ALT DE LA IMAGEN

Kulho

Keittiövälineet värityskuvia

Kulho

Kulho

Kulho väritys sivu

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Altaat ovat säiliöitä, jotka voivat olla savea, puu, muovi, alumiini, jne, ja joita käytetään tehdä elintarvikkeiden ja helpottaa nieleminen. Tämä vastaanottaja ei ole rajoja, ja kuten näette on koristeltu kaarevat muodot ja kierteelle antaa sinulle hauska katsoa. Varmasti olet käyttänyt yksi heistä tehdä salaatteja, keittoja tai viljatuotteista maitoa aamiaiseksi. Nyt voit suunnitella oman kulhoon.

kertaa maalattu:

Tämä väritys sivu on maalattu 6173 kertaa verkossa. Ranking 0 ja Paras värityskuvia.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä maalarit ajatella jokaisen väritys sivu. Tämä väritys sivu on luokitus muiden käyttäjien 5.

Äänestä tätä kuvaa

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Arvosana perustuu 2 lausunnot käyttäjien

MAALATA
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa
LATAA VALKOINEN PIIRROS
Kulho
Väritys Sivu Kulho

Kulho on esine, joka on osa kotitalouden astiat. Varastoidaan tavallisesti keittiön kaapissa, koska niitä käytetään usein tuotteita päivittäin.

Katsotaanpa maali Kulho väritys sivu Pidätkö Keittiövälineet väritys sivut? Tämä on kuva Kulho väriä tai maali verkossa selaimen ilman ladata tai asentaa mitään, on täysin turvallinen. Täältä voit maalata ilmaiseksi Kulho väritys sivu Keittiövälineet. Kaikki lapset pitävät käsitöitä ja toimintaa kotona, kuten Kulho väritys sivu on Suomi ja liittyy Keittiövälineet. Meidän piirustus Kulho on yksi parhaista piirustuksia ja kuvia maalata of Keittiövälineet että saat ja voit jakaa sen ystäviesi kanssa ja yhteystiedot sosiaalisia verkostoja. Voit tulostaa mustavalkoinen piirustus Kulho sinut yrittää ja sitten väri se värillisiä merkkejä tai voipaperi, oppia siitä ja jaa se kommentteja, näytä se ystävillesi. Se on hauska ja opettavainen toimintaa lapsille, joka auttaa heitä kehittämään motorisia taitoja ja koordinaatiota samalla hauskaa.

EDELLINEN

Keittiövälineet eniten maalatut sivut

Lasi
6
6 / 10 - 10 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Kristallia, koska tämä on enimmäkseen käytetään alkoholijuomista tai cocktaileja, jotka ovat yleensä vaihtelevaa ja kirkkaita värejä. Tämä lasi kuppi on kartiomainen, ja se voidaan nähdä sivusuunnassa kolmion muotoinen. Voit valita värin haluat ja täyttää sisältöä juoman haluat. Materiaalista käytetään tekemään niistä on sulaa lasia, joka on muotoiltu samalla kun on kuuma ...

Potti
5
5 / 10 - 7 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Kattilassa on alus, joka voi olla metallia tai mutaa, jota käytetään ruoanlaittoon tahansa keitettyjä tai keitetyt elintarvikkeet. Tärkeimmät erot pannut ovat läsnä kaksi käsitellään. Kauhojen on kuitenkin vain yksi kahva. Oletko jo oppinut erottamaan? Nyt voit värittää tämän keittiövälineet luovin tavoin voit ajatella. Oletko valmis? Mennä eteenpäin ja pitää hauskaa.

Veitsi ja haarukka
5
5 / 10 - 14 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Nämä ruokailuvälineet punainen ovat perusvälineet tottunut syömään. Veitsi käytetään jakamaan ruoka pieniksi paloiksi, kokoa purra. Kun palaset ovat jo osapuolten Pistele haarukalla tuoda sen suuhun. Näin ruoka ei ole kosketaan kädellä. Väritys tämä piirustus nuoret lapset oppivat muotoja näitä hyödyllisiä ja tavanomaiset työkalut keittiö ja ruokasali.