ALT DE LA IMAGEN

Vitalstatistix

Astérix Gallian värityskuvia

Vitalstatistix

Vitalstatistix

Vitalstatistix väritys sivu

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Vitalstatistix on pää Gaulish kylän Asterix sarjakuvia. Se on tärkeä hahmo elämään kylässä ja kunnioittavat kaikki. Kuljetetaan yleensä seisoo kilpensä, kuljettaa kaksi soturia end ylös vetämällä alas monta kertaa hänen kömpelyyttä. Hän on johtaja kylän gallialaiset jotka vastustavat hyökkäystä Rooman valtakunnan. Bigbellied mies punaiset hiukset, letit ja valtava viikset.

kertaa maalattu:

Tämä väritys sivu on maalattu 2396 kertaa verkossa. Ranking 0 ja Paras värityskuvia.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä maalarit ajatella jokaisen väritys sivu. Tämä väritys sivu on luokitus muiden käyttäjien 2.

Äänestä tätä kuvaa

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
2

Arvosana perustuu 1 lausunnot käyttäjien

MAALATA
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa
LATAA VALKOINEN PIIRROS
Vitalstatistix
Väritys Sivu Vitalstatistix

Yksi tärkeimmistä merkkejä Asterix sarjakuvia päälliköksi Gaulish kylässä. Rasvaa ja hauska hahmo, joka matkustaa kilven kuljettaa sotureita. Chief Vitalstatistix on johtaja Gaulish kylässä.

Katsotaanpa maali Vitalstatistix väritys sivu Pidätkö Astérix Gallian väritys sivut? Tämä on kuva Vitalstatistix väriä tai maali verkossa selaimen ilman ladata tai asentaa mitään, on täysin turvallinen. Täältä voit maalata ilmaiseksi Vitalstatistix väritys sivu Astérix Gallian. Kaikki lapset pitävät käsitöitä ja toimintaa kotona, kuten Vitalstatistix väritys sivu on Suomi ja liittyy Astérix Gallian. Meidän piirustus Vitalstatistix on yksi parhaista piirustuksia ja kuvia maalata of Astérix Gallian että saat ja voit jakaa sen ystäviesi kanssa ja yhteystiedot sosiaalisia verkostoja. Voit tulostaa mustavalkoinen piirustus Vitalstatistix sinut yrittää ja sitten väri se värillisiä merkkejä tai voipaperi, oppia siitä ja jaa se kommentteja, näytä se ystävillesi. Se on hauska ja opettavainen toimintaa lapsille, joka auttaa heitä kehittämään motorisia taitoja ja koordinaatiota samalla hauskaa.

EDELLINEN

Astérix Gallian eniten maalatut sivut

Akvavitix
5
5 / 10 - 0 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Tässä piirustuksessa värittää voimme nähdä druidi Akvavitix, yksi tärkeimmistä merkkiä sarjakuvan Asterix ja Obelix. Sen merkitys on, että taikajuomaa on mitä antaa voimaa gallialaiset vastustaa Roman hyökkäystä. Tämä on pitkä, laiha mies suurella viisaudella. Useaan otteeseen, Caesarin joukot ovat siepanneet hänet löytää salaisen taikajuoman, mutta on aina onnistunut vapautt ...

Ihmelääke
1
1 / 10 - 1 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Tämä viehättävä nuori tyttö on suuri ihastunut Obelix. Kun hän jätti kylässä oli vain tyttö, ja kun hän palasi, hän oli tullut nainen. Ensimmäinen ilmestyi sarjakuvan oli Asterix Legionary. Hänellä on pitkä harja vaaleat hiukset, ja kävelee seksikäs kävellä, huojuvat lonkat. Hän on myös hyvin huomaavainen tunteita Obelix ja toisinaan vaikuttaa melko kiintynyt häneen.

Roman legioonalainen
5
5 / 10 - 0 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Viholliset gallialaiset vuonna Asterix sarjakuvat ovat roomalaiset. Roomalaiset ovat legioonalaiset, sotilaat ja poliitikot lähettämät Roomassa hänen valloitusta Gaul. Ne ovat sotilaita muista maakunnista valloitti imperiumi. Kuvassa legioonalainen sotilas yhtenäinen, kypärä, keihäs ja kilpi. Sotilas on hikoilu pelko ottaa iskujen gallialaiset.