ALT DE LA IMAGEN

Aivot

Ruumiinosat värityskuvia

Aivot

Aivot

Aivot väritys sivu

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Tämä on elin, joka sijaitsee sisällä kallo, ja se on yksi vaikeimmista koko ihmiskehon. Aivot on erittäin tärkeä, koska se on vastuussa yhteensovittamisesta kaikkien muiden elinten suorittamaan yhteisissä toimissa. Elimessä on keskushermostoon. On niin tärkeät toiminnot kuten muisti, ajattelu, kieli tai tunteita. Ja se kehomme voi tunnistaa ja tulkita ärsykkeitä, jotka saavuttavat meidät läpi näkö, kuulo, kosketus, maku ja haju. Siitä, että tällainen tärkeä ja herkkä elin, on suojattu paksu luun kallo, suojella sitä vahingossa isku. Aivot on jaettu oikean aivopuoliskon ja vasen aivopuolisko. Tämän elimen on missä ovat neuronien.

kertaa maalattu:

Tämä väritys sivu on maalattu 9189 kertaa verkossa. Ranking 0 ja Paras värityskuvia.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä maalarit ajatella jokaisen väritys sivu. Tämä väritys sivu on luokitus muiden käyttäjien 6.

Äänestä tätä kuvaa

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Arvosana perustuu 18 lausunnot käyttäjien

MAALATA
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa
LATAA VALKOINEN PIIRROS
Aivot
Väritys Sivu Aivot

Väritys piirustus aivot, pääelin keskushermostoon. Tämä ruumiinosa voidaan kutsua myös aivokuori, ja siellä hermoimpulssien ja neuronien joka tekee kaikki selkärankaiset eläimet (myös ihminen) voi koordinoida kaikkia kehon elimiä ovat keskittyneet. Kun kyseessä on ihmisten, se on elin, jossa päättely on.Suurin osa aivojen kutsutaan harmaa aine, jossa suurin osa neuronien ovat keskittyneet. Vuonna päälakilohko tuntemuksia takaraivolohkossa on näköaistiin, otsalohkon alue on motorisen ja tuomion ja ajallinen lohkoa haju ja kuulo koetaan. Katsos, tämä ruumiinosa on erittäin tärkeä, monimutkainen ja hauras. Siksi on hyvin suojassa kallon kallo. Ihmisen aivot toimiakseen oikein vaatii verta kuljettamaan riittävästi happea ja sokereita, ja tämä saavutetaan hyvää ruokaa määriä.

Katsotaanpa maali Aivot väritys sivu Pidätkö Ruumiinosat väritys sivut? Tämä on kuva Aivot väriä tai maali verkossa selaimen ilman ladata tai asentaa mitään, on täysin turvallinen. Täältä voit maalata ilmaiseksi Aivot väritys sivu Ruumiinosat. Kaikki lapset pitävät käsitöitä ja toimintaa kotona, kuten Aivot väritys sivu on Suomi ja liittyy Ruumiinosat. Meidän piirustus Aivot on yksi parhaista piirustuksia ja kuvia maalata of Ruumiinosat että saat ja voit jakaa sen ystäviesi kanssa ja yhteystiedot sosiaalisia verkostoja. Voit tulostaa mustavalkoinen piirustus Aivot sinut yrittää ja sitten väri se värillisiä merkkejä tai voipaperi, oppia siitä ja jaa se kommentteja, näytä se ystävillesi. Se on hauska ja opettavainen toimintaa lapsille, joka auttaa heitä kehittämään motorisia taitoja ja koordinaatiota samalla hauskaa.

EDELLINEN

Ruumiinosat eniten maalatut sivut

Ihmiskeho
4
4 / 10 - 60 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Voit nyt värittämistä väritys sivu ihmiskehon, tai voit myös käyttää tätä piirustusta tulostaa sen ulos tulostimesta, väri se ja kirjoita eri kehon osiin, että jokainen nuoli. Oppiminen ihmisruumiin osia voi olla hauskaa! Voit osoittaa lihaksia, luita, elimiä ruoansulatuskanavan ja ykköset hengityselimiä.

Käsi
5
5 / 10 - 27 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Tämän väritys sivu opit osat käsin. Katsos, käsi on palmu, joka on auki, ja jättää viisi sormea​​. Peukalo on eri suuntaan kuin muut neljä sormea ​​(indeksi, keskimmäinen, rengas ja pikkusormi) ja palvelee meitä, jotta voimme poimia esineitä ja käyttää kaikenlaisia ​​työkaluja.

Jalka
6
6 / 10 - 16 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Opi osat ihmiskehon väritys jalka, joka on kolmas segmentti alaraajojen, joka niveltyy reiteen jonka polvi ja niveltyy jalka läpi nilkan. Vuonna puhekieltä, jalat kutsutaan täydellinen alaraajojen. Jalat voi suorittaa monia toimintoja, kuten kävely, juoksu tai hyppäämällä. Väri tällä osuudella ja oppia tärkeimmät osat samalla hauskaa.