ALT DE LA IMAGEN

Bart

Simpsonit värityskuvia

Bart

Bart

Bart väritys sivu

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Bart, jotka voimme nähdä tässä kuvassa hyvin luottavainen asenne, on yksi eniten rakasti merkkiä Simpsonit-sarjan ohella Homer. Sinulla on nyt mahdollisuus muuttaa hänen asu ja antaa hänelle tyyliä haluat, ja muuttaa tyypillisiä värejä, että olemme tottuneet se häntä, jotka ovat oranssi ja sininen, mutta voit myös värittää häntä perinteisiä värejä. Kuin haluat! Vaikka hän näyttää erittäin ystävällinen asenne tässä tulostussivun, et voi koskaan luottaa Bart, koska hän on aina pahaa tapahtuu hänen päässään, ja päätyy saada pulassa. Tosin hän on todella hyvä poika syvällä, joka on vain vähän tuhma.

kertaa maalattu:

Tämä väritys sivu on maalattu 8305 kertaa verkossa. Ranking 0 ja Paras värityskuvia.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä maalarit ajatella jokaisen väritys sivu. Tämä väritys sivu on luokitus muiden käyttäjien 5.

Äänestä tätä kuvaa

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Arvosana perustuu 38 lausunnot käyttäjien

MAALATA
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa
LATAA VALKOINEN PIIRROS
Bart
Väritys Sivu Bart

Suuri piirustus, onko se tulostaa sen tyhjäksi tai värittää verkossa, kuuluisa hahmo Bart Simpson, vanhin Marge ja Homer Simpsonin lapsia. Hänen oikea nimensä on Bartholomew J. Simpson, ja on kymmenen vuotta vanha. Vuonna animaatiosarja, luonne Bart käytetään useaan otteeseen tekosyynä peräisin hauskaa tontteja kiitos hänen naughtiness jotka voivat vaikuttaa useiden muiden toissijainen ominaisuus. Myös yhdessä sisarensa Lisa, joskus seurata vihjeitä ja johtolankoja, jotka auttavat heitä löytämään mielenkiintoinen ja kiehtova mysteereistä, kuten tuhonsa Sideshow Bob suunnitelmiin (enimmäkseen liittyvät tappaminen Krusty tai Bart, joka aina seisoo keskellä hänen suunnitelmat), yhdistää Krusty Clown isänsä kanssa, auttaa Moe löytää tyttöystävä tai auttaa Apu ottaa Kwik-E-Mart liiketoimintaa. Kuitenkin, koulussa, hänen rooli on huono opiskelija, joka liikkuu massojen hänen rikoksistaan​​, ja aina harmittaa hänen opettajansa, Edna Krabappel, ja rehtori Seymour Skinner. On vaikea uskoa, että Marr Gröning, luoja Simpsonit luotu Bart kun improvisoimaan noudattamaan stereotypia tuhma poika, joka myöhemmin erityisesti laajentuneen antaa hänelle useita rooleja sarjassa.

Katsotaanpa maali Bart väritys sivu Pidätkö Simpsonit väritys sivut? Tämä on kuva Bart väriä tai maali verkossa selaimen ilman ladata tai asentaa mitään, on täysin turvallinen. Täältä voit maalata ilmaiseksi Bart väritys sivu Simpsonit. Kaikki lapset pitävät käsitöitä ja toimintaa kotona, kuten Bart väritys sivu on Suomi ja liittyy Simpsonit. Meidän piirustus Bart on yksi parhaista piirustuksia ja kuvia maalata of Simpsonit että saat ja voit jakaa sen ystäviesi kanssa ja yhteystiedot sosiaalisia verkostoja. Voit tulostaa mustavalkoinen piirustus Bart sinut yrittää ja sitten väri se värillisiä merkkejä tai voipaperi, oppia siitä ja jaa se kommentteja, näytä se ystävillesi. Se on hauska ja opettavainen toimintaa lapsille, joka auttaa heitä kehittämään motorisia taitoja ja koordinaatiota samalla hauskaa.

EDELLINEN

Simpsonit eniten maalatut sivut

Bart Simpson
6
6 / 10 - 74 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Bart Simpson on päähenkilö animaatiosarja Simpsonit. Bart Simpson on roisto, ilkikurinen lapsi, joka joutuu vaikeuksiin, piittaamatta vanhempien piittaamatta opettajat, jotka eivät opiskele, et tekee hänen kotitehtävänsä ... Bart Simpson mutta aina on hyvä sydän ja aina päätyy tekemään hyvää toisille.

Simpsonit Perhe
6
6 / 10 - 42 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Tämä piirros on omistettu kaikille niille faneille animaatiosarja Simpsonit, jossa viisi perheenjäsenet näyttävät. Voimme nähdä, kuinka Homer Simpson, joka on isä, on keskellä, ja on hänen kolmen lapsensa kiipesi hänen päälleen, Maggie päähän, Bart tarttumalla hänen vatsaan ja Lisa ahne selässään. Takaapäin, Marge Simpson huomauttaa herttainen kohtaus, ja vaikka he elävät u ...

Lisa Simpson
6
6 / 10 - 46 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Voit värittää tätä Lisa Simpson tasapeli, keskimmäinen lapsi Simpsonit perheen. Lisa on erittäin fiksu tyttö ja rakastaa kulttuuria.Ongelmana on, että monta kertaa on turhautunut perheympäristöön, ne ovat melko brutto. Lisa tykkää lukea ja on hyvä oppilas, koska hän haluaa olla valoisampi tulevaisuus kuin veljensä Bart, joka on roisto.