyppisestä kasvi / taistelevat.Tyypillisin väri on vihreä, ja sen alussa tapahtuneesta kehityksestä Quilladin myös ruskea, mutta kehittyvät tasolla 36 hänen kehon muutokset kellertävänvalkoinen. Voit valita värit, että useimmat haluavat.Kolme viimeistä hyökkäyksiä, jotka opitaan tasoitus ylöspäin ovat Spiky kilpi (Maaston tyyppi), Giga vaikutus (normaali tyyppi) ja Hammer käsivarsi (taistelut tyyppi). Chesnaught on vahva Pokémon voi olla huomaamatta oman joukkueen kuudennen sukupolven.

kertaa maalattu:

Tämä väritys sivu on maalattu 7273 kertaa verkossa. Ranking 0 ja Paras värityskuvia.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä maalarit ajatella jokaisen väritys sivu. Tämä väritys sivu on luokitus muiden käyttäjien 6.

Äänestä tätä kuvaa

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Arvosana perustuu 27 lausunnot käyttäjien

MAALATA
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa
LATAA VALKOINEN PIIRROS
Chesnaught
Väritys Sivu Chesnaught

Piirustus väritys Chesnaught kasvi / taistelevat kuudennen sukupolven Pokémon.

Katsotaanpa maali Chesnaught väritys sivu Pidätkö Pokémon väritys sivut? Tämä on kuva Chesnaught väriä tai maali verkossa selaimen ilman ladata tai asentaa mitään, on täysin turvallinen. Täältä voit maalata ilmaiseksi Chesnaught väritys sivu Pokémon. Kaikki lapset pitävät käsitöitä ja toimintaa kotona, kuten Chesnaught väritys sivu on Suomi ja liittyy Pokémon. Meidän piirustus Chesnaught on yksi parhaista piirustuksia ja kuvia maalata of Pokémon että saat ja voit jakaa sen ystäviesi kanssa ja yhteystiedot sosiaalisia verkostoja. Voit tulostaa mustavalkoinen piirustus Chesnaught sinut yrittää ja sitten väri se värillisiä merkkejä tai voipaperi, oppia siitä ja jaa se kommentteja, näytä se ystävillesi. Se on hauska ja opettavainen toimintaa lapsille, joka auttaa heitä kehittämään motorisia taitoja ja koordinaatiota samalla hauskaa.

EDELLINEN

Pokémon eniten maalatut sivut

Pikachu
5
5 / 10 - 240 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Nyt voit väri verkossa Pikachu, erottamattomat Ash Pokemon. Koska Ash Ketchum aloitti matkansa päässä Pallet Town, Pikachu aina hänen mukanaan ympäri maailmaa, päin yhdessä paras Pokemon kouluttajat, jopa voittaa Pokemon liiga. Nyt voit väri kuin haluat Pikachu, voit jopa tulostaa sen. Nauti Pikachu väritys sivu. Pikachu on yksi kuvitteellisista Pokémon-lajeista Satoshi Tajirin luomassa ...

Yveltal
7
7 / 10 - 137 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Faneille maailman Pokémon, me tuomme teille tämän väritys sivu piirustus Yveltal, uusi legendaarinen Pokémon päähenkilö Pokémon Y, joka tulee ulos ensi Pokémon X kannettava konsoli Nintendo 3DS. Nyt voit värittää Yveltal kuin haluat ja alkaa nauttia kuudennen sukupolven Pokémon, tai sukupolven VI.

Xerneas
7
7 / 10 - 121 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Jos olet hyvä fani maailman Pokémon, me tuomme teille tämän väritys sivu piirustus Xerneas, uusi legendaarinen Pokémon päähenkilö Pokémon X, joka tulee ulos ensi Pokémon Y kannettava konsoli Nintendo 3DS. Voit nyt väri Xerneas kuin haluat ja alkaa nauttia kuudennen sukupolven Pokémon, tai sukupolven VI.