ALT DE LA IMAGEN

Jalka

Ruumiinosat värityskuvia

Jalka

Jalka

Jalka väritys sivu

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Opi osat ihmiskehon väritys jalka, joka on kolmas segmentti alaraajojen, joka niveltyy reiteen jonka polvi ja niveltyy jalka läpi nilkan. Vuonna puhekieltä, jalat kutsutaan täydellinen alaraajojen. Jalat voi suorittaa monia toimintoja, kuten kävely, juoksu tai hyppäämällä. Väri tällä osuudella ja oppia tärkeimmät osat samalla hauskaa.

kertaa maalattu:

Tämä väritys sivu on maalattu 8605 kertaa verkossa. Ranking 0 ja Paras värityskuvia.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä maalarit ajatella jokaisen väritys sivu. Tämä väritys sivu on luokitus muiden käyttäjien 6.

Äänestä tätä kuvaa

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Arvosana perustuu 16 lausunnot käyttäjien

MAALATA
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa
LATAA VALKOINEN PIIRROS
Jalka
Väritys Sivu Jalka

Osuus väritys sivu, vaikka se on puhekielessä kutsutaan alaraajojen, totuus on, että jalka on osa, joka on välillä nivelet polven ja nilkan. Pidätkö tanssia tai pelata käynnissä? Kiitos jalat voimme tehdä paljon hauskaa toimintaa. Opi osat jalkojen väritys tätä tulostettavaa piirros jalka.

Katsotaanpa maali Jalka väritys sivu Pidätkö Ruumiinosat väritys sivut? Tämä on kuva Jalka väriä tai maali verkossa selaimen ilman ladata tai asentaa mitään, on täysin turvallinen. Täältä voit maalata ilmaiseksi Jalka väritys sivu Ruumiinosat. Kaikki lapset pitävät käsitöitä ja toimintaa kotona, kuten Jalka väritys sivu on Suomi ja liittyy Ruumiinosat. Meidän piirustus Jalka on yksi parhaista piirustuksia ja kuvia maalata of Ruumiinosat että saat ja voit jakaa sen ystäviesi kanssa ja yhteystiedot sosiaalisia verkostoja. Voit tulostaa mustavalkoinen piirustus Jalka sinut yrittää ja sitten väri se värillisiä merkkejä tai voipaperi, oppia siitä ja jaa se kommentteja, näytä se ystävillesi. Se on hauska ja opettavainen toimintaa lapsille, joka auttaa heitä kehittämään motorisia taitoja ja koordinaatiota samalla hauskaa.

EDELLINEN

Ruumiinosat eniten maalatut sivut

Ihmiskeho
4
4 / 10 - 59 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Voit nyt värittämistä väritys sivu ihmiskehon, tai voit myös käyttää tätä piirustusta tulostaa sen ulos tulostimesta, väri se ja kirjoita eri kehon osiin, että jokainen nuoli. Oppiminen ihmisruumiin osia voi olla hauskaa! Voit osoittaa lihaksia, luita, elimiä ruoansulatuskanavan ja ykköset hengityselimiä.

Käsi
5
5 / 10 - 27 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Tämän väritys sivu opit osat käsin. Katsos, käsi on palmu, joka on auki, ja jättää viisi sormea​​. Peukalo on eri suuntaan kuin muut neljä sormea ​​(indeksi, keskimmäinen, rengas ja pikkusormi) ja palvelee meitä, jotta voimme poimia esineitä ja käyttää kaikenlaisia ​​työkaluja.

Korva
5
5 / 10 - 17 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Voit nyt oppia muoto korvan, osa istunnosta, joka voidaan nähdä molemmin puolin päätä.Korva voi myös kutsua pinna tai atrium, ja jokaisella on täysin eri muotoisia ja taittuu korvat. Tämän väritys sivu tulostaa korvan voit oppia lisää ihmiskehon osiin ja pitää hauskaa väritys.