ALT DE LA IMAGEN

Nenä

Ruumiinosat värityskuvia

Nenä

Nenä

Nenä väritys sivu

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Värittämistä suuri nenä kuin haluat parasta. Varmasti tiedät, että nenä, joka löytyy keskellä kasvot ja silmien väliin, on hajuaisti, ja jonka avulla voimme haju kukkia, hajuvesiä tai ruokaa. Mikä on suosikkisi haju? Äskettäin poimittu ruusuja, tuoretta leipää...voimme haistaa kaiken ansiosta nenään.

kertaa maalattu:

Tämä väritys sivu on maalattu 9286 kertaa verkossa. Ranking 0 ja Paras värityskuvia.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä maalarit ajatella jokaisen väritys sivu. Tämä väritys sivu on luokitus muiden käyttäjien 4.

Äänestä tätä kuvaa

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Arvosana perustuu 28 lausunnot käyttäjien

MAALATA
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa
LATAA VALKOINEN PIIRROS
Nenä
Väritys Sivu Nenä

Väritys sivu nenä, jossa hajuaisti löytyy, keltainen aivolisäke ja hajuaistin. Ilman haju, emme voi haistaa tiettyjä asioita ja hajuvedet, joka ympäröi meitä koko elämämme.

Katsotaanpa maali Nenä väritys sivu Pidätkö Ruumiinosat väritys sivut? Tämä on kuva Nenä väriä tai maali verkossa selaimen ilman ladata tai asentaa mitään, on täysin turvallinen. Täältä voit maalata ilmaiseksi Nenä väritys sivu Ruumiinosat. Kaikki lapset pitävät käsitöitä ja toimintaa kotona, kuten Nenä väritys sivu on Suomi ja liittyy Ruumiinosat. Meidän piirustus Nenä on yksi parhaista piirustuksia ja kuvia maalata of Ruumiinosat että saat ja voit jakaa sen ystäviesi kanssa ja yhteystiedot sosiaalisia verkostoja. Voit tulostaa mustavalkoinen piirustus Nenä sinut yrittää ja sitten väri se värillisiä merkkejä tai voipaperi, oppia siitä ja jaa se kommentteja, näytä se ystävillesi. Se on hauska ja opettavainen toimintaa lapsille, joka auttaa heitä kehittämään motorisia taitoja ja koordinaatiota samalla hauskaa.

EDELLINEN

Ruumiinosat eniten maalatut sivut

Ihmiskeho
4
4 / 10 - 60 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Voit nyt värittämistä väritys sivu ihmiskehon, tai voit myös käyttää tätä piirustusta tulostaa sen ulos tulostimesta, väri se ja kirjoita eri kehon osiin, että jokainen nuoli. Oppiminen ihmisruumiin osia voi olla hauskaa! Voit osoittaa lihaksia, luita, elimiä ruoansulatuskanavan ja ykköset hengityselimiä.

Käsi
5
5 / 10 - 27 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Tämän väritys sivu opit osat käsin. Katsos, käsi on palmu, joka on auki, ja jättää viisi sormea​​. Peukalo on eri suuntaan kuin muut neljä sormea ​​(indeksi, keskimmäinen, rengas ja pikkusormi) ja palvelee meitä, jotta voimme poimia esineitä ja käyttää kaikenlaisia ​​työkaluja.

Jalka
6
6 / 10 - 16 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Opi osat ihmiskehon väritys jalka, joka on kolmas segmentti alaraajojen, joka niveltyy reiteen jonka polvi ja niveltyy jalka läpi nilkan. Vuonna puhekieltä, jalat kutsutaan täydellinen alaraajojen. Jalat voi suorittaa monia toimintoja, kuten kävely, juoksu tai hyppäämällä. Väri tällä osuudella ja oppia tärkeimmät osat samalla hauskaa.