ALT DE LA IMAGEN

Power Rangers Samurai

Power Ranger Super Samurai värityskuvia

Power Rangers Samurai

Power Rangers Samurai

Power Rangers Samurai väritys sivu

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Nämä kuusi naamioituneet Kostajat ovat Power Rangers Samurai, pukeutunut niiden torjumiseksi univormut.Konsernin osia ovat punainen Ranger, Jayden Shiba, sinisen, Kevin, vihreä Ranger, Mike, kaksi tyttö Rangers, Emily kanssa väri keltainen ja Mia Watanabe kanssa pinkki ja upea ja legendaarinen kultainen Ranger, Antonio García. Heidän Zord robotit ovat vastaavasti leijona, lohikäärme, karhu, apina, kilpikonna ja Clawzord. Jos haluat liittyä Power Rangers Samurai joukkue, liittyä niihin tässä väritys sivu. Tiedätkö mikä väri on joka ikisen jäseniä tämän sankarillinen joukkue? Valitse sitten oikea väri kullekin, ja näin voimme tietää, kuka on kuka tässä kuvassa.

kertaa maalattu:

Tämä väritys sivu on maalattu 13558 kertaa verkossa. Ranking 0 ja Paras värityskuvia.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä maalarit ajatella jokaisen väritys sivu. Tämä väritys sivu on luokitus muiden käyttäjien 7.

Äänestä tätä kuvaa

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
7

Arvosana perustuu 225 lausunnot käyttäjien

MAALATA
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa
LATAA VALKOINEN PIIRROS
Power Rangers Samurai
Väritys Sivu Power Rangers Samurai

Power Rangers Samurai ovat muodostelmassa, valmis kohtaamaan uusi uhka, jonka he varmasti tulevat ulos voittajana. Vasemmalta oikealle, värit Rangers, jotka näkyvät ovat keltainen, vihreä, punainen, ja alla on kulta, sininen ja vaaleanpunainen, jotka ovat Emily, Mike, Jayden, Antonio, Kevin ja Mia vastaavasti. Jokaisessa on tekijään, että samassa järjestyksessä, ne olisivat maa-, metsä-, palo-, valo, vesi ja tuuli.Piilotettu ranger, joka ei näy tässä väritys sivu on valkoinen Power Ranger Samurai, jonka liittyvä tekijä on salama, ja hänen Zord eläin on tiikeri.Päähenkilöt sarjan, joka lähettää Nickelodeon osallistua kahdeksastoista ja yhdeksästoista kausi koko sarjan. Se lähetettiin ensimmäisen kerran helmikuun 7. päivänä vuonna 2011 Yhdysvalloissa ja oli valtava menestys, sillä oli sen premier Latinalaisessa Amerikassa heinäkuun 11. samana vuonna. Tämä joukkue on onnistunut seuraavalla kaudella, jonka Power Rangers Megaforce, uusi tiimi, joka lasketaan avulla Super Samurai kuten voimakkaita liittolaisia​​.

Katsotaanpa maali Power Rangers Samurai väritys sivu Pidätkö Power Ranger Super Samurai väritys sivut? Tämä on kuva Power Rangers Samurai väriä tai maali verkossa selaimen ilman ladata tai asentaa mitään, on täysin turvallinen. Täältä voit maalata ilmaiseksi Power Rangers Samurai väritys sivu Power Ranger Super Samurai. Kaikki lapset pitävät käsitöitä ja toimintaa kotona, kuten Power Rangers Samurai väritys sivu on Suomi ja liittyy Power Ranger Super Samurai. Meidän piirustus Power Rangers Samurai on yksi parhaista piirustuksia ja kuvia maalata of Power Ranger Super Samurai että saat ja voit jakaa sen ystäviesi kanssa ja yhteystiedot sosiaalisia verkostoja. Voit tulostaa mustavalkoinen piirustus Power Rangers Samurai sinut yrittää ja sitten väri se värillisiä merkkejä tai voipaperi, oppia siitä ja jaa se kommentteja, näytä se ystävillesi. Se on hauska ja opettavainen toimintaa lapsille, joka auttaa heitä kehittämään motorisia taitoja ja koordinaatiota samalla hauskaa.

EDELLINEN

Power Ranger Super Samurai eniten maalatut sivut

Power Rangers Super Samurai
5
5 / 10 - 528 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Nämä ovat kypärät Power Rangers Super Samurai jotta voit väri Power Rangers kanssa niiden värejä. Pystytkö tunnistamaan jonka kypärä on kenen?Sininen väri on Kevin, Mia on vaaleanpunainen ranger, punainen kypärä menee Jayden, vihreää Mike, ja keltainen väri on Emily. Ja viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä, kultainen ranger kanssa musta kypärä on Antonio.

Jayden, Punainen Ranger
5
5 / 10 - 350 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Jayden, punainen Ranger Power Rangers Super Samurai tulee meidän web-sivun jossa tämä väritys sivu värittää verkossa. Elementti punainen Power Ranger on tulta ja hänen Zord eläin on leijona. Mennä Jayden ja Power Rangers Samurai niiden seikkailuja ja sisustaa huoneesi punainen ranger ja hänen piirustuksia, myös kansiot, muistikirjat tai mitään muuta haluat.

Megazord Samurai
6
6 / 10 - 212 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Tämä jättimäinen robotti on Megazord Samurai, Giant Robot, että Power Rangers Samurai käyttää torjumaan kaikkein voimakkaita vihollisia. Tämän piirustuksen voit väri kaikki eri osat Megazord, joka on valmistettu kahdesta eri Zords of Rangers. Osa rinnassa on punainen leijona Zord, jalat ovat Blue Dragon Zord ja vihreä karhu Zord, ja aseet ovat vaaleanpunainen kilpikonna Zord ja keltain ...