ALT DE LA IMAGEN

Labradorinnoutaja

Koirat värityskuvia

Labradorinnoutaja

Labradorinnoutaja

Labradorinnoutaja väritys sivu

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Tämä koira ystävällinen ilme osana labradorinnoutaja koiran rotu. Se on yksi rakastetuimmista ja suosituimmista koirat, koska se on hyvin älykäs, oppivainen ja erittäin seurallinen asuva perhe. Labradorinnoutaja on laajalti käytetty opaskoira sokeille rotu. Nämä koirat ovat yleensä valkoisia tai väri, rusketus myös musta, mutta tällä kertaa olet kuka päättää, mikä väri on hänen turkista, vaikka hyvin silmiinpistävää väriä.

kertaa maalattu:

Tämä väritys sivu on maalattu 7239 kertaa verkossa. Ranking 0 ja Paras värityskuvia.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä maalarit ajatella jokaisen väritys sivu. Tämä väritys sivu on luokitus muiden käyttäjien 6.

Äänestä tätä kuvaa

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Arvosana perustuu 10 lausunnot käyttäjien

MAALATA
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa
LATAA VALKOINEN PIIRROS
Labradorinnoutaja
Väritys Sivu Labradorinnoutaja

Noutaja koirat ovat niin nimeksi, koska alunperin syytettiin hakea linnut, kukisti metsästäjä, eli niin noutaja. Tänään ne ovat suosittuja lemmikkeinä.

Katsotaanpa maali Labradorinnoutaja väritys sivu Pidätkö Koirat väritys sivut? Tämä on kuva Labradorinnoutaja väriä tai maali verkossa selaimen ilman ladata tai asentaa mitään, on täysin turvallinen. Täältä voit maalata ilmaiseksi Labradorinnoutaja väritys sivu Koirat. Kaikki lapset pitävät käsitöitä ja toimintaa kotona, kuten Labradorinnoutaja väritys sivu on Suomi ja liittyy Koirat. Meidän piirustus Labradorinnoutaja on yksi parhaista piirustuksia ja kuvia maalata of Koirat että saat ja voit jakaa sen ystäviesi kanssa ja yhteystiedot sosiaalisia verkostoja. Voit tulostaa mustavalkoinen piirustus Labradorinnoutaja sinut yrittää ja sitten väri se värillisiä merkkejä tai voipaperi, oppia siitä ja jaa se kommentteja, näytä se ystävillesi. Se on hauska ja opettavainen toimintaa lapsille, joka auttaa heitä kehittämään motorisia taitoja ja koordinaatiota samalla hauskaa.

EDELLINEN

Koirat eniten maalatut sivut

Pentu
6
6 / 10 - 13 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Tämä koira pentu on hyvin iloinen nähdessäni sinut, koska olet kuka sinun pitäisi valita väri hänen turkis on terve ja iloinen ulkoasu. Tämä pieni koira on loistava leikkikaveri, etenkin perheen lapset. Kuitenkin, koira ei ole lelu, ja tulee suuri vastuu, koska se vaatii useita hoitoa ja huomiota. Joten kun koira tulee kotiin on oltava vastuullista.

Bulldoggi
5
5 / 10 - 8 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Tämä koira unelias ilme kuuluu bulldoggi rotu, on tyypillistä pienet, mutta tanakka ja tukeva runko. Hänen päänsä on melko suuri verrattuna sen ruumiin, ja kuten näette heillä lyhyt kuono pyöristetty nenä. Voit valita värin haluat maalata tämä kaunis koira, voit jopa tehdä läiskät niiden turkista tai väriainetta hänen koko kehon samaan sävyyn kuin sinun makuusi.

Nälkäinen pentu
7
7 / 10 - 23 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Tämä hauska koira pentu on hyvin onnellinen, koska hän syö koko kulhoon lempiruokaansa. Koirat ovat hyvin rakastava eläimiä, ja ovat hyvin kiitollisia, kun niiden omistajat ruokkia niitä. Voit valita värin takki tämän pentu väritys piirustus kuin haluat. Voit jopa vetää sinut paikkoja tai käyttää erittäin kirkkaita värejä. Jos olet eläinrakas ja rakastat koiria, sinua rakastan ...