ALT DE LA IMAGEN

Sukellusven

Veneet värityskuvia

Sukellusven

Sukellusven

Sukellusven väritys sivu

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Haluatko pitää hauskaa tämä sukellusvene piirustuksen? Jos pidät aluksia, ja varsinkin suuret sukellusveneet, voit nyt väri verkossa tietokoneellesi tämä piirustus sukellusvene upottamalla veden alla, ja sen periskooppi tulossa ulos ylivoimainen osa aluksen matkan. Periscope on mitä kapteeni käyttämät sukellusvene nähdä, mitä on pinnalla meren ilman mennä ulos pinnan, niin että ne eivät paljasta kantaansa. Sukellusveneet ovat joitakin ajoneuvoja, joita käytetään pinnan alla vettä, ja ovat sotilaallisiin tarkoituksiin, vaikka on myös paljon sukellusveneitä omistautua toimintansa tutustua merenpohjaan ja löytää uusia merieläinlajeja kaloista metsät levät tai korallia riuttoja. Joskus niitä käytetään myös löytää uponnut aarteita!

kertaa maalattu:

Tämä väritys sivu on maalattu 8405 kertaa verkossa. Ranking 0 ja Paras värityskuvia.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä maalarit ajatella jokaisen väritys sivu. Tämä väritys sivu on luokitus muiden käyttäjien 6.

Äänestä tätä kuvaa

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Arvosana perustuu 22 lausunnot käyttäjien

MAALATA
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa
LATAA VALKOINEN PIIRROS
Sukellusven
Väritys Sivu Sukellusven

Väritys sivu sukellusvene kuten niitä ne käyttävät armeijan ja laivaston suorittamaan salaista operaatiota merenpinta niin, että ne eivät ole huomattu. Myös vedenalainen tutkijat, kuten biologit tai eläintieteilijöitä, käyttää erityisiä sukellusveneitä nähdä meren pohjaan, ja jotkut heistä ovat nitinparin sisältö, jotta voidaan manipuloida maasto merenpohjaan ja ottaa joitakin näytteitä, jotka sitten analysoidaan laboratoriossa. Jos myös tutkia meren pohjaan, tai haluavat sukeltaa, voit pitää hauskaa väritys tyhjäksi piirustus merenpohjaan tai käytä tätä piirustusta tulostaa of sukellusvene, kun olet valmis sisustaa huoneen. Voit yhdistää sen kalaa ja muita meren eläimiä!

Katsotaanpa maali Sukellusven väritys sivu Pidätkö Veneet väritys sivut? Tämä on kuva Sukellusven väriä tai maali verkossa selaimen ilman ladata tai asentaa mitään, on täysin turvallinen. Täältä voit maalata ilmaiseksi Sukellusven väritys sivu Veneet. Kaikki lapset pitävät käsitöitä ja toimintaa kotona, kuten Sukellusven väritys sivu on Suomi ja liittyy Veneet. Meidän piirustus Sukellusven on yksi parhaista piirustuksia ja kuvia maalata of Veneet että saat ja voit jakaa sen ystäviesi kanssa ja yhteystiedot sosiaalisia verkostoja. Voit tulostaa mustavalkoinen piirustus Sukellusven sinut yrittää ja sitten väri se värillisiä merkkejä tai voipaperi, oppia siitä ja jaa se kommentteja, näytä se ystävillesi. Se on hauska ja opettavainen toimintaa lapsille, joka auttaa heitä kehittämään motorisia taitoja ja koordinaatiota samalla hauskaa.

EDELLINEN

Veneet eniten maalatut sivut

Purjevene
6
6 / 10 - 24 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Väritys purjevene piirretty yksinkertainen aivohalvauksia. Täydellinen suunnittelu lapsille, koska se on erittäin helppo väri. Pieni purjeveneitä, kuten nämä käyttävät pienkalastajien kalaan matalikko. Myös purjeveneet käytetään rentoutumiseen veneily jokien ja kanaalien paikoin.

Karavel
5
5 / 10 - 55 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Haluatko tuntea todellista valloittaja? Tämän väritys sivu karavel voit tehdä sen. Voit valita, miten maalata, ja voit myös luoda omia suunnittelu purjeet ja liput. Väritys tämä karavel suosikki värejä ja oppia eri pääosat aluksen. Ensimmäinen oppitunti: Portti jää, oikealla on oikea, takana on perä ja keula on edessä.

Viikinkilaiva
7
7 / 10 - 26 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Tämä vaikuttava piirustus on Viking alus, ja ne tunnetaan myös pitkäveneellä tai pitkävene, ja ovat veneet Pohjoismaiden kaupungeissa käytetään kuten skandinaavit, saksit tai viikingit niiden taisteluja merelle tai rannoilla. On pyöräily veneet, se oli hyvin tavallista käyttää lohikäärme keulakuva, joka antoi veneen ulkonäkö lohikäärme ja pelottaa viholliset pois. Purjeet oliva ...