ALT DE LA IMAGEN

Kid playing soccer

Jalkapallo värityskuvia

Kid playing soccer

Kid playing soccer

Kid playing soccer väritys sivu

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Tämä lapsi on suuri urheilija, ja hän on leikkipaikka pelata jalkapalloa hänen luokkatoverinsa. Kuten näette, että on lapsi, koska pallo tuntuu hyvin suuri verrattuna hänelle. Tämä poika pukeutuu kaikki sinun täytyy pelata tätä urheilua: jalkapallokengät, yhtenäinen ja pallo. Jos myös jalkapallon ystäviä, pitää hauskaa väritys tämän piirustuksen nyt. Se on toinen tapa nauttia urheilua!

kertaa maalattu:

Tämä väritys sivu on maalattu 6036 kertaa verkossa. Ranking 0 ja Paras värityskuvia.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä maalarit ajatella jokaisen väritys sivu. Tämä väritys sivu on luokitus muiden käyttäjien 6.

Äänestä tätä kuvaa

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Arvosana perustuu 9 lausunnot käyttäjien

MAALATA
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa
LATAA VALKOINEN PIIRROS
Kid playing soccer
Väritys Sivu Kid playing soccer

Jalkapallo on joukkuelaji brittiläistä alkuperää. Kouluissa ja puistoissa, lasten leikkiä sen epäammattimaista tavalla, vain huvin vuoksi. Myös pienten lasten jalkapallo liigoja.

Katsotaanpa maali Kid playing soccer väritys sivu Pidätkö Jalkapallo väritys sivut? Tämä on kuva Kid playing soccer väriä tai maali verkossa selaimen ilman ladata tai asentaa mitään, on täysin turvallinen. Täältä voit maalata ilmaiseksi Kid playing soccer väritys sivu Jalkapallo. Kaikki lapset pitävät käsitöitä ja toimintaa kotona, kuten Kid playing soccer väritys sivu on Suomi ja liittyy Jalkapallo. Meidän piirustus Kid playing soccer on yksi parhaista piirustuksia ja kuvia maalata of Jalkapallo että saat ja voit jakaa sen ystäviesi kanssa ja yhteystiedot sosiaalisia verkostoja. Voit tulostaa mustavalkoinen piirustus Kid playing soccer sinut yrittää ja sitten väri se värillisiä merkkejä tai voipaperi, oppia siitä ja jaa se kommentteja, näytä se ystävillesi. Se on hauska ja opettavainen toimintaa lapsille, joka auttaa heitä kehittämään motorisia taitoja ja koordinaatiota samalla hauskaa.

EDELLINEN

Jalkapallo eniten maalatut sivut

Jalkapalloilija
5
5 / 10 - 24 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Tämä pelaaja pelaa jalkapalloa hyökkääjä asennossa. Tässä kuvassa näet, miten olet suorittamassa ampui maalin yrittää tehdä maali. Kun jalkapalloilijat lyödä palloa laittaa se tavoite, jokainen lihas hänen ruumiinsa jännittynyt antaa vahvin mahdollinen. Täällä voit nähdä aseman todellinen pelaaja. Voit väri hänen paitansa, housunsa ja sukat kuljettaa värit suosikki joukkue. ...

Jalkapalloilijoiden
5
5 / 10 - 25 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Nämä kaksi jalkapalloilijat ovat kiistäneet pallon vaarallisessa jalkapalloa pelata. Pallo voidaan ohjata jalat, ja joskus toimijoiden on todellista akrobatiaa päästä pallon ennen vastustajansa. Jos olet hyvä urheilun harrastaja, joka tunnetaan kaunis peli, pidät tämä kokoelma piirustuksia jalkapalloa, suosittu urheilulaji ympäri maailmaa.

Jalkapalloilija poika
6
6 / 10 - 8 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Tämä poika juoksee täyttä vauhtia kiinni syötön toinen hänen joukkuetoverinsa. Tämä poika pelaa jalkapalloa kuljettaa selkä numero 7 piirretään paitansa. Nastat ulkonevat niiden kouluttajat kertovat meille joka pelaa ruohoa, koska kenkä on nimenomaan eivät luisu nurmikolla. Jos olet intohimoisesti myös jalkapallopelin, tämä piirtäminen väritys on täydellinen sinulle.