ALT DE LA IMAGEN

jalkapalloilija

Jalkapallo värityskuvia

jalkapalloilija

Jalkapalloilija

jalkapalloilija väritys sivu

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Tämä pelaaja pelaa jalkapalloa hyökkääjä asennossa. Tässä kuvassa näet, miten olet suorittamassa ampui maalin yrittää tehdä maali. Kun jalkapalloilijat lyödä palloa laittaa se tavoite, jokainen lihas hänen ruumiinsa jännittynyt antaa vahvin mahdollinen. Täällä voit nähdä aseman todellinen pelaaja. Voit väri hänen paitansa, housunsa ja sukat kuljettaa värit suosikki joukkue. Tämä pyyhekumi kanssa kansi on hyvin yksinkertainen kiinteään esineeseen. On hyvin tavallista, että kynät ovat sisäänrakennettu kumi takapää, niin että molemmat esineet ovat liitteenä.

kertaa maalattu:

Tämä väritys sivu on maalattu 7437 kertaa verkossa. Ranking 0 ja Paras värityskuvia.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä maalarit ajatella jokaisen väritys sivu. Tämä väritys sivu on luokitus muiden käyttäjien 5.

Äänestä tätä kuvaa

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Arvosana perustuu 24 lausunnot käyttäjien

MAALATA
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa
LATAA VALKOINEN PIIRROS
jalkapalloilija
Väritys Sivu jalkapalloilija

Jalkapalloilijoita, paitsi maalivahti kummastakin joukkueesta saa koskettaa palloa yläraajoihin. Niiden on kontrollia jaloissa, rinnassa tai pään.

Katsotaanpa maali jalkapalloilija väritys sivu Pidätkö Jalkapallo väritys sivut? Tämä on kuva jalkapalloilija väriä tai maali verkossa selaimen ilman ladata tai asentaa mitään, on täysin turvallinen. Täältä voit maalata ilmaiseksi jalkapalloilija väritys sivu Jalkapallo. Kaikki lapset pitävät käsitöitä ja toimintaa kotona, kuten jalkapalloilija väritys sivu on Suomi ja liittyy Jalkapallo. Meidän piirustus jalkapalloilija on yksi parhaista piirustuksia ja kuvia maalata of Jalkapallo että saat ja voit jakaa sen ystäviesi kanssa ja yhteystiedot sosiaalisia verkostoja. Voit tulostaa mustavalkoinen piirustus jalkapalloilija sinut yrittää ja sitten väri se värillisiä merkkejä tai voipaperi, oppia siitä ja jaa se kommentteja, näytä se ystävillesi. Se on hauska ja opettavainen toimintaa lapsille, joka auttaa heitä kehittämään motorisia taitoja ja koordinaatiota samalla hauskaa.

EDELLINEN

Jalkapallo eniten maalatut sivut

Jalkapalloilijoiden
5
5 / 10 - 25 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Nämä kaksi jalkapalloilijat ovat kiistäneet pallon vaarallisessa jalkapalloa pelata. Pallo voidaan ohjata jalat, ja joskus toimijoiden on todellista akrobatiaa päästä pallon ennen vastustajansa. Jos olet hyvä urheilun harrastaja, joka tunnetaan kaunis peli, pidät tämä kokoelma piirustuksia jalkapalloa, suosittu urheilulaji ympäri maailmaa.

Jalkapalloilija poika
6
6 / 10 - 8 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Tämä poika juoksee täyttä vauhtia kiinni syötön toinen hänen joukkuetoverinsa. Tämä poika pelaa jalkapalloa kuljettaa selkä numero 7 piirretään paitansa. Nastat ulkonevat niiden kouluttajat kertovat meille joka pelaa ruohoa, koska kenkä on nimenomaan eivät luisu nurmikolla. Jos olet intohimoisesti myös jalkapallopelin, tämä piirtäminen väritys on täydellinen sinulle.

Erotuomari
5
5 / 10 - 0 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Jalkapallo erotuomarit ovat vastuussa pelisäännöt täyttyvät jalkapallo-ottelujen aikana. Ne olisi aina pukeutunut eri värejä pelaajille ja yleensä vaihtelevat mustavalkoinen. Tämä merkki näkyy kättään ja käyttämällä pilli kaikille pelaajille oppia signaaleja. Voit värittää erotuomari yhtenäinen värit pidät eniten. Voit jopa luoda värikäs puku kuin haluat!