ALT DE LA IMAGEN

Thor

Väritys mallit Thor

Thor Värityskuvia

Thor väritys sivut voit maalata värit ja hauskaa joka päivä sivuiltamme värin antaminen mustavalkoisia kuvia. Online-vapaa-ajan ja viihteen alueella.

Thor väritys Kuvat

Lähettää!
Äänestä!
Jaa!
Delicious
Suositeltava Thor väritys sivu

Loki väritys sivu

Loki väritys sivu

Tässä kuvassa näet Loki, paha Thorin velipuoli. Hän näkee tyypillisiä slicked takaisin hiukset aiheuttaa lausekkeen profiilin näyttää melko synkältä. Loki vaatteita sekoittaa kultainen haarniska ja tummanvihreä vaatteet. Mutta, kiitos hakemuksen verkossa, voit väri kuin väri, josta pidät. Joten voit luoda oman version veli Thor. Näy ... Lue lisää

Thor Väritys online maali

Thor värityskuvia

Uusi Thor

Thor

Väritys ilmaiseksi Suomen noin Thor ja niihin liittyvät Thor on poika Odin, ja on Marvel Comics supersankari. Hän on saanut vaikutteita Jumalan viikinkien mytologiaan tai pohjoismaisesta mytologiasta. Siinä hän on jumala ukkosen germaanisen uskonnon. Thor on yksi asukkaiden Asgard valtakuntaan, jossa asuu myös hänen äitinsä Frigga ja hänen isänsä Odin, joka tunnetaan kaikkien isä, hänen velipuoli Loki, ja Asgardin soturit kutsutaan Sif, Fandral, Hogun ja Volstagg. Tässä luokassa löydät monia värityskuvia tämän supersankari, sekä Hollywood-elokuvia (soitti Chris Hemsworth) ja kuvat sarjakuvia. Voit myös värittää muut merkit sarjassa. Hauskaa piirustukset tulostaa Thor tai värikuvia suosikki supersankari online sovellus, ilman lataamista mitään ohjelmia.

Thor Väritys maalata värikkäitä kuvia internetissä ilmaiseksi. Tulostettava kuvia Thor. Thor on Marvel hahmo, joka tällä hetkellä on näytellyt useissa elokuvissa, jotka kantavat hänen nimeään. Hän on myös co-näytteli elokuvassa Kostajat ohella muita supersankareita, kuten Rautamies, Kapteeni Amerikka, Hulk, Haukansilmä ja Musta Leski. Kun elokuva, näyttelijä, joka ruumiillistunut Poika Odin on ollut Chris Hemsworth. Kiitos näistä elokuvista on myös saavuttanut suurta mainetta näyttelijä Tom Hiddleston, jotka edustavat Loki, adoptoitu poika Odinin ja velipuoli Thor. Thor: Tumma maailma Thor kysyä Loki apua, vaikka se hänen vihollinen, voittaa Malekith ja hänen armeijansa tumma tontut. Maapallolla, ruhtinas Agard piilottaa henkilöllisyytensä nimellä Dr. Donald Blake. Sarjakuva hahmo luotiin Stan Lee, Larry Lieber ja Jack Kirby.. Täällä on musta ja valkoinen kuvia linjan Thor maalata ja väri Suomi ilman ladata mitään tai asentaa mitään tietokoneellesi. Uusi piirustukset Thor! ja paras lasten piirustuksia. Väritys sivua Thor, että voit maalata tietokoneesta tai tulostaa ne ja väriä ne käsin. Voit myös ladata tietokoneeseen kuvan tulostaa ja värittää koko ajan, että haluat.