ALT DE LA IMAGEN

Purjevene

Veneet värityskuvia

Purjevene

Purjevene

Purjevene väritys sivu

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Väritys purjevene piirretty yksinkertainen aivohalvauksia. Täydellinen suunnittelu lapsille, koska se on erittäin helppo väri. Pieni purjeveneitä, kuten nämä käyttävät pienkalastajien kalaan matalikko. Myös purjeveneet käytetään rentoutumiseen veneily jokien ja kanaalien paikoin.

kertaa maalattu:

Tämä väritys sivu on maalattu 9470 kertaa verkossa. Ranking 0 ja Paras värityskuvia.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä maalarit ajatella jokaisen väritys sivu. Tämä väritys sivu on luokitus muiden käyttäjien 6.

Äänestä tätä kuvaa

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Arvosana perustuu 24 lausunnot käyttäjien

MAALATA
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa
LATAA VALKOINEN PIIRROS
Purjevene
Väritys Sivu Purjevene

Väritys purjevene, kaikki purjeet käyttöön. Purjeveneet ovat veneet, jotka ohjaavat tuulen purjeet tai varustukset. Tiesitkö, että ensimmäinen purjehdus meillä kokouskutsu ovat viisi tuhatta vuotta sitten, ja rakensi egyptiläiset? He käyttivät selata rauhallisesti vesillä Niili, ja sitten purjehti Välimerelle.

Katsotaanpa maali Purjevene väritys sivu Pidätkö Veneet väritys sivut? Tämä on kuva Purjevene väriä tai maali verkossa selaimen ilman ladata tai asentaa mitään, on täysin turvallinen. Täältä voit maalata ilmaiseksi Purjevene väritys sivu Veneet. Kaikki lapset pitävät käsitöitä ja toimintaa kotona, kuten Purjevene väritys sivu on Suomi ja liittyy Veneet. Meidän piirustus Purjevene on yksi parhaista piirustuksia ja kuvia maalata of Veneet että saat ja voit jakaa sen ystäviesi kanssa ja yhteystiedot sosiaalisia verkostoja. Voit tulostaa mustavalkoinen piirustus Purjevene sinut yrittää ja sitten väri se värillisiä merkkejä tai voipaperi, oppia siitä ja jaa se kommentteja, näytä se ystävillesi. Se on hauska ja opettavainen toimintaa lapsille, joka auttaa heitä kehittämään motorisia taitoja ja koordinaatiota samalla hauskaa.

EDELLINEN

Veneet eniten maalatut sivut

Karavel
5
5 / 10 - 55 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Haluatko tuntea todellista valloittaja? Tämän väritys sivu karavel voit tehdä sen. Voit valita, miten maalata, ja voit myös luoda omia suunnittelu purjeet ja liput. Väritys tämä karavel suosikki värejä ja oppia eri pääosat aluksen. Ensimmäinen oppitunti: Portti jää, oikealla on oikea, takana on perä ja keula on edessä.

Sukellusven
6
6 / 10 - 22 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Haluatko pitää hauskaa tämä sukellusvene piirustuksen? Jos pidät aluksia, ja varsinkin suuret sukellusveneet, voit nyt väri verkossa tietokoneellesi tämä piirustus sukellusvene upottamalla veden alla, ja sen periskooppi tulossa ulos ylivoimainen osa aluksen matkan. Periscope on mitä kapteeni käyttämät sukellusvene nähdä, mitä on pinnalla meren ilman mennä ulos pinnan, niin että ne ...

Viikinkilaiva
7
7 / 10 - 26 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Tämä vaikuttava piirustus on Viking alus, ja ne tunnetaan myös pitkäveneellä tai pitkävene, ja ovat veneet Pohjoismaiden kaupungeissa käytetään kuten skandinaavit, saksit tai viikingit niiden taisteluja merelle tai rannoilla. On pyöräily veneet, se oli hyvin tavallista käyttää lohikäärme keulakuva, joka antoi veneen ulkonäkö lohikäärme ja pelottaa viholliset pois. Purjeet oliva ...