ALT DE LA IMAGEN

Homer Simpson

Simpsonit värityskuvia

Homer Simpson

Homer Simpson

Homer Simpson väritys sivu

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Homer Simpson on päähenkilö animaatiosarja televisio Simpsonit, joka kertoo tarinan Homer Simpson ja hänen perheensä kaupungissa Springfield. Homer Simpson on keltainen ja on kalju, joten se melko helppo lisätä väriä, voit tulostaa sen nähdä miltä se näyttää. Homer Simpson on erittäin hauska yksi pisimpään sarjan televisiossa.

kertaa maalattu:

Tämä väritys sivu on maalattu 7546 kertaa verkossa. Ranking 0 ja Paras värityskuvia.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä maalarit ajatella jokaisen väritys sivu. Tämä väritys sivu on luokitus muiden käyttäjien 6.

Äänestä tätä kuvaa

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Arvosana perustuu 32 lausunnot käyttäjien

MAALATA
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa
LATAA VALKOINEN PIIRROS
Homer Simpson
Väritys Sivu Homer Simpson

Homer Simpson on huono isä, huono työntekijä ja houkuttele, mutta se on hauska ja rento hahmo, joka haluaa kaikille lapsille. Hän aina vaikeuksiin ja rikkoa asioita, kuin se näkyy nyt käynnissä piirustusta, joka varmasti on tehnyt pahaa. Mikä väri pants on Homer Simpson? Muistatteko? No tiedät mitä väriä maali olet.

Katsotaanpa maali Homer Simpson väritys sivu Pidätkö Simpsonit väritys sivut? Tämä on kuva Homer Simpson väriä tai maali verkossa selaimen ilman ladata tai asentaa mitään, on täysin turvallinen. Täältä voit maalata ilmaiseksi Homer Simpson väritys sivu Simpsonit. Kaikki lapset pitävät käsitöitä ja toimintaa kotona, kuten Homer Simpson väritys sivu on Suomi ja liittyy Simpsonit. Meidän piirustus Homer Simpson on yksi parhaista piirustuksia ja kuvia maalata of Simpsonit että saat ja voit jakaa sen ystäviesi kanssa ja yhteystiedot sosiaalisia verkostoja. Voit tulostaa mustavalkoinen piirustus Homer Simpson sinut yrittää ja sitten väri se värillisiä merkkejä tai voipaperi, oppia siitä ja jaa se kommentteja, näytä se ystävillesi. Se on hauska ja opettavainen toimintaa lapsille, joka auttaa heitä kehittämään motorisia taitoja ja koordinaatiota samalla hauskaa.

EDELLINEN

Simpsonit eniten maalatut sivut

Bart Simpson
6
6 / 10 - 74 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Bart Simpson on päähenkilö animaatiosarja Simpsonit. Bart Simpson on roisto, ilkikurinen lapsi, joka joutuu vaikeuksiin, piittaamatta vanhempien piittaamatta opettajat, jotka eivät opiskele, et tekee hänen kotitehtävänsä ... Bart Simpson mutta aina on hyvä sydän ja aina päätyy tekemään hyvää toisille.

Bart
5
5 / 10 - 38 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Bart, jotka voimme nähdä tässä kuvassa hyvin luottavainen asenne, on yksi eniten rakasti merkkiä Simpsonit-sarjan ohella Homer. Sinulla on nyt mahdollisuus muuttaa hänen asu ja antaa hänelle tyyliä haluat, ja muuttaa tyypillisiä värejä, että olemme tottuneet se häntä, jotka ovat oranssi ja sininen, mutta voit myös värittää häntä perinteisiä värejä. Kuin haluat! Vaikka hän n ...

Simpsonit Perhe
6
6 / 10 - 42 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Tämä piirros on omistettu kaikille niille faneille animaatiosarja Simpsonit, jossa viisi perheenjäsenet näyttävät. Voimme nähdä, kuinka Homer Simpson, joka on isä, on keskellä, ja on hänen kolmen lapsensa kiipesi hänen päälleen, Maggie päähän, Bart tarttumalla hänen vatsaan ja Lisa ahne selässään. Takaapäin, Marge Simpson huomauttaa herttainen kohtaus, ja vaikka he elävät u ...