ALT DE LA IMAGEN

Rafa Nadal Karikatyyri

Tennis värityskuvia

Rafa Nadal Karikatyyri

Rafa Nadal Karikatyyri

Rafa Nadal Karikatyyri väritys sivu

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Oletko fani Rafa Nadal, Espanjan onnistunut tennispelaaja? Jos pidät tennis ja fani Nadal, voit nyt värittää tätä sarjakuvaa piirustus, jossa hän esiintyy muodossa karikatyyri. Rafa Nadal on edustettuna joitakin piirteitä, jotka luonnehtivat häntä, kuten hänen maila tai panta tai huivi, että hän on aina yllään hänen hiukset on mukavampaa, kun hän pelaa hänen ottelunsa. Tämä tennispelaaja kutsutaan myös "kuningas savi" ja voi nyt olla kuningas tietokoneen myös, jos väri häntä verkossa. Älä unohda tulostaa piirustuksen pois, onko se sen jälkeen, kun värittänyt sen verkossa tai ennen värittää sen paperille, jotta voit käyttää säännöllisesti maalauksia värittää sen paperille. Nauti urheilun tämän tai muita tennis piirustuksia!

kertaa maalattu:

Tämä väritys sivu on maalattu 7655 kertaa verkossa. Ranking 0 ja Paras värityskuvia.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä maalarit ajatella jokaisen väritys sivu. Tämä väritys sivu on luokitus muiden käyttäjien 7.

Äänestä tätä kuvaa

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
7

Arvosana perustuu 6 lausunnot käyttäjien

MAALATA
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa
LATAA VALKOINEN PIIRROS
Rafa Nadal Karikatyyri
Väritys Sivu Rafa Nadal Karikatyyri

Väritys sivu fantastinen tennispelaaja Rafa Nadal, espanjalainen urheilija. Rafael Nada syntyi vuoden 1986 Manacor, Mallorca. Häntä pidetään yhtenä parhaista tennis pelaajia maailmassa, varsinkin kun hänen ottelu tapahtuu savi tuomioistuimet, joka on mitä on ansainnut hänelle lempinimen \"kuningas savi\". Nuoresta iästään huolimatta, Nadal on voittanut vuonna 2008 Princes of Asturias-palkinnon urheilu ansiosta hänen urheilu-uransa, hän on olympiamitalisti, joka on ansainnut kultamitalin Pekingin olympialaisissa vuonna 2008, ja on voittanut lukuisia Grand Slam-turnausta, kuten vuonna Roland Garros turnaus, Wimbledon Championship, Australia Avaa tai Davis Cup. Nuorena Rafa alkoi tylppä, muuttuen nuorin tennispelaaja koskaan voittanut virallisen ATP (Association of Tennis Professionals), kun hän oli vasta 15-vuotias. Nykyään hän on yksi johtava maailmanlaajuinen urheilija, ja on yksi arvokkaimmista tennispelaajat koko planeetan. Mikä näkyy tämän sarjakuvan hänestä Rafa Nadal on sponsoroida urheilu brändi Nike, hän yleensä kuluu rannekkeita, huivit, ja joskus hihaton paita, joka on hyvin tyypillistä hänelle. Hänen maila on Babolat Aero Pro Drive GT.

Katsotaanpa maali Rafa Nadal Karikatyyri väritys sivu Pidätkö Tennis väritys sivut? Tämä on kuva Rafa Nadal Karikatyyri väriä tai maali verkossa selaimen ilman ladata tai asentaa mitään, on täysin turvallinen. Täältä voit maalata ilmaiseksi Rafa Nadal Karikatyyri väritys sivu Tennis. Kaikki lapset pitävät käsitöitä ja toimintaa kotona, kuten Rafa Nadal Karikatyyri väritys sivu on Suomi ja liittyy Tennis. Meidän piirustus Rafa Nadal Karikatyyri on yksi parhaista piirustuksia ja kuvia maalata of Tennis että saat ja voit jakaa sen ystäviesi kanssa ja yhteystiedot sosiaalisia verkostoja. Voit tulostaa mustavalkoinen piirustus Rafa Nadal Karikatyyri sinut yrittää ja sitten väri se värillisiä merkkejä tai voipaperi, oppia siitä ja jaa se kommentteja, näytä se ystävillesi. Se on hauska ja opettavainen toimintaa lapsille, joka auttaa heitä kehittämään motorisia taitoja ja koordinaatiota samalla hauskaa.

EDELLINEN

Tennis eniten maalatut sivut

Tennismaila
5
5 / 10 - 13 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Tämä hauska tennismaila on elää omaa elämäänsä ja voit väri kuin haluat kiitokset väritys sivu sarjakuva tennismaila. Tämä maila on varustettu tennis cap kuten ammattilaispelaajien ja hyppää lyödä tennispallo ja iskeä takaisin. Jos haluat pelata tennistä varmasti pidät tätä tennismaila väritys sivun sarjakuva tyyli.

Tennispallon ja Maila
5
5 / 10 - 24 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Tässä piirustuksessa näet tennis ja maila pallo, jotka ovat keskeisiä tekijöitä, jotka sinun tarvitsee voidakseen pelata tennistä ystävän kanssa.Tenniskenttä olisi myös tärkeää, kanssa net keskellä tuomioistuimessa, voi pelata siellä. Jos sinulla ei ole kaikkia tarvittavia asioita vielä, voit väri tämän tennis piirustusta, kunnes sinulla on kaikki sinun täytyy pelata tosieläm ...

Rafa Nadal
5
5 / 10 - 30 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Tässä piirroksessa korkean kontrastin tuo muotokuva Rafa Nadal, espanjalainen tennistähti, jotta voit väri hänen muotokuva web, tarvitsematta asentaa mitään. Voit myös ladata piirustuksen tyhjä pystyä tulostaa sen paperille ennen väritys sitä. Näin sinun kanssasi maalauksia, voit tehdä piirustus Rafa Nadal, että voit myöhemmin voi sijoittaa minne tahansa, tai koristella jotain. Raf ...