ALT DE LA IMAGEN

Ruoansulatuskanavan traktaatti

Ruumiinosat värityskuvia

Ruoansulatuskanavan traktaatti

Ruoansulatuskanavan traktaatti

Ruoansulatuskanavan traktaatti väritys sivu

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Tämä ruumiinosa on joukko elinten mukana ruoansulatuksessa. Voit nähdä, että kaikki näkyvät, siitä lähtien, kun syö ruokaa suuhun, se kulkee nielun ja ruokatorven, mahalaukun liukeneminen ja ravintoaineiden imeytymistä ohutsuolen läpi ja paksusuolen, kunnes heidät karkotettiin. Koko prosessi voidaan jakaa neljään toimintalinjaan, jotka ovat liikenne (liikkuvuus ruokaa), eritystä (mahanesteiden), imeytyminen (vitamiinit suolistossa) ja erittyminen (kun ulosteet purkautuvat). Lisäksi muiden elinten mukana prosessissa, kuten näemme maksan keskiosassa suuren tai haima, joka on alle vatsaan. Ruoansulatuksessa on sama kaikissa yksimahaisille.

kertaa maalattu:

Tämä väritys sivu on maalattu 9743 kertaa verkossa. Ranking 0 ja Paras värityskuvia.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä maalarit ajatella jokaisen väritys sivu. Tämä väritys sivu on luokitus muiden käyttäjien 6.

Äänestä tätä kuvaa

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Arvosana perustuu 40 lausunnot käyttäjien

MAALATA
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa
LATAA VALKOINEN PIIRROS
Ruoansulatuskanavan traktaatti
Väritys Sivu Ruoansulatuskanavan traktaatti

Piirros, jossa voit värittää jokaisen elimissä säveltäminen ruoansulatuskanavasta. Ruoansulatuskanavan koostuu seuraavista elimistä, you name ne järjestyksessä, jossa ruoka kulkee niiden kautta. Ovat suun, nielun, ruokatorven, mahalaukun, ohutsuolen, paksusuolen ja peräaukon. Lisäksi muut elimet ovat myös mukana pitkin prosessia, jotka ovat maksan, haiman ja pernan.Ruoansulatuksessa on tapa ihmiskeho on vastuussa muuttamassa ruokaa syömme aineiksi, jotka imeytyvät elimistöön.Ruoka, jota syömme voi jää vatsaan 3-4 tuntia, kunnes ne sulavat. Kuten näette se on pitkä ja monimutkainen prosessi, joka on välttämätöntä elämän. Tämän piirustuksen opit lisätietoja kustakin elinten.

Katsotaanpa maali Ruoansulatuskanavan traktaatti väritys sivu Pidätkö Ruumiinosat väritys sivut? Tämä on kuva Ruoansulatuskanavan traktaatti väriä tai maali verkossa selaimen ilman ladata tai asentaa mitään, on täysin turvallinen. Täältä voit maalata ilmaiseksi Ruoansulatuskanavan traktaatti väritys sivu Ruumiinosat. Kaikki lapset pitävät käsitöitä ja toimintaa kotona, kuten Ruoansulatuskanavan traktaatti väritys sivu on Suomi ja liittyy Ruumiinosat. Meidän piirustus Ruoansulatuskanavan traktaatti on yksi parhaista piirustuksia ja kuvia maalata of Ruumiinosat että saat ja voit jakaa sen ystäviesi kanssa ja yhteystiedot sosiaalisia verkostoja. Voit tulostaa mustavalkoinen piirustus Ruoansulatuskanavan traktaatti sinut yrittää ja sitten väri se värillisiä merkkejä tai voipaperi, oppia siitä ja jaa se kommentteja, näytä se ystävillesi. Se on hauska ja opettavainen toimintaa lapsille, joka auttaa heitä kehittämään motorisia taitoja ja koordinaatiota samalla hauskaa.

EDELLINEN

Ruumiinosat eniten maalatut sivut

Ihmiskeho
4
4 / 10 - 60 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Voit nyt värittämistä väritys sivu ihmiskehon, tai voit myös käyttää tätä piirustusta tulostaa sen ulos tulostimesta, väri se ja kirjoita eri kehon osiin, että jokainen nuoli. Oppiminen ihmisruumiin osia voi olla hauskaa! Voit osoittaa lihaksia, luita, elimiä ruoansulatuskanavan ja ykköset hengityselimiä.

Käsi
5
5 / 10 - 27 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Tämän väritys sivu opit osat käsin. Katsos, käsi on palmu, joka on auki, ja jättää viisi sormea​​. Peukalo on eri suuntaan kuin muut neljä sormea ​​(indeksi, keskimmäinen, rengas ja pikkusormi) ja palvelee meitä, jotta voimme poimia esineitä ja käyttää kaikenlaisia ​​työkaluja.

Jalka
6
6 / 10 - 16 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Opi osat ihmiskehon väritys jalka, joka on kolmas segmentti alaraajojen, joka niveltyy reiteen jonka polvi ja niveltyy jalka läpi nilkan. Vuonna puhekieltä, jalat kutsutaan täydellinen alaraajojen. Jalat voi suorittaa monia toimintoja, kuten kävely, juoksu tai hyppäämällä. Väri tällä osuudella ja oppia tärkeimmät osat samalla hauskaa.