ALT DE LA IMAGEN

Karavel

Veneet värityskuvia

Karavel

Karavel

Karavel väritys sivu

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Haluatko tuntea todellista valloittaja? Tämän väritys sivu karavel voit tehdä sen. Voit valita, miten maalata, ja voit myös luoda omia suunnittelu purjeet ja liput. Väritys tämä karavel suosikki värejä ja oppia eri pääosat aluksen. Ensimmäinen oppitunti: Portti jää, oikealla on oikea, takana on perä ja keula on edessä.

kertaa maalattu:

Tämä väritys sivu on maalattu 8894 kertaa verkossa. Ranking 0 ja Paras värityskuvia.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä maalarit ajatella jokaisen väritys sivu. Tämä väritys sivu on luokitus muiden käyttäjien 5.

Äänestä tätä kuvaa

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Arvosana perustuu 55 lausunnot käyttäjien

MAALATA
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa
LATAA VALKOINEN PIIRROS
Karavel
Väritys Sivu Karavel

Väritys sivu karavel, purjelaiva, joka voi olla varsin korkea ja erittäin kevyt. Se on nostanut perä linnan takana ja on kolme mastoa samaan koteloon. Varmasti tiedät kolme karavelia, Niña, Pinta ja Santa Maria (joka oli todella Nao), jotka olivat karavelia jolla Kristoffer Kolumbus löysi Amerikan.

Katsotaanpa maali Karavel väritys sivu Pidätkö Veneet väritys sivut? Tämä on kuva Karavel väriä tai maali verkossa selaimen ilman ladata tai asentaa mitään, on täysin turvallinen. Täältä voit maalata ilmaiseksi Karavel väritys sivu Veneet. Kaikki lapset pitävät käsitöitä ja toimintaa kotona, kuten Karavel väritys sivu on Suomi ja liittyy Veneet. Meidän piirustus Karavel on yksi parhaista piirustuksia ja kuvia maalata of Veneet että saat ja voit jakaa sen ystäviesi kanssa ja yhteystiedot sosiaalisia verkostoja. Voit tulostaa mustavalkoinen piirustus Karavel sinut yrittää ja sitten väri se värillisiä merkkejä tai voipaperi, oppia siitä ja jaa se kommentteja, näytä se ystävillesi. Se on hauska ja opettavainen toimintaa lapsille, joka auttaa heitä kehittämään motorisia taitoja ja koordinaatiota samalla hauskaa.

EDELLINEN

Veneet eniten maalatut sivut

Purjevene
6
6 / 10 - 24 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Väritys purjevene piirretty yksinkertainen aivohalvauksia. Täydellinen suunnittelu lapsille, koska se on erittäin helppo väri. Pieni purjeveneitä, kuten nämä käyttävät pienkalastajien kalaan matalikko. Myös purjeveneet käytetään rentoutumiseen veneily jokien ja kanaalien paikoin.

Sukellusven
6
6 / 10 - 22 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Haluatko pitää hauskaa tämä sukellusvene piirustuksen? Jos pidät aluksia, ja varsinkin suuret sukellusveneet, voit nyt väri verkossa tietokoneellesi tämä piirustus sukellusvene upottamalla veden alla, ja sen periskooppi tulossa ulos ylivoimainen osa aluksen matkan. Periscope on mitä kapteeni käyttämät sukellusvene nähdä, mitä on pinnalla meren ilman mennä ulos pinnan, niin että ne ...

Viikinkilaiva
7
7 / 10 - 26 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Tämä vaikuttava piirustus on Viking alus, ja ne tunnetaan myös pitkäveneellä tai pitkävene, ja ovat veneet Pohjoismaiden kaupungeissa käytetään kuten skandinaavit, saksit tai viikingit niiden taisteluja merelle tai rannoilla. On pyöräily veneet, se oli hyvin tavallista käyttää lohikäärme keulakuva, joka antoi veneen ulkonäkö lohikäärme ja pelottaa viholliset pois. Purjeet oliva ...