ALT DE LA IMAGEN

Simpsonit Perhe

Simpsonit värityskuvia

Simpsonit Perhe

Simpsonit Perhe

Simpsonit Perhe väritys sivu

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Tämä piirros on omistettu kaikille niille faneille animaatiosarja Simpsonit, jossa viisi perheenjäsenet näyttävät. Voimme nähdä, kuinka Homer Simpson, joka on isä, on keskellä, ja on hänen kolmen lapsensa kiipesi hänen päälleen, Maggie päähän, Bart tarttumalla hänen vatsaan ja Lisa ahne selässään. Takaapäin, Marge Simpson huomauttaa herttainen kohtaus, ja vaikka he elävät usein surrealistinen tilanteissa, lopussa he kaikki tuntevat suurta rakkautta jokaiselle perheenjäsenelle. Nyt on jopa voit värittää tämän perheen kohtaus kuuluisin perheen amerikkalainen. Voit käyttää online-sovellus väriä, tai voit tulostaa sen ja tulostaa sen paperille.

kertaa maalattu:

Tämä väritys sivu on maalattu 8097 kertaa verkossa. Ranking 0 ja Paras värityskuvia.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä maalarit ajatella jokaisen väritys sivu. Tämä väritys sivu on luokitus muiden käyttäjien 6.

Äänestä tätä kuvaa

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Arvosana perustuu 42 lausunnot käyttäjien

MAALATA
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa
LATAA VALKOINEN PIIRROS
Simpsonit Perhe
Väritys Sivu Simpsonit Perhe

Täällä voimme nähdä Simpsonit perhe, tyypillinen ja stereotyyppinen amerikkalainen perhe, joka asuu Springfield. Tämän piirustuksen voit väri Simpsonit kuin haluat eniten. Heidän kaupunki ei voi sijoittaa maantieteellisesti amerikkalainen paikalla, niin se voisi kuulu mihinkään tilaan. Tiedämme, että osoite, että he elävät on numero 742 Evergreen Terrace. Perhe on säveltänyt Homer J. Simpson, joka on isä ja perheen pää, sekä hänen vaimonsa Marge. Heidän kolme lasta kutsutaan määräsi iän, Bart Simpson, Lisa Simpson ja Maggie Simpson, ja heillä on kaksi lemmikit, koira nimeltään Joulupukin pikku apulainen, ja kissa, nimeltään lumipallo. Suuri erikoisuus kanssa merkkiä Simpsons-sarja on, että jokainen valkoinen merkki ovat todella keltainen, ja paljon merkkejä on siniset hiukset, kuten tapauksessa Marge, mutta myös Milhouse, joka on Bart paras ystävä, tai Chief Wiggum, joka on Springfield poliisipäällikkö. Meidän väritys piirustukset voit kokea antaa uudet värit tähän perheeseen, haluatko väritä ne realistisella tavalla, tai haluat kokeilla yhdistelmiä mahdotonta tai surrealistinen värejä. Se on sinulle, joka päättää täällä!

Katsotaanpa maali Simpsonit Perhe väritys sivu Pidätkö Simpsonit väritys sivut? Tämä on kuva Simpsonit Perhe väriä tai maali verkossa selaimen ilman ladata tai asentaa mitään, on täysin turvallinen. Täältä voit maalata ilmaiseksi Simpsonit Perhe väritys sivu Simpsonit. Kaikki lapset pitävät käsitöitä ja toimintaa kotona, kuten Simpsonit Perhe väritys sivu on Suomi ja liittyy Simpsonit. Meidän piirustus Simpsonit Perhe on yksi parhaista piirustuksia ja kuvia maalata of Simpsonit että saat ja voit jakaa sen ystäviesi kanssa ja yhteystiedot sosiaalisia verkostoja. Voit tulostaa mustavalkoinen piirustus Simpsonit Perhe sinut yrittää ja sitten väri se värillisiä merkkejä tai voipaperi, oppia siitä ja jaa se kommentteja, näytä se ystävillesi. Se on hauska ja opettavainen toimintaa lapsille, joka auttaa heitä kehittämään motorisia taitoja ja koordinaatiota samalla hauskaa.

EDELLINEN

Simpsonit eniten maalatut sivut

Bart Simpson
6
6 / 10 - 74 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Bart Simpson on päähenkilö animaatiosarja Simpsonit. Bart Simpson on roisto, ilkikurinen lapsi, joka joutuu vaikeuksiin, piittaamatta vanhempien piittaamatta opettajat, jotka eivät opiskele, et tekee hänen kotitehtävänsä ... Bart Simpson mutta aina on hyvä sydän ja aina päätyy tekemään hyvää toisille.

Bart
5
5 / 10 - 38 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Bart, jotka voimme nähdä tässä kuvassa hyvin luottavainen asenne, on yksi eniten rakasti merkkiä Simpsonit-sarjan ohella Homer. Sinulla on nyt mahdollisuus muuttaa hänen asu ja antaa hänelle tyyliä haluat, ja muuttaa tyypillisiä värejä, että olemme tottuneet se häntä, jotka ovat oranssi ja sininen, mutta voit myös värittää häntä perinteisiä värejä. Kuin haluat! Vaikka hän n ...

Lisa Simpson
6
6 / 10 - 46 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Voit värittää tätä Lisa Simpson tasapeli, keskimmäinen lapsi Simpsonit perheen. Lisa on erittäin fiksu tyttö ja rakastaa kulttuuria.Ongelmana on, että monta kertaa on turhautunut perheympäristöön, ne ovat melko brutto. Lisa tykkää lukea ja on hyvä oppilas, koska hän haluaa olla valoisampi tulevaisuus kuin veljensä Bart, joka on roisto.