ALT DE LA IMAGEN

Mickey jalkapalloilija

Jalkapallo värityskuvia

Mickey jalkapalloilija

Mickey jalkapalloilija

Mickey jalkapalloilija väritys sivu

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Jos haluat pelata jalkapalloa, olemme varmoja tulet rakastamaan tätä piirustusta näemme Mikki Hiiri urheilussa.Suosituin luonne Walt Disney on myös erittäin hyvä urheilussa, ja on aina urheilusta. Tässä kuvassa sarjakuva hiiri näyttää lyödä pallo voimalla. Voit maalata Mickey univormussa suosikkijoukkueesi katsella häntä tiimisi värejä.

kertaa maalattu:

Tämä väritys sivu on maalattu 5867 kertaa verkossa. Ranking 0 ja Paras värityskuvia.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä maalarit ajatella jokaisen väritys sivu. Tämä väritys sivu on luokitus muiden käyttäjien 7.

Äänestä tätä kuvaa

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
7

Arvosana perustuu 13 lausunnot käyttäjien

MAALATA
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa
LATAA VALKOINEN PIIRROS
Mickey jalkapalloilija
Väritys Sivu Mickey jalkapalloilija

Jalkapallo tai jalkapallo on yksi suosituimmista urheilulajeista maailmassa, ja tässä piirustuksessa on pelaa tätä urheilua suositun Walt Disney-Mikki Hiiri.

Katsotaanpa maali Mickey jalkapalloilija väritys sivu Pidätkö Jalkapallo väritys sivut? Tämä on kuva Mickey jalkapalloilija väriä tai maali verkossa selaimen ilman ladata tai asentaa mitään, on täysin turvallinen. Täältä voit maalata ilmaiseksi Mickey jalkapalloilija väritys sivu Jalkapallo. Kaikki lapset pitävät käsitöitä ja toimintaa kotona, kuten Mickey jalkapalloilija väritys sivu on Suomi ja liittyy Jalkapallo. Meidän piirustus Mickey jalkapalloilija on yksi parhaista piirustuksia ja kuvia maalata of Jalkapallo että saat ja voit jakaa sen ystäviesi kanssa ja yhteystiedot sosiaalisia verkostoja. Voit tulostaa mustavalkoinen piirustus Mickey jalkapalloilija sinut yrittää ja sitten väri se värillisiä merkkejä tai voipaperi, oppia siitä ja jaa se kommentteja, näytä se ystävillesi. Se on hauska ja opettavainen toimintaa lapsille, joka auttaa heitä kehittämään motorisia taitoja ja koordinaatiota samalla hauskaa.

EDELLINEN

Jalkapallo eniten maalatut sivut

Jalkapalloilija
5
5 / 10 - 24 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Tämä pelaaja pelaa jalkapalloa hyökkääjä asennossa. Tässä kuvassa näet, miten olet suorittamassa ampui maalin yrittää tehdä maali. Kun jalkapalloilijat lyödä palloa laittaa se tavoite, jokainen lihas hänen ruumiinsa jännittynyt antaa vahvin mahdollinen. Täällä voit nähdä aseman todellinen pelaaja. Voit väri hänen paitansa, housunsa ja sukat kuljettaa värit suosikki joukkue. ...

Jalkapalloilijoiden
5
5 / 10 - 25 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Nämä kaksi jalkapalloilijat ovat kiistäneet pallon vaarallisessa jalkapalloa pelata. Pallo voidaan ohjata jalat, ja joskus toimijoiden on todellista akrobatiaa päästä pallon ennen vastustajansa. Jos olet hyvä urheilun harrastaja, joka tunnetaan kaunis peli, pidät tämä kokoelma piirustuksia jalkapalloa, suosittu urheilulaji ympäri maailmaa.

Jalkapalloilija poika
6
6 / 10 - 8 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Tämä poika juoksee täyttä vauhtia kiinni syötön toinen hänen joukkuetoverinsa. Tämä poika pelaa jalkapalloa kuljettaa selkä numero 7 piirretään paitansa. Nastat ulkonevat niiden kouluttajat kertovat meille joka pelaa ruohoa, koska kenkä on nimenomaan eivät luisu nurmikolla. Jos olet intohimoisesti myös jalkapallopelin, tämä piirtäminen väritys on täydellinen sinulle.