ALT DE LA IMAGEN

Psyduck

Pokémon värityskuvia

Psyduck

Psyduck

Psyduck väritys sivu

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Psyduck # 54 on yksi hauskimmista ja järjetön Pokémon siellä. Psyduck on vettä tyyppi Pokemon ensimmäisen sukupolven joidenkin psyykkisten tyyppi liikkuu. Misty oli hänen valmentaja, ja vaikka ilmeisesti ei kovin voimakas, joskus valloilleen kaiken voimansa kärsittyään vakavia päänsärkyä. Jos pidit Psyduck, voit värittää nyt.

kertaa maalattu:

Tämä väritys sivu on maalattu 8110 kertaa verkossa. Ranking 0 ja Paras värityskuvia.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä maalarit ajatella jokaisen väritys sivu. Tämä väritys sivu on luokitus muiden käyttäjien 6.

Äänestä tätä kuvaa

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Arvosana perustuu 37 lausunnot käyttäjien

MAALATA
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa
LATAA VALKOINEN PIIRROS
Psyduck
Väritys Sivu Psyduck

Psyduck väritys sivu. Psyduck on 54. Pokémon ensimmäisen sukupolven piirrossarjan. Alunperin Pokémon tullut videopeli, ja kun onnistuneesti hyppäsi muille alustoille, kuten tv-sarja tai linja leluja ja tuotteita.

Katsotaanpa maali Psyduck väritys sivu Pidätkö Pokémon väritys sivut? Tämä on kuva Psyduck väriä tai maali verkossa selaimen ilman ladata tai asentaa mitään, on täysin turvallinen. Täältä voit maalata ilmaiseksi Psyduck väritys sivu Pokémon. Kaikki lapset pitävät käsitöitä ja toimintaa kotona, kuten Psyduck väritys sivu on Suomi ja liittyy Pokémon. Meidän piirustus Psyduck on yksi parhaista piirustuksia ja kuvia maalata of Pokémon että saat ja voit jakaa sen ystäviesi kanssa ja yhteystiedot sosiaalisia verkostoja. Voit tulostaa mustavalkoinen piirustus Psyduck sinut yrittää ja sitten väri se värillisiä merkkejä tai voipaperi, oppia siitä ja jaa se kommentteja, näytä se ystävillesi. Se on hauska ja opettavainen toimintaa lapsille, joka auttaa heitä kehittämään motorisia taitoja ja koordinaatiota samalla hauskaa.

EDELLINEN

Pokémon eniten maalatut sivut

Pikachu
5
5 / 10 - 240 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Nyt voit väri verkossa Pikachu, erottamattomat Ash Pokemon. Koska Ash Ketchum aloitti matkansa päässä Pallet Town, Pikachu aina hänen mukanaan ympäri maailmaa, päin yhdessä paras Pokemon kouluttajat, jopa voittaa Pokemon liiga. Nyt voit väri kuin haluat Pikachu, voit jopa tulostaa sen. Nauti Pikachu väritys sivu. Pikachu on yksi kuvitteellisista Pokémon-lajeista Satoshi Tajirin luomassa ...

Yveltal
7
7 / 10 - 137 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Faneille maailman Pokémon, me tuomme teille tämän väritys sivu piirustus Yveltal, uusi legendaarinen Pokémon päähenkilö Pokémon Y, joka tulee ulos ensi Pokémon X kannettava konsoli Nintendo 3DS. Nyt voit värittää Yveltal kuin haluat ja alkaa nauttia kuudennen sukupolven Pokémon, tai sukupolven VI.

Xerneas
7
7 / 10 - 121 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Jos olet hyvä fani maailman Pokémon, me tuomme teille tämän väritys sivu piirustus Xerneas, uusi legendaarinen Pokémon päähenkilö Pokémon X, joka tulee ulos ensi Pokémon Y kannettava konsoli Nintendo 3DS. Voit nyt väri Xerneas kuin haluat ja alkaa nauttia kuudennen sukupolven Pokémon, tai sukupolven VI.