ALT DE LA IMAGEN

Bart Simpson

Simpsonit värityskuvia

Bart Simpson

Bart Simpson

Bart Simpson väritys sivu

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Bart Simpson on päähenkilö animaatiosarja Simpsonit. Bart Simpson on roisto, ilkikurinen lapsi, joka joutuu vaikeuksiin, piittaamatta vanhempien piittaamatta opettajat, jotka eivät opiskele, et tekee hänen kotitehtävänsä ... Bart Simpson mutta aina on hyvä sydän ja aina päätyy tekemään hyvää toisille.

kertaa maalattu:

Tämä väritys sivu on maalattu 8705 kertaa verkossa. Ranking 0 ja Paras värityskuvia.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä maalarit ajatella jokaisen väritys sivu. Tämä väritys sivu on luokitus muiden käyttäjien 6.

Äänestä tätä kuvaa

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Arvosana perustuu 74 lausunnot käyttäjien

MAALATA
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa
LATAA VALKOINEN PIIRROS
Bart Simpson
Väritys Sivu Bart Simpson

Bart Simpson on hahmo tv-sarjassa Simpsonit niin monta vuotta televisiossa, yksi suosituimmista sarjakuva siellä. Bart Simpson rullalautailu kuten näemme piirustuksessa muistat mitä väri-paita tekee Bart Simpson? Entä housut? Joka tapauksessa voit olla niin mielikuvituksellinen kuin haluat värittää kuvan.

Katsotaanpa maali Bart Simpson väritys sivu Pidätkö Simpsonit väritys sivut? Tämä on kuva Bart Simpson väriä tai maali verkossa selaimen ilman ladata tai asentaa mitään, on täysin turvallinen. Täältä voit maalata ilmaiseksi Bart Simpson väritys sivu Simpsonit. Kaikki lapset pitävät käsitöitä ja toimintaa kotona, kuten Bart Simpson väritys sivu on Suomi ja liittyy Simpsonit. Meidän piirustus Bart Simpson on yksi parhaista piirustuksia ja kuvia maalata of Simpsonit että saat ja voit jakaa sen ystäviesi kanssa ja yhteystiedot sosiaalisia verkostoja. Voit tulostaa mustavalkoinen piirustus Bart Simpson sinut yrittää ja sitten väri se värillisiä merkkejä tai voipaperi, oppia siitä ja jaa se kommentteja, näytä se ystävillesi. Se on hauska ja opettavainen toimintaa lapsille, joka auttaa heitä kehittämään motorisia taitoja ja koordinaatiota samalla hauskaa.

EDELLINEN

Simpsonit eniten maalatut sivut

Bart
5
5 / 10 - 38 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Bart, jotka voimme nähdä tässä kuvassa hyvin luottavainen asenne, on yksi eniten rakasti merkkiä Simpsonit-sarjan ohella Homer. Sinulla on nyt mahdollisuus muuttaa hänen asu ja antaa hänelle tyyliä haluat, ja muuttaa tyypillisiä värejä, että olemme tottuneet se häntä, jotka ovat oranssi ja sininen, mutta voit myös värittää häntä perinteisiä värejä. Kuin haluat! Vaikka hän n ...

Simpsonit Perhe
6
6 / 10 - 42 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Tämä piirros on omistettu kaikille niille faneille animaatiosarja Simpsonit, jossa viisi perheenjäsenet näyttävät. Voimme nähdä, kuinka Homer Simpson, joka on isä, on keskellä, ja on hänen kolmen lapsensa kiipesi hänen päälleen, Maggie päähän, Bart tarttumalla hänen vatsaan ja Lisa ahne selässään. Takaapäin, Marge Simpson huomauttaa herttainen kohtaus, ja vaikka he elävät u ...

Lisa Simpson
6
6 / 10 - 46 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Voit värittää tätä Lisa Simpson tasapeli, keskimmäinen lapsi Simpsonit perheen. Lisa on erittäin fiksu tyttö ja rakastaa kulttuuria.Ongelmana on, että monta kertaa on turhautunut perheympäristöön, ne ovat melko brutto. Lisa tykkää lukea ja on hyvä oppilas, koska hän haluaa olla valoisampi tulevaisuus kuin veljensä Bart, joka on roisto.