ALT DE LA IMAGEN

Fixari-Felix Jr

Räyhä-Ralf värityskuvia

Fixari-Felix Jr

Fixari-Felix Jr

Fixari-Felix Jr väritys sivu

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Fixari-Felix Jr on hyvää peliä, jossa tarinan edetessä päässä Walt Disney Räyhä-Ralf, jossa hän onnistuu rekonstruoida kaikki tuhoaa Ralf huono peli. Felix on rakentaja ja korjaamon kuka on vastuussa korjata kaiken se löytää.

kertaa maalattu:

Tämä väritys sivu on maalattu 11989 kertaa verkossa. Ranking 0 ja Paras värityskuvia.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä maalarit ajatella jokaisen väritys sivu. Tämä väritys sivu on luokitus muiden käyttäjien 7.

Äänestä tätä kuvaa

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
7

Arvosana perustuu 109 lausunnot käyttäjien

MAALATA
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa
LATAA VALKOINEN PIIRROS
Fixari-Felix Jr
Väritys Sivu Fixari-Felix Jr

Fixari-Felix Jr on yksi päähenkilöt animaatioelokuva Walt Disney Räyhä-Ralf. Felix muotoilu on samanlainen Mario, Donkey Kong ilmestyi sittemmin Mario pelit osan puuseppä kuljettaa vasara, joka tuhosi tynnyriä. Sen muotoilu on samanlainen Mainio Manu, koska molemmilla on korkit ja työkaluja.

Katsotaanpa maali Fixari-Felix Jr väritys sivu Pidätkö Räyhä-Ralf väritys sivut? Tämä on kuva Fixari-Felix Jr väriä tai maali verkossa selaimen ilman ladata tai asentaa mitään, on täysin turvallinen. Täältä voit maalata ilmaiseksi Fixari-Felix Jr väritys sivu Räyhä-Ralf. Kaikki lapset pitävät käsitöitä ja toimintaa kotona, kuten Fixari-Felix Jr väritys sivu on Suomi ja liittyy Räyhä-Ralf. Meidän piirustus Fixari-Felix Jr on yksi parhaista piirustuksia ja kuvia maalata of Räyhä-Ralf että saat ja voit jakaa sen ystäviesi kanssa ja yhteystiedot sosiaalisia verkostoja. Voit tulostaa mustavalkoinen piirustus Fixari-Felix Jr sinut yrittää ja sitten väri se värillisiä merkkejä tai voipaperi, oppia siitä ja jaa se kommentteja, näytä se ystävillesi. Se on hauska ja opettavainen toimintaa lapsille, joka auttaa heitä kehittämään motorisia taitoja ja koordinaatiota samalla hauskaa.

EDELLINEN

Räyhä-Ralf eniten maalatut sivut

Nelli Karamelli
7
7 / 10 - 205 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Nelli Karamelli, merkki ulkonäkö tyttö yhdeksän vuotta, on yksi tähdistä elokuva Walt Disney sarjakuva Räyhä-Ralf. Nelli Karamelli on Kart Racer joka varastaa mitali Ralf osallistumaan rodun ja kaksi päätyä rakentaa autoa yhdessä osallistua.

Räyhä-Ralf
6
6 / 10 - 80 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Ralf on paha peli nimeltä Fixari-Felix Jr. Ralf Felix tuhoaa rakennuksia on korjata. Mutta Ralf on kyllästynyt aina olla pahis ja päättää tutkia muita pelejä oppia muita asioita elämässä ja tehdä hyviä asioita loput. Kiertue alkaa muita pelejä ja skenaariot on monia seikkailuja.

Ralf ja Nelli Karamelli
7
7 / 10 - 31 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Väri päähenkilö Räyhä-Ralf, jossa hauska pikku Nelli Karamelli ja valtava Ralf Romuttaja. Vaikka Ralf on luonteeltaan kiusaaja, hän on roisto videopelin, joka on suuri sydän ja on väsynyt tekemään pahaa. Väri Ralf ja Nelli Karamelli verkossa tämän kauniin ja tarjouksen piirustus. Älä unohda, että voit myös tulostaa sen tyhjäksi, jotta voit värittää käsin teidän väriliiduil ...