ALT DE LA IMAGEN

Moe Szyslak

Simpsonit värityskuvia

Moe Szyslak

Moe Szyslak

Moe Szyslak väritys sivu

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Tämä Simpsonit hahmo on Moe Szyslask. Nyt voit värittää baarimikko Springfield verkossa tai käsin, Moen baarissa tai Moen. Homer, jossa hänen ystävänsä Carl ja Lenny, menee aina juoda olutta Moen baarissa, viettää enemmän aikaa, että kapakassa kuin kodeissaan. Moe usein roolissa ohjaaja ja kuuntelee asiakkaan ongelmiin.

kertaa maalattu:

Tämä väritys sivu on maalattu 6795 kertaa verkossa. Ranking 0 ja Paras värityskuvia.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä maalarit ajatella jokaisen väritys sivu. Tämä väritys sivu on luokitus muiden käyttäjien 2.

Äänestä tätä kuvaa

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
2

Arvosana perustuu 3 lausunnot käyttäjien

MAALATA
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa
LATAA VALKOINEN PIIRROS
Moe Szyslak
Väritys Sivu Moe Szyslak

Väritys sivu Moe Szyslak, baarimikko Moen baarissa Springfield. Moe on miehen fifties, fyysisesti ruma eikä sillä ole menestystä naisten kanssa. Hänellä on myös maine ottaa vahva luonne ja on erittäin pahantuulinen ja katkera.

Katsotaanpa maali Moe Szyslak väritys sivu Pidätkö Simpsonit väritys sivut? Tämä on kuva Moe Szyslak väriä tai maali verkossa selaimen ilman ladata tai asentaa mitään, on täysin turvallinen. Täältä voit maalata ilmaiseksi Moe Szyslak väritys sivu Simpsonit. Kaikki lapset pitävät käsitöitä ja toimintaa kotona, kuten Moe Szyslak väritys sivu on Suomi ja liittyy Simpsonit. Meidän piirustus Moe Szyslak on yksi parhaista piirustuksia ja kuvia maalata of Simpsonit että saat ja voit jakaa sen ystäviesi kanssa ja yhteystiedot sosiaalisia verkostoja. Voit tulostaa mustavalkoinen piirustus Moe Szyslak sinut yrittää ja sitten väri se värillisiä merkkejä tai voipaperi, oppia siitä ja jaa se kommentteja, näytä se ystävillesi. Se on hauska ja opettavainen toimintaa lapsille, joka auttaa heitä kehittämään motorisia taitoja ja koordinaatiota samalla hauskaa.

EDELLINEN

Simpsonit eniten maalatut sivut

Bart Simpson
6
6 / 10 - 74 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Bart Simpson on päähenkilö animaatiosarja Simpsonit. Bart Simpson on roisto, ilkikurinen lapsi, joka joutuu vaikeuksiin, piittaamatta vanhempien piittaamatta opettajat, jotka eivät opiskele, et tekee hänen kotitehtävänsä ... Bart Simpson mutta aina on hyvä sydän ja aina päätyy tekemään hyvää toisille.

Bart
5
5 / 10 - 38 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Bart, jotka voimme nähdä tässä kuvassa hyvin luottavainen asenne, on yksi eniten rakasti merkkiä Simpsonit-sarjan ohella Homer. Sinulla on nyt mahdollisuus muuttaa hänen asu ja antaa hänelle tyyliä haluat, ja muuttaa tyypillisiä värejä, että olemme tottuneet se häntä, jotka ovat oranssi ja sininen, mutta voit myös värittää häntä perinteisiä värejä. Kuin haluat! Vaikka hän n ...

Simpsonit Perhe
6
6 / 10 - 42 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Tämä piirros on omistettu kaikille niille faneille animaatiosarja Simpsonit, jossa viisi perheenjäsenet näyttävät. Voimme nähdä, kuinka Homer Simpson, joka on isä, on keskellä, ja on hänen kolmen lapsensa kiipesi hänen päälleen, Maggie päähän, Bart tarttumalla hänen vatsaan ja Lisa ahne selässään. Takaapäin, Marge Simpson huomauttaa herttainen kohtaus, ja vaikka he elävät u ...