ALT DE LA IMAGEN

Soutuvene

Veneet värityskuvia

Soutuvene

Soutuvene

Soutuvene väritys sivu

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Jos et ole koskaan ratsastetaan soutuvene tahansa lampi, tämän piirustuksen tulostaa of soutuvene voit väri pieni puinen vene myös mukana kaksi puista airot. Tässä piirustus väritys soutuvene voi valita värin, joka haluat värittää, ja sinulla on myös mahdollisuus tulostaa piirustuksen ennen väritys käyttää värikyniä tai sen jälkeen väritys sen verkossa tietokoneen tallentaa teoksia paperille. Tämä piirustus on erityisen sopiva pienille lapsille, koska se on erittäin yksinkertaisia ​​muotoja, ja se on helppo väritys kanssa tietokoneen hiiri. Nämä yksinkertaiset väritys sivut ovat hyvä tapa lapsille oppia käyttämään tietokoneen hiiri ja on linnoittautunut työkaluksi, jota käytetään tulevaisuudessa.

kertaa maalattu:

Tämä väritys sivu on maalattu 7577 kertaa verkossa. Ranking 0 ja Paras värityskuvia.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä maalarit ajatella jokaisen väritys sivu. Tämä väritys sivu on luokitus muiden käyttäjien 3.

Äänestä tätä kuvaa

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
3

Arvosana perustuu 6 lausunnot käyttäjien

MAALATA
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa
LATAA VALKOINEN PIIRROS
Soutuvene
Väritys Sivu Soutuvene

Väritys sivu soutuvene, pieni puinen vene, jota käytetään pienten siirtymien tai käytetään myös poistua paljon suurempi alus luonnosta ja lähestyä rantaa, koska soutuveneitä on hyvin vähän syvyyttä ja voi navigoida lähes kaikki syvyys, mutta hieman. Yleensä soutuveneitä on tehty puusta, mutta on tällä hetkellä Lasikuituveneiden ja muita synteettisiä materiaaleja. Suuressa valtamerialuksia, risteilyalukset tai kalastusta, soutuveneitä käytetään pelastusveneet paeta tärkein vene onnettomuuden sattuessa tai jakautuminen, miehistölle ja matkustajille tehdään turvallinen. Nauti tietokoneesi piirustus soutuvene että voit väri kuin haluat.

Katsotaanpa maali Soutuvene väritys sivu Pidätkö Veneet väritys sivut? Tämä on kuva Soutuvene väriä tai maali verkossa selaimen ilman ladata tai asentaa mitään, on täysin turvallinen. Täältä voit maalata ilmaiseksi Soutuvene väritys sivu Veneet. Kaikki lapset pitävät käsitöitä ja toimintaa kotona, kuten Soutuvene väritys sivu on Suomi ja liittyy Veneet. Meidän piirustus Soutuvene on yksi parhaista piirustuksia ja kuvia maalata of Veneet että saat ja voit jakaa sen ystäviesi kanssa ja yhteystiedot sosiaalisia verkostoja. Voit tulostaa mustavalkoinen piirustus Soutuvene sinut yrittää ja sitten väri se värillisiä merkkejä tai voipaperi, oppia siitä ja jaa se kommentteja, näytä se ystävillesi. Se on hauska ja opettavainen toimintaa lapsille, joka auttaa heitä kehittämään motorisia taitoja ja koordinaatiota samalla hauskaa.

EDELLINEN

Veneet eniten maalatut sivut

Purjevene
6
6 / 10 - 24 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Väritys purjevene piirretty yksinkertainen aivohalvauksia. Täydellinen suunnittelu lapsille, koska se on erittäin helppo väri. Pieni purjeveneitä, kuten nämä käyttävät pienkalastajien kalaan matalikko. Myös purjeveneet käytetään rentoutumiseen veneily jokien ja kanaalien paikoin.

Karavel
5
5 / 10 - 55 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Haluatko tuntea todellista valloittaja? Tämän väritys sivu karavel voit tehdä sen. Voit valita, miten maalata, ja voit myös luoda omia suunnittelu purjeet ja liput. Väritys tämä karavel suosikki värejä ja oppia eri pääosat aluksen. Ensimmäinen oppitunti: Portti jää, oikealla on oikea, takana on perä ja keula on edessä.

Sukellusven
6
6 / 10 - 22 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Haluatko pitää hauskaa tämä sukellusvene piirustuksen? Jos pidät aluksia, ja varsinkin suuret sukellusveneet, voit nyt väri verkossa tietokoneellesi tämä piirustus sukellusvene upottamalla veden alla, ja sen periskooppi tulossa ulos ylivoimainen osa aluksen matkan. Periscope on mitä kapteeni käyttämät sukellusvene nähdä, mitä on pinnalla meren ilman mennä ulos pinnan, niin että ne ...