ALT DE LA IMAGEN

Akvavitix

Astérix Gallian värityskuvia

Akvavitix

Akvavitix

Akvavitix väritys sivu

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Tässä piirustuksessa värittää voimme nähdä druidi Akvavitix, yksi tärkeimmistä merkkiä sarjakuvan Asterix ja Obelix. Sen merkitys on, että taikajuomaa on mitä antaa voimaa gallialaiset vastustaa Roman hyökkäystä. Tämä on pitkä, laiha mies suurella viisaudella. Useaan otteeseen, Caesarin joukot ovat siepanneet hänet löytää salaisen taikajuoman, mutta on aina onnistunut vapauttaa hänen ystävänsä.

kertaa maalattu:

Tämä väritys sivu on maalattu 2700 kertaa verkossa. Ranking 0 ja Paras värityskuvia.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä maalarit ajatella jokaisen väritys sivu. Tämä väritys sivu on luokitus muiden käyttäjien 5.

Äänestä tätä kuvaa

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Arvosana perustuu 0 lausunnot käyttäjien

MAALATA
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa
LATAA VALKOINEN PIIRROS
Akvavitix
Väritys Sivu Akvavitix

Akvavitix druidi pelaa lääkäri hänen kylässä, koska sillä on monia luontaistuotteet ja on paljon tietoa Herbology. Se on viisain kaikista Gaul.

Katsotaanpa maali Akvavitix väritys sivu Pidätkö Astérix Gallian väritys sivut? Tämä on kuva Akvavitix väriä tai maali verkossa selaimen ilman ladata tai asentaa mitään, on täysin turvallinen. Täältä voit maalata ilmaiseksi Akvavitix väritys sivu Astérix Gallian. Kaikki lapset pitävät käsitöitä ja toimintaa kotona, kuten Akvavitix väritys sivu on Suomi ja liittyy Astérix Gallian. Meidän piirustus Akvavitix on yksi parhaista piirustuksia ja kuvia maalata of Astérix Gallian että saat ja voit jakaa sen ystäviesi kanssa ja yhteystiedot sosiaalisia verkostoja. Voit tulostaa mustavalkoinen piirustus Akvavitix sinut yrittää ja sitten väri se värillisiä merkkejä tai voipaperi, oppia siitä ja jaa se kommentteja, näytä se ystävillesi. Se on hauska ja opettavainen toimintaa lapsille, joka auttaa heitä kehittämään motorisia taitoja ja koordinaatiota samalla hauskaa.

EDELLINEN

Astérix Gallian eniten maalatut sivut

Ihmelääke
1
1 / 10 - 1 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Tämä viehättävä nuori tyttö on suuri ihastunut Obelix. Kun hän jätti kylässä oli vain tyttö, ja kun hän palasi, hän oli tullut nainen. Ensimmäinen ilmestyi sarjakuvan oli Asterix Legionary. Hänellä on pitkä harja vaaleat hiukset, ja kävelee seksikäs kävellä, huojuvat lonkat. Hän on myös hyvin huomaavainen tunteita Obelix ja toisinaan vaikuttaa melko kiintynyt häneen.

Roman legioonalainen
5
5 / 10 - 0 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Viholliset gallialaiset vuonna Asterix sarjakuvat ovat roomalaiset. Roomalaiset ovat legioonalaiset, sotilaat ja poliitikot lähettämät Roomassa hänen valloitusta Gaul. Ne ovat sotilaita muista maakunnista valloitti imperiumi. Kuvassa legioonalainen sotilas yhtenäinen, kypärä, keihäs ja kilpi. Sotilas on hikoilu pelko ottaa iskujen gallialaiset.

Obelix
1
1 / 10 - 1 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Tämä niin laaja hahmo on Gallian Obelix, yksi päähenkilöt sarjakuva Asterix Gallian. Tässä piirustuksen väri vaikuttaa pidellen lemmikki Idefix, pieni ja rakastava valkoinen koira. Tämä hahmo on suuri vahvuus, koska kun hän oli pieni, hän putosi sisällä pata on taikajuomaa mennessä Akvavitix. Tästä syystä hän on ainoa, joka ei pitäisi juoda juoma, kun jaetaan kaikkien kylän as ...