ALT DE LA IMAGEN

N. Karamelli

Räyhä-Ralf värityskuvia

N. Karamelli

N. Karamelli

N. Karamelli väritys sivu

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Tämä tyttö on Nelli Karamelli, Ralph hinausauto ystävä nyt näyttää tässä väritys sivu. Nelli Karamelli on pahoitteli ilmaus, mutta tämä ilmaus kukaan ei voi vastustaa hänen hurmaa. Elokuvassa, hän pidetään häiriö, ohjelma virhe, joka pitäisi olla siellä, mutta totuus on, että tämä tyttö omistaa noin mysteeri. Mutta ennen havaitsemassa, että sinun pitäisi antaa väriä arvontaan, niin saat kirkkaat värit. Hän asuu pelin Sugar Rush, kilpa-auto peli tekemät karkkia. He kilpailevat maailma täynnä herkullisia makeisia ja suklaata järviä. Nauti nämä maailmat meidän väritys sivuja Räyhä-Ralf, Disney Pictures elokuva.

kertaa maalattu:

Tämä väritys sivu on maalattu 7719 kertaa verkossa. Ranking 0 ja Paras värityskuvia.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä maalarit ajatella jokaisen väritys sivu. Tämä väritys sivu on luokitus muiden käyttäjien 6.

Äänestä tätä kuvaa

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Arvosana perustuu 30 lausunnot käyttäjien

MAALATA
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa
LATAA VALKOINEN PIIRROS
N. Karamelli
Väritys Sivu N. Karamelli

Disney-elokuva Räyhä-Ralf, jossa Ralph purkaja on kyllästynyt hänen roolinsa konna, hyvin erityinen luonne on Nelli Karamelli, tyttö loukkuun peli, hän on ohjelmavirhe ja hänen järjestelmät ovat vaurioituneet. Kun hänen maailmansa on katoamassa, koska CY-bugeja, Ralph yhdessä Fixari-Felix ja Calhoun on löydettävä keino pelastaa pieni tyttö, kun kaikki alkaa kulua pois. Räyhä-Ralf on Disney-elokuva 3D joka kokoaa yhteen kaikkein karismaattinen hahmoja videopelien kuten Sonic the Hedgehog, Qbert, haamuja Pac-Man, Bowser tai joitakin merkkejä Street Fighter, kuten jäsen Bison ja Zangief. Johtaja tämän elokuvan oli Rich Moore, ja tarjolla musiikkia Henry Jackman. Kiitos taika Walt Disney Pictures, monia uusia hahmoja ainutlaatuisen Disney tyyli liittyä päätoimijoita suosittuja pelejä luoda elokuva, joka ilahduttaa koko perhettä. Lisäksi jälkeen uskomaton menestys tämän tiedotteen on vahvistettu olevan jatko, jossa voimme nauttia uuden seikkailun Ralph, Nelli Karamelli, Felix, Calhoun ja uusia hahmoja videopeleissä, kuten suosittu Super Mario.

Katsotaanpa maali N. Karamelli väritys sivu Pidätkö Räyhä-Ralf väritys sivut? Tämä on kuva N. Karamelli väriä tai maali verkossa selaimen ilman ladata tai asentaa mitään, on täysin turvallinen. Täältä voit maalata ilmaiseksi N. Karamelli väritys sivu Räyhä-Ralf. Kaikki lapset pitävät käsitöitä ja toimintaa kotona, kuten N. Karamelli väritys sivu on Suomi ja liittyy Räyhä-Ralf. Meidän piirustus N. Karamelli on yksi parhaista piirustuksia ja kuvia maalata of Räyhä-Ralf että saat ja voit jakaa sen ystäviesi kanssa ja yhteystiedot sosiaalisia verkostoja. Voit tulostaa mustavalkoinen piirustus N. Karamelli sinut yrittää ja sitten väri se värillisiä merkkejä tai voipaperi, oppia siitä ja jaa se kommentteja, näytä se ystävillesi. Se on hauska ja opettavainen toimintaa lapsille, joka auttaa heitä kehittämään motorisia taitoja ja koordinaatiota samalla hauskaa.

EDELLINEN

Räyhä-Ralf eniten maalatut sivut

Nelli Karamelli
7
7 / 10 - 204 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Nelli Karamelli, merkki ulkonäkö tyttö yhdeksän vuotta, on yksi tähdistä elokuva Walt Disney sarjakuva Räyhä-Ralf. Nelli Karamelli on Kart Racer joka varastaa mitali Ralf osallistumaan rodun ja kaksi päätyä rakentaa autoa yhdessä osallistua.

Fixari-Felix Jr
7
7 / 10 - 109 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Fixari-Felix Jr on hyvää peliä, jossa tarinan edetessä päässä Walt Disney Räyhä-Ralf, jossa hän onnistuu rekonstruoida kaikki tuhoaa Ralf huono peli. Felix on rakentaja ja korjaamon kuka on vastuussa korjata kaiken se löytää.

Räyhä-Ralf
6
6 / 10 - 80 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Ralf on paha peli nimeltä Fixari-Felix Jr. Ralf Felix tuhoaa rakennuksia on korjata. Mutta Ralf on kyllästynyt aina olla pahis ja päättää tutkia muita pelejä oppia muita asioita elämässä ja tehdä hyviä asioita loput. Kiertue alkaa muita pelejä ja skenaariot on monia seikkailuja.