ALT DE LA IMAGEN

X-Men

Väritys mallit X-Men

X-Men Värityskuvia

X-Men väritys sivut voit maalata värit ja hauskaa joka päivä sivuiltamme värin antaminen mustavalkoisia kuvia. Online-vapaa-ajan ja viihteen alueella.

X-Men väritys Kuvat

Lähettää!
Äänestä!
Jaa!
Delicious
Suositeltava X-Men väritys sivu

Mystikko väritys sivu

Mystikko väritys sivu

Raven Darkholme tunnetaan paremmin Mystikko. Tässä piirustuksessa hän näyttää pukeutunut porukka hän käytti vuonna sarjakuvia. Hollywood-elokuvia, ulkonäkö Mystikko on hieman erilainen. Tässä piirustuksessa voit luoda eri versioita tämän luonnetta Marvel Comics. Voit keksiä uudentyyppistä hänen pukunsa, ja jopa muuttaa väriä hän ... Lue lisää

X-Men Väritys online maali

X-Men värityskuvia

Uusi X-Men

X-Men

Väritys ilmaiseksi Suomen noin X-Men ja niihin liittyvät Tämä tiimi supersankareita tunnetaan X-Men on ryhmä mutantteja Marvel Comics. Niiden toimintojen keskus on Xavier lahjakkaille nuorille johti professori Charles Xavier (kutsutaan myös professori X). Tämä koulu on paikka, jossa nuoret voivat löytää mutantti valtuuksia ja oppia hallitsemaan niitä. Mutta lisäksi kohokohtia ovat vastuussa tarkastuskäyntejä auttaa ihmiskuntaa kyytiin hänen jet, Black Bird. Suosituin mutantit ovat kuuluneet ovat Wolverine, Kyklooppi, Storm, Colossus, Jean Grey, Rogue, Gambit, Painajainen, Kitty Pryde (Shadowcat), Beast, Angel ja Iceman, mutta ovat kulkeneet sen rivien paljon enemmän super-sankareita. Välillä sen pahimpia vihollisia voimme löytää Magneto, Mystique, Sabretooth, Toad tai Apocalypse.

X-Men Väritys maalata värikkäitä kuvia internetissä ilmaiseksi. Tulostettava kuvia X-Men. Tarinoita ja hahmoja sekä X-Men luotiin Stan Lee ja Jack Kirby, kaksi suuria taiteilijoita Golden Age of Marvel Comics. Ensimmäistä kertaa hän esiintyi sarjakuvan oli syyskuussa 1963. Nykyään monet ovat luoneet innoittamana nämä sarjakuvat, kuten elokuvia Hollywood elokuva, sarjakuva-sarja, videopelit ja kaikenlaisia ​​esineitä myynninedistämistä ja johdannaiskaupan. Vaikka nämä super-sankarit elää monia eri seikkailuja, totuus on aina jahtaa tavoite tunnetaan Xavie\'r unelma, joka on etsiä integroitumista mutanttien yhteiskunnassa elää rauhanomaisesti muuhun ihmiseen. Tämä utopistinen toive on jatkuvaa taistelua professori Xavier, joka väittää, että kaikki mutantit ovat pahoja tai vaarallisia.. Täällä on musta ja valkoinen kuvia linjan X-Men maalata ja väri Suomi ilman ladata mitään tai asentaa mitään tietokoneellesi. Uusi piirustukset X-Men! ja paras lasten piirustuksia. Väritys sivua X-Men, että voit maalata tietokoneesta tai tulostaa ne ja väriä ne käsin. Voit myös ladata tietokoneeseen kuvan tulostaa ja värittää koko ajan, että haluat.