ALT DE LA IMAGEN

Apu Nahasapeemapetilon

Simpsonit värityskuvia

Apu Nahasapeemapetilon

Apu Nahasapeemapetilon

Apu Nahasapeemapetilon väritys sivu

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Apu Nahasapeemapetilon on omistajan Springfield Kwik-E-Mart. Nyt voit väri kuin haluat tämä suosittu hahmo Simpsonit. Apu on Yhdysvaltain kansalainen intialaista alkuperää, jotka on kahdeksan lasta ja hänen vaimonsa, Manjula, myös intialaista alkuperää. Hänen liikkeessään kutsutaan Kwik-E-Mart, ja on 24-tunnin, joten Apu ei ole paljon vapaa-aikaa.

kertaa maalattu:

Tämä väritys sivu on maalattu 6389 kertaa verkossa. Ranking 0 ja Paras värityskuvia.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä maalarit ajatella jokaisen väritys sivu. Tämä väritys sivu on luokitus muiden käyttäjien 5.

Äänestä tätä kuvaa

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Arvosana perustuu 5 lausunnot käyttäjien

MAALATA
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa
LATAA VALKOINEN PIIRROS
Apu Nahasapeemapetilon
Väritys Sivu Apu Nahasapeemapetilon

Väritys sivu Apu Nahasapeemapetilon, omistajan Kwik-E-Mart Springfield. Apu on intialaista alkuperää, ja Ollakseen Kwik-E-Mart ostoksilla kävijä, hän on myös ystävä Homer, Homer ja Bart ovat auttaneet hänet pois paljon vaivaa tai ratkaista heidän ongelmansa monta kertaa.

Katsotaanpa maali Apu Nahasapeemapetilon väritys sivu Pidätkö Simpsonit väritys sivut? Tämä on kuva Apu Nahasapeemapetilon väriä tai maali verkossa selaimen ilman ladata tai asentaa mitään, on täysin turvallinen. Täältä voit maalata ilmaiseksi Apu Nahasapeemapetilon väritys sivu Simpsonit. Kaikki lapset pitävät käsitöitä ja toimintaa kotona, kuten Apu Nahasapeemapetilon väritys sivu on Suomi ja liittyy Simpsonit. Meidän piirustus Apu Nahasapeemapetilon on yksi parhaista piirustuksia ja kuvia maalata of Simpsonit että saat ja voit jakaa sen ystäviesi kanssa ja yhteystiedot sosiaalisia verkostoja. Voit tulostaa mustavalkoinen piirustus Apu Nahasapeemapetilon sinut yrittää ja sitten väri se värillisiä merkkejä tai voipaperi, oppia siitä ja jaa se kommentteja, näytä se ystävillesi. Se on hauska ja opettavainen toimintaa lapsille, joka auttaa heitä kehittämään motorisia taitoja ja koordinaatiota samalla hauskaa.

EDELLINEN

Simpsonit eniten maalatut sivut

Bart Simpson
6
6 / 10 - 74 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Bart Simpson on päähenkilö animaatiosarja Simpsonit. Bart Simpson on roisto, ilkikurinen lapsi, joka joutuu vaikeuksiin, piittaamatta vanhempien piittaamatta opettajat, jotka eivät opiskele, et tekee hänen kotitehtävänsä ... Bart Simpson mutta aina on hyvä sydän ja aina päätyy tekemään hyvää toisille.

Bart
5
5 / 10 - 38 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Bart, jotka voimme nähdä tässä kuvassa hyvin luottavainen asenne, on yksi eniten rakasti merkkiä Simpsonit-sarjan ohella Homer. Sinulla on nyt mahdollisuus muuttaa hänen asu ja antaa hänelle tyyliä haluat, ja muuttaa tyypillisiä värejä, että olemme tottuneet se häntä, jotka ovat oranssi ja sininen, mutta voit myös värittää häntä perinteisiä värejä. Kuin haluat! Vaikka hän n ...

Simpsonit Perhe
6
6 / 10 - 42 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Tämä piirros on omistettu kaikille niille faneille animaatiosarja Simpsonit, jossa viisi perheenjäsenet näyttävät. Voimme nähdä, kuinka Homer Simpson, joka on isä, on keskellä, ja on hänen kolmen lapsensa kiipesi hänen päälleen, Maggie päähän, Bart tarttumalla hänen vatsaan ja Lisa ahne selässään. Takaapäin, Marge Simpson huomauttaa herttainen kohtaus, ja vaikka he elävät u ...