ALT DE LA IMAGEN

Iron Man 2

Rautamies värityskuvia

Iron Man 2

Iron Man 2

Iron Man 2 väritys sivu

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Tässä piirustuksessa voit nähdä Iron Man merkki 6, joka on haarniska että Tony Stark käyttää toisella puoliskolla Iron Man 2-elokuvaan, kun edellinen kärsii jonkin verran vahinkoja. Stark parantaa sitä ja luo mahtavan Ironman panssari että voit väri tietokoneella tai tulostaa tämän piirustus Iron Man paperiarkille käyttää värikyniä. Tämä tehokas koominen sankari on tulossa yhä suositumpi esiintymällä eri Hollywood-elokuvia, joko päämiehenä tähden tai co-päähenkilö (kuten tapauksessa Avengers). Väri nyt Ironman Mark 6 kuin sinun makuusi.

kertaa maalattu:

Tämä väritys sivu on maalattu 14776 kertaa verkossa. Ranking 0 ja Paras värityskuvia.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä maalarit ajatella jokaisen väritys sivu. Tämä väritys sivu on luokitus muiden käyttäjien 6.

Äänestä tätä kuvaa

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Arvosana perustuu 94 lausunnot käyttäjien

MAALATA
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa
LATAA VALKOINEN PIIRROS
Iron Man 2
Väritys Sivu Iron Man 2

Väritys sivu Iron Man Mark 6, haarniska, joka näkyy Iron Man 2-elokuvaan, kun Tony Stark (Robert Downey Jr.) liittyy Rhodey (Don Cheadle) pukeutunut sotakone torjumiseksi Ivan Vanko (Mickey Rourke), joka tunnetaan Whiplash. Tämä elokuva on ohjannut Jon Favreau, johtaja, joka oli suuri menestys ensimmäinen erä elokuva tämän Marvel supersankari. Jotain hyvin tyypillistä tämän uuden version Ironman panssari on, että keskeinen rinnassa valo on kolmion muotoinen. Tässä elokuvassa voisimme myös nähdä Mark 5 versio, joka oli kannettava versio haarniska, joka voidaan kuljettaa salkku.Totuus on, että Tony Stark ei koskaan anna meidän vartija alas, koska jokainen tietää, hän on Iron Man, ja hän on joku rakastama jonkin verran, mutta vihasi muitakin. Tässä kuvassa näkyy hyvin paksu ja tukeva versio metalli haarniska karismaattinen Marvel Comics supersankari. Lisäksi hänen elokuvia, hän on myös esiintynyt Avengers elokuvia.

Katsotaanpa maali Iron Man 2 väritys sivu Pidätkö Rautamies väritys sivut? Tämä on kuva Iron Man 2 väriä tai maali verkossa selaimen ilman ladata tai asentaa mitään, on täysin turvallinen. Täältä voit maalata ilmaiseksi Iron Man 2 väritys sivu Rautamies. Kaikki lapset pitävät käsitöitä ja toimintaa kotona, kuten Iron Man 2 väritys sivu on Suomi ja liittyy Rautamies. Meidän piirustus Iron Man 2 on yksi parhaista piirustuksia ja kuvia maalata of Rautamies että saat ja voit jakaa sen ystäviesi kanssa ja yhteystiedot sosiaalisia verkostoja. Voit tulostaa mustavalkoinen piirustus Iron Man 2 sinut yrittää ja sitten väri se värillisiä merkkejä tai voipaperi, oppia siitä ja jaa se kommentteja, näytä se ystävillesi. Se on hauska ja opettavainen toimintaa lapsille, joka auttaa heitä kehittämään motorisia taitoja ja koordinaatiota samalla hauskaa.

EDELLINEN

Rautamies eniten maalatut sivut

Iron Man Kypärä
6
6 / 10 - 377 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Jos Iron Man on suosikki supersankari, voit nyt väri Iron Man kypärä, joka on erittäin kovaa ilme terrorisoida rikolliset ja rikolliset Tony Stark on edessään hänen haarniska. Vaikka kypärä on punainen ja keltainen, voit käyttää värejä, jotka haluat värittää tämän sivun, ja voit käyttää sitä myös tulostus piirustus Iron Man ja väri sen paperille.

Rautamies 3
6
6 / 10 - 275 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Tässä elokuvassa Rautamies 3 näet haarniska Rautamies Mark 42 (Mark XLII) ja voit väri verkossa Rautamies osoittaa hänen lasersäteellä kämmenellä kätensä kuten tässä kuvassa. Voit myös tulostaa kuvan Rautamies 3 väriä paperille ja pitää hauskaa ystävien kanssa piirustukset Rautamies 3 elokuvaa. Tunnet kuin todellinen supersankari Kostajat!

Sotakone
5
5 / 10 - 250 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Kiitos väritys sivu Sotakone että tuomme sinulle, voit värjäämään Iron Man kumppani.Joka kuluu Sotakone sviitti, joka tulee Iron Patriot Iron Man 3 on eversti James Rhodey Rhodes soitti näyttelijä Don Cheadle. Hän on korkea komentaja Pohjois-Amerikan ilmavoimien ja hyvä ystävä Tony Stark.