ALT DE LA IMAGEN

Rautamies Mark 1

Rautamies värityskuvia

Rautamies Mark 1

Rautamies Mark 1

Rautamies Mark 1 väritys sivu

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Tämä robotti on ensimmäinen Rautamies haarniska, joka tunnetaan myös nimellä Rautamies Mark 1, joka on muotoilu, joka syntyi parannettu versio Rautamies kun Tony Stark oli siepattu ja rakensi tämän haarniska, jotta paeta vankeudessa. Jos pidät Rautamies, väri oman haarniska meidän väritys sivu Rautamies Mark I, ensimmäinen Rautamies panssari. Eikö olekin hienoa tämä haarniska Ironman? Tosin siitä, että ensimmäinen prototyyppi on uhkaava ilme, joka pelasti hänen henkensä, kun Tony oli vangittuna autiomaassa luola. Voit maalata sen on hiotumpi ja uuden ilmeen.

kertaa maalattu:

Tämä väritys sivu on maalattu 13166 kertaa verkossa. Ranking 0 ja Paras värityskuvia.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä maalarit ajatella jokaisen väritys sivu. Tämä väritys sivu on luokitus muiden käyttäjien 6.

Äänestä tätä kuvaa

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Arvosana perustuu 82 lausunnot käyttäjien

MAALATA
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa
LATAA VALKOINEN PIIRROS
Rautamies Mark 1
Väritys Sivu Rautamies Mark 1

Väritys sivu Rautamies Mark 1, alkuperäinen Rautamies haarniska, jonka Tony Stark paennut sieppauksesta autiomaassa. Nyt sen sijaan aseita myydä eniten tarjoavalle, Tony Stark on omistettu parantamassa hänen Rautamies haarniska ja taistella rikollisuutta omalla tavallaan. Olet jo värjää omia Rautamies tämän Rautamies piirustus tulostaa. Tämä suuri rauta panssari on rakennettu romun, jonka Tony oli saavutettavissa, kun hänet siepattiin. Rakentaa ensimmäinen prototyyppi pukunsa, Stark avukseen tohtori Yinsen, tiedemies. Ensimmäinen he rakensivat kaaren reaktori pienoiskoossa, voimakas energia generaattori. Käyttävät valtaa generaattori, ne rakentaa suuri haarniska käyttää keinona paeta. Näin sai alkunsa Marvel super-sankari, joka myöhemmin tuli legenda, metalli jättiläinen olisi sitten hiotaan tulla merkin me kaikki tiedämme.

Katsotaanpa maali Rautamies Mark 1 väritys sivu Pidätkö Rautamies väritys sivut? Tämä on kuva Rautamies Mark 1 väriä tai maali verkossa selaimen ilman ladata tai asentaa mitään, on täysin turvallinen. Täältä voit maalata ilmaiseksi Rautamies Mark 1 väritys sivu Rautamies. Kaikki lapset pitävät käsitöitä ja toimintaa kotona, kuten Rautamies Mark 1 väritys sivu on Suomi ja liittyy Rautamies. Meidän piirustus Rautamies Mark 1 on yksi parhaista piirustuksia ja kuvia maalata of Rautamies että saat ja voit jakaa sen ystäviesi kanssa ja yhteystiedot sosiaalisia verkostoja. Voit tulostaa mustavalkoinen piirustus Rautamies Mark 1 sinut yrittää ja sitten väri se värillisiä merkkejä tai voipaperi, oppia siitä ja jaa se kommentteja, näytä se ystävillesi. Se on hauska ja opettavainen toimintaa lapsille, joka auttaa heitä kehittämään motorisia taitoja ja koordinaatiota samalla hauskaa.

EDELLINEN

Rautamies eniten maalatut sivut

Iron Man Kypärä
6
6 / 10 - 377 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Jos Iron Man on suosikki supersankari, voit nyt väri Iron Man kypärä, joka on erittäin kovaa ilme terrorisoida rikolliset ja rikolliset Tony Stark on edessään hänen haarniska. Vaikka kypärä on punainen ja keltainen, voit käyttää värejä, jotka haluat värittää tämän sivun, ja voit käyttää sitä myös tulostus piirustus Iron Man ja väri sen paperille.

Rautamies 3
6
6 / 10 - 275 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Tässä elokuvassa Rautamies 3 näet haarniska Rautamies Mark 42 (Mark XLII) ja voit väri verkossa Rautamies osoittaa hänen lasersäteellä kämmenellä kätensä kuten tässä kuvassa. Voit myös tulostaa kuvan Rautamies 3 väriä paperille ja pitää hauskaa ystävien kanssa piirustukset Rautamies 3 elokuvaa. Tunnet kuin todellinen supersankari Kostajat!

Sotakone
5
5 / 10 - 250 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Kiitos väritys sivu Sotakone että tuomme sinulle, voit värjäämään Iron Man kumppani.Joka kuluu Sotakone sviitti, joka tulee Iron Patriot Iron Man 3 on eversti James Rhodey Rhodes soitti näyttelijä Don Cheadle. Hän on korkea komentaja Pohjois-Amerikan ilmavoimien ja hyvä ystävä Tony Stark.