ALT DE LA IMAGEN

Kaulin

Keittiövälineet värityskuvia

Kaulin

Kaulin

Kaulin väritys sivu

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Tätä työkalua käytetään muodostamaan tasainen taikina. Rullat on valmistettu perinteisin veistetty puusta, kuten tapauksessa piirustuksen kuvassa. Kuitenkin viime aikoina ne ovat alkaneet käyttää muita materiaaleja, kuten marmoria, Bakelite tai joitakin metalleja, kuten alumiinia tai ruostumatonta terästä. Voit nyt luoda piirustus perinteinen puinen rulla kuin olemassa antiikin ajoista lähtien. Pidätkö ruoanlaitto? Sinulla todennäköisesti jo tietää tämän astioita niin hyödyllinen.

kertaa maalattu:

Tämä väritys sivu on maalattu 5439 kertaa verkossa. Ranking 0 ja Paras värityskuvia.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä maalarit ajatella jokaisen väritys sivu. Tämä väritys sivu on luokitus muiden käyttäjien 10.

Äänestä tätä kuvaa

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
10

Arvosana perustuu 1 lausunnot käyttäjien

MAALATA
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa
LATAA VALKOINEN PIIRROS
Kaulin
Väritys Sivu Kaulin

Telat, joita käytetään sekoittamiseen on pidettävä erittäin puhdasta, koska se voi olla syynä bakteerien desinfioitava usein. Ne yleensä on tehty puusta.

Katsotaanpa maali Kaulin väritys sivu Pidätkö Keittiövälineet väritys sivut? Tämä on kuva Kaulin väriä tai maali verkossa selaimen ilman ladata tai asentaa mitään, on täysin turvallinen. Täältä voit maalata ilmaiseksi Kaulin väritys sivu Keittiövälineet. Kaikki lapset pitävät käsitöitä ja toimintaa kotona, kuten Kaulin väritys sivu on Suomi ja liittyy Keittiövälineet. Meidän piirustus Kaulin on yksi parhaista piirustuksia ja kuvia maalata of Keittiövälineet että saat ja voit jakaa sen ystäviesi kanssa ja yhteystiedot sosiaalisia verkostoja. Voit tulostaa mustavalkoinen piirustus Kaulin sinut yrittää ja sitten väri se värillisiä merkkejä tai voipaperi, oppia siitä ja jaa se kommentteja, näytä se ystävillesi. Se on hauska ja opettavainen toimintaa lapsille, joka auttaa heitä kehittämään motorisia taitoja ja koordinaatiota samalla hauskaa.

EDELLINEN

Keittiövälineet eniten maalatut sivut

Lasi
6
6 / 10 - 10 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Kristallia, koska tämä on enimmäkseen käytetään alkoholijuomista tai cocktaileja, jotka ovat yleensä vaihtelevaa ja kirkkaita värejä. Tämä lasi kuppi on kartiomainen, ja se voidaan nähdä sivusuunnassa kolmion muotoinen. Voit valita värin haluat ja täyttää sisältöä juoman haluat. Materiaalista käytetään tekemään niistä on sulaa lasia, joka on muotoiltu samalla kun on kuuma ...

Potti
5
5 / 10 - 7 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Kattilassa on alus, joka voi olla metallia tai mutaa, jota käytetään ruoanlaittoon tahansa keitettyjä tai keitetyt elintarvikkeet. Tärkeimmät erot pannut ovat läsnä kaksi käsitellään. Kauhojen on kuitenkin vain yksi kahva. Oletko jo oppinut erottamaan? Nyt voit värittää tämän keittiövälineet luovin tavoin voit ajatella. Oletko valmis? Mennä eteenpäin ja pitää hauskaa.

Veitsi ja haarukka
5
5 / 10 - 14 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Nämä ruokailuvälineet punainen ovat perusvälineet tottunut syömään. Veitsi käytetään jakamaan ruoka pieniksi paloiksi, kokoa purra. Kun palaset ovat jo osapuolten Pistele haarukalla tuoda sen suuhun. Näin ruoka ei ole kosketaan kädellä. Väritys tämä piirustus nuoret lapset oppivat muotoja näitä hyödyllisiä ja tavanomaiset työkalut keittiö ja ruokasali.