ALT DE LA IMAGEN

Yveltal

Pokémon värityskuvia

Yveltal

Yveltal

Yveltal väritys sivu

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Faneille maailman Pokémon, me tuomme teille tämän väritys sivu piirustus Yveltal, uusi legendaarinen Pokémon päähenkilö Pokémon Y, joka tulee ulos ensi Pokémon X kannettava konsoli Nintendo 3DS. Nyt voit värittää Yveltal kuin haluat ja alkaa nauttia kuudennen sukupolven Pokémon, tai sukupolven VI.

kertaa maalattu:

Tämä väritys sivu on maalattu 11083 kertaa verkossa. Ranking 0 ja Paras värityskuvia.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä maalarit ajatella jokaisen väritys sivu. Tämä väritys sivu on luokitus muiden käyttäjien 7.

Äänestä tätä kuvaa

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
7

Arvosana perustuu 137 lausunnot käyttäjien

MAALATA
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa
LATAA VALKOINEN PIIRROS
Yveltal
Väritys Sivu Yveltal

Väritys sivu Yveltal, legendaarinen Pokémon kuudennen sukupolven. On Pokémon tulee tähti uuden Pokémon Y versio, joka tulee ulos myymälöissä vieressä Pokémon X Nintendo 3DS. Ylveltal vihollinen on Xerneas, muut legendaariset Pokémon, joka on tavallaan kuin hirvi. Nauttia väritys Yveltal, alla Pokemon.

Katsotaanpa maali Yveltal väritys sivu Pidätkö Pokémon väritys sivut? Tämä on kuva Yveltal väriä tai maali verkossa selaimen ilman ladata tai asentaa mitään, on täysin turvallinen. Täältä voit maalata ilmaiseksi Yveltal väritys sivu Pokémon. Kaikki lapset pitävät käsitöitä ja toimintaa kotona, kuten Yveltal väritys sivu on Suomi ja liittyy Pokémon. Meidän piirustus Yveltal on yksi parhaista piirustuksia ja kuvia maalata of Pokémon että saat ja voit jakaa sen ystäviesi kanssa ja yhteystiedot sosiaalisia verkostoja. Voit tulostaa mustavalkoinen piirustus Yveltal sinut yrittää ja sitten väri se värillisiä merkkejä tai voipaperi, oppia siitä ja jaa se kommentteja, näytä se ystävillesi. Se on hauska ja opettavainen toimintaa lapsille, joka auttaa heitä kehittämään motorisia taitoja ja koordinaatiota samalla hauskaa.

EDELLINEN

Pokémon eniten maalatut sivut

Pikachu
5
5 / 10 - 240 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Nyt voit väri verkossa Pikachu, erottamattomat Ash Pokemon. Koska Ash Ketchum aloitti matkansa päässä Pallet Town, Pikachu aina hänen mukanaan ympäri maailmaa, päin yhdessä paras Pokemon kouluttajat, jopa voittaa Pokemon liiga. Nyt voit väri kuin haluat Pikachu, voit jopa tulostaa sen. Nauti Pikachu väritys sivu. Pikachu on yksi kuvitteellisista Pokémon-lajeista Satoshi Tajirin luomassa ...

Xerneas
7
7 / 10 - 121 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Jos olet hyvä fani maailman Pokémon, me tuomme teille tämän väritys sivu piirustus Xerneas, uusi legendaarinen Pokémon päähenkilö Pokémon X, joka tulee ulos ensi Pokémon Y kannettava konsoli Nintendo 3DS. Voit nyt väri Xerneas kuin haluat ja alkaa nauttia kuudennen sukupolven Pokémon, tai sukupolven VI.

Charizard
5
5 / 10 - 101 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Nyt voit väri Charizard, # 006 Pokemon ensimmäisen sukupolven Pokemon punainen ja sininen. Charizard on uusin versio Charmander ja Charmeleon. Tässä kuvassa näkyy väritys Charizard lentää siivet laajennettu ja liekki kaatamalla häntäänsä. Testaa uusia väriyhdistelmiä keksiä oma versio Charizard.