ALT DE LA IMAGEN

Astérix Gallian

Väritys mallit Astérix Gallian

Astérix Gallian Värityskuvia

Astérix Gallian väritys sivut voit maalata värit ja hauskaa joka päivä sivuiltamme värin antaminen mustavalkoisia kuvia. Online-vapaa-ajan ja viihteen alueella.

Astérix Gallian väritys Kuvat

Lähettää!
Äänestä!
Jaa!
Delicious
Suositeltava Astérix Gallian väritys sivu

Asterix väritys sivu

Asterix väritys sivu

Tämä Gaul lyhytkasvuisilla on päähenkilö sarjakuva Asterix Gallian. Hänellä on erottuva kypärä valkoiset siivet ja viikset vaaleat hiukset. Huolimatta pieni, on erittäin älykäs henkilö ja aina käyttää hänen nokkeluutta ratkaista missään tilanteessa. Aina liitettävä hänen ystävänsä Obelix, mikä on erittäin iso ja vahva, mu ... Lue lisää

Astérix Gallian Väritys online maali

Astérix Gallian värityskuvia

Uusi Astérix Gallian

Astérix Gallian

Väritys ilmaiseksi Suomen noin Astérix Gallian ja niihin liittyvät Tämä kokoelma ranskalaisen sarjakuvan hän tunnetaan myös Asterix ja Obelix, tai seikkailut Asterix. Ne ovat humoristisia tarinoita luomia kirjailijan René Goscinny ja Albert Uderzo pilapiirtäjä. Niissä lasketaan kokemuksia gallialaiset elävät kylässä ja vastustaa sitä valloitti Rooman valtakunnan Julius Caesar. Salaisuutensa tarjota paljon vastustusta Rooman legioonat on taikajuomaa, joka tekee niiden druidi Akvavitix, paitsi Obelix, koska hän joutui potin, kun hän oli pieni ja sen vaikutukset ovat pysyviä hänessä. Tässä galleriassa yleisin merkkiä tässä sarjakuvasarjan, josta myöhemmin tuli elokuvia ja sarjakuvia, kuten 3D-animaatio näkyviin. Ne ovat yksi suosituimmista sarjakuvahahmoja ympäri maailmaa, ja tänään vielä uusia tarinoita ja elokuvia.

Astérix Gallian Väritys maalata värikkäitä kuvia internetissä ilmaiseksi. Tulostettava kuvia Astérix Gallian. Asterix sarjakuvan alkoi 29 lokakuu 1959 on sarja-, mutta myöhemmin koottavia albumeita. Asterix on lyhyt Gaul painoarvoa mutta suuri älykkyys, ja pystyy ratkaisemaan hyvin monimutkaisia ​​tilanteita. Hänen paras ystävänsä on Obelix, ylimitoitettu Gaul on yli-inhimilliset voimat pysyvästi onnettomuuteen juoma Akvavitix. Kun Roman legioona tarkoitus hyökätä kylään, kaikki asukkaat juoda juoman ja antaa heille maaginen voima tietyn ajan kuluessa. Siksi edelleen vastustaa sitä valloitti Rooman valtakunnan. Tyyppi huumoria näistä tarinoista tekee ajatonta ja tänään edelleen tärkeitä ja kiinnostavia yleisölle, vaikka ikää heidän tarinansa.. Täällä on musta ja valkoinen kuvia linjan Astérix Gallian maalata ja väri Suomi ilman ladata mitään tai asentaa mitään tietokoneellesi. Uusi piirustukset Astérix Gallian! ja paras lasten piirustuksia. Väritys sivua Astérix Gallian, että voit maalata tietokoneesta tai tulostaa ne ja väriä ne käsin. Voit myös ladata tietokoneeseen kuvan tulostaa ja värittää koko ajan, että haluat.