ALT DE LA IMAGEN

Greninja

Pokémon värityskuvia

Greninja

Greninja

Greninja väritys sivu

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Tämä erikoinen Pokemon kuudennen sukupolven on Greninja. Tämä on kolmas ja viimeinen kehitys Froakie, yksi kolmesta Starter Pokémon Pokémon X ja Y. On erittäin ketterä ja nopea, ja hänen nimensä on sekoitus Grenouille (sammakko ranskaksi) ja ninja. Tämä Pokémon on vesi / synkkä tyyppi ja sen pitkä kieli on kaulassaan kuin huivi. Tämä antaa hyvin samanlainen ninja ilme kattaa hänen kasvonsa. Hänen ruumiinsa on sininen, ja kielen on vaaleanpunainen sävy, mutta voit luoda oman version Greninja väritys piirustus muita värejä. Nauti uuden sukupolven Pokémon anime meidän uusi väritys. Voit sisustaa huoneen kuvia, jotka olet maalata!

kertaa maalattu:

Tämä väritys sivu on maalattu 10204 kertaa verkossa. Ranking 0 ja Paras värityskuvia.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä maalarit ajatella jokaisen väritys sivu. Tämä väritys sivu on luokitus muiden käyttäjien 7.

Äänestä tätä kuvaa

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
7

Arvosana perustuu 138 lausunnot käyttäjien

MAALATA
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa
LATAA VALKOINEN PIIRROS
Greninja
Väritys Sivu Greninja

Väritys sivu Greninja, kehitys Frogadier ja Froakie.

Katsotaanpa maali Greninja väritys sivu Pidätkö Pokémon väritys sivut? Tämä on kuva Greninja väriä tai maali verkossa selaimen ilman ladata tai asentaa mitään, on täysin turvallinen. Täältä voit maalata ilmaiseksi Greninja väritys sivu Pokémon. Kaikki lapset pitävät käsitöitä ja toimintaa kotona, kuten Greninja väritys sivu on Suomi ja liittyy Pokémon. Meidän piirustus Greninja on yksi parhaista piirustuksia ja kuvia maalata of Pokémon että saat ja voit jakaa sen ystäviesi kanssa ja yhteystiedot sosiaalisia verkostoja. Voit tulostaa mustavalkoinen piirustus Greninja sinut yrittää ja sitten väri se värillisiä merkkejä tai voipaperi, oppia siitä ja jaa se kommentteja, näytä se ystävillesi. Se on hauska ja opettavainen toimintaa lapsille, joka auttaa heitä kehittämään motorisia taitoja ja koordinaatiota samalla hauskaa.

EDELLINEN

Pokémon eniten maalatut sivut

Pikachu
5
5 / 10 - 240 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Nyt voit väri verkossa Pikachu, erottamattomat Ash Pokemon. Koska Ash Ketchum aloitti matkansa päässä Pallet Town, Pikachu aina hänen mukanaan ympäri maailmaa, päin yhdessä paras Pokemon kouluttajat, jopa voittaa Pokemon liiga. Nyt voit väri kuin haluat Pikachu, voit jopa tulostaa sen. Nauti Pikachu väritys sivu. Pikachu on yksi kuvitteellisista Pokémon-lajeista Satoshi Tajirin luomassa ...

Yveltal
7
7 / 10 - 137 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Faneille maailman Pokémon, me tuomme teille tämän väritys sivu piirustus Yveltal, uusi legendaarinen Pokémon päähenkilö Pokémon Y, joka tulee ulos ensi Pokémon X kannettava konsoli Nintendo 3DS. Nyt voit värittää Yveltal kuin haluat ja alkaa nauttia kuudennen sukupolven Pokémon, tai sukupolven VI.

Xerneas
7
7 / 10 - 121 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Jos olet hyvä fani maailman Pokémon, me tuomme teille tämän väritys sivu piirustus Xerneas, uusi legendaarinen Pokémon päähenkilö Pokémon X, joka tulee ulos ensi Pokémon Y kannettava konsoli Nintendo 3DS. Voit nyt väri Xerneas kuin haluat ja alkaa nauttia kuudennen sukupolven Pokémon, tai sukupolven VI.