ALT DE LA IMAGEN

Karkkikunkku

Räyhä-Ralf värityskuvia

Karkkikunkku

Karkkikunkku

Karkkikunkku väritys sivu

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Merkki, joka näkyy arvontaan väri on Karkkikunkku, hahmo animaatioelokuva Räyhä-Ralf, Walt Disney Pictures. Karkkikunkku on hallitsija maailmassa Sugar Rush, ajopeli karkkia, ja se on myös edelläkävijä rotu joka videopeliin. Nyt voit maalata kuningas Sugar Rush haluamallasi tavalla, jossa väritys sivuiltamme tai lataamalla alkuperäinen piirros, jotta voit tulostaa sen paperille. Joten, voit väri tämän merkin kanssa väriliidut, tussit tai värikynät. Tunne taika Disneyn Räyhä-Ralf.

kertaa maalattu:

Tämä väritys sivu on maalattu 7750 kertaa verkossa. Ranking 0 ja Paras värityskuvia.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä maalarit ajatella jokaisen väritys sivu. Tämä väritys sivu on luokitus muiden käyttäjien 6.

Äänestä tätä kuvaa

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Arvosana perustuu 27 lausunnot käyttäjien

MAALATA
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa
LATAA VALKOINEN PIIRROS
Karkkikunkku
Väritys Sivu Karkkikunkku

Karkkikunkku on hahmo, joka näyttelee roolia konna elokuva Räyhä-Ralf. Lyhyt, on merkki iso pää, ja on kuningas maailmassa Sugar Rush, peli kilpa piirien tehty makeisia ja karkkeja. Kun elokuva, suurin huolenaihe Karkkikunkku on saada Vanellope eivät osallistu missään kilpailussa. Sugar Rush, Vanellope pidetään häiriö, ohjelman virheen, ja siksi hän ei salli kilpailla missään kilpailuista, mutta siellä näyttää olevan taka-ajatus takana kielto. Haluatko tietää, jos Karkkikunkku saada pahan suunnitelmia? Ralph ja Vanellope joutuu häntä pelastamaan Sugar Rush rikoksistaan​​, ja CY-vikoja, jotka ovat tunkeutuneet tähän paikkaan. Huonona puolena on, että Vanellope, jonka ohjelman virheen loukkuun pelin, ja kun kaikki alkaa pakenemaan ja evakuoida tässä maailmassa, Vanellope voi paeta. Mutta Ralph yhdessä Felix ja Calhoun, tule löytää tapa sammuttaa Vanellope. Iso salaisuus Karkkikunkku on todella piilossa hänen todellisen henkilöllisyytensä, tumma aikeet. Ne paljastuvat Disney-elokuva, Räyhä-Ralf.

Katsotaanpa maali Karkkikunkku väritys sivu Pidätkö Räyhä-Ralf väritys sivut? Tämä on kuva Karkkikunkku väriä tai maali verkossa selaimen ilman ladata tai asentaa mitään, on täysin turvallinen. Täältä voit maalata ilmaiseksi Karkkikunkku väritys sivu Räyhä-Ralf. Kaikki lapset pitävät käsitöitä ja toimintaa kotona, kuten Karkkikunkku väritys sivu on Suomi ja liittyy Räyhä-Ralf. Meidän piirustus Karkkikunkku on yksi parhaista piirustuksia ja kuvia maalata of Räyhä-Ralf että saat ja voit jakaa sen ystäviesi kanssa ja yhteystiedot sosiaalisia verkostoja. Voit tulostaa mustavalkoinen piirustus Karkkikunkku sinut yrittää ja sitten väri se värillisiä merkkejä tai voipaperi, oppia siitä ja jaa se kommentteja, näytä se ystävillesi. Se on hauska ja opettavainen toimintaa lapsille, joka auttaa heitä kehittämään motorisia taitoja ja koordinaatiota samalla hauskaa.

EDELLINEN

Räyhä-Ralf eniten maalatut sivut

Nelli Karamelli
7
7 / 10 - 204 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Nelli Karamelli, merkki ulkonäkö tyttö yhdeksän vuotta, on yksi tähdistä elokuva Walt Disney sarjakuva Räyhä-Ralf. Nelli Karamelli on Kart Racer joka varastaa mitali Ralf osallistumaan rodun ja kaksi päätyä rakentaa autoa yhdessä osallistua.

Fixari-Felix Jr
7
7 / 10 - 109 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Fixari-Felix Jr on hyvää peliä, jossa tarinan edetessä päässä Walt Disney Räyhä-Ralf, jossa hän onnistuu rekonstruoida kaikki tuhoaa Ralf huono peli. Felix on rakentaja ja korjaamon kuka on vastuussa korjata kaiken se löytää.

Räyhä-Ralf
6
6 / 10 - 80 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Ralf on paha peli nimeltä Fixari-Felix Jr. Ralf Felix tuhoaa rakennuksia on korjata. Mutta Ralf on kyllästynyt aina olla pahis ja päättää tutkia muita pelejä oppia muita asioita elämässä ja tehdä hyviä asioita loput. Kiertue alkaa muita pelejä ja skenaariot on monia seikkailuja.