ALT DE LA IMAGEN

kynä

Koulutarvikkeet värityskuvia

kynä

Kynä

kynä väritys sivu

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Kynät kirjoitat työkaluja eniten käyttää kuka tahansa opiskelija. Niitä käytetään muistiinpanoja tai kirjallisesti harjoituksia ja toimintaa. Tässä tapauksessa on sisään- kärki kynä, joka piileskelee kärki vaikka sitä ei käytetä.Yleisimmät värit ovat sininen kyniä, musta tai punainen, mutta tänään on kynät kaikki värit, joiden kanssa voit olla puhdas ja kaunis tehtävät.

kertaa maalattu:

Tämä väritys sivu on maalattu 5403 kertaa verkossa. Ranking 0 ja Paras värityskuvia.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä maalarit ajatella jokaisen väritys sivu. Tämä väritys sivu on luokitus muiden käyttäjien 4.

Äänestä tätä kuvaa

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Arvosana perustuu 7 lausunnot käyttäjien

MAALATA
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa
LATAA VALKOINEN PIIRROS
kynä
Väritys Sivu kynä

Mustekynällä koostuu kärki ottaa pallon sisällä, ja sen kautta muste tulee ulos hitaasti kuin me kirjoittaa.Muste on tallennettu muoviputken sisällä kynä.

Katsotaanpa maali kynä väritys sivu Pidätkö Koulutarvikkeet väritys sivut? Tämä on kuva kynä väriä tai maali verkossa selaimen ilman ladata tai asentaa mitään, on täysin turvallinen. Täältä voit maalata ilmaiseksi kynä väritys sivu Koulutarvikkeet. Kaikki lapset pitävät käsitöitä ja toimintaa kotona, kuten kynä väritys sivu on Suomi ja liittyy Koulutarvikkeet. Meidän piirustus kynä on yksi parhaista piirustuksia ja kuvia maalata of Koulutarvikkeet että saat ja voit jakaa sen ystäviesi kanssa ja yhteystiedot sosiaalisia verkostoja. Voit tulostaa mustavalkoinen piirustus kynä sinut yrittää ja sitten väri se värillisiä merkkejä tai voipaperi, oppia siitä ja jaa se kommentteja, näytä se ystävillesi. Se on hauska ja opettavainen toimintaa lapsille, joka auttaa heitä kehittämään motorisia taitoja ja koordinaatiota samalla hauskaa.

EDELLINEN

Koulutarvikkeet eniten maalatut sivut

Reppu
6
6 / 10 - 9 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Tämä kohde koulun on oltava kaikkien opiskelijoiden, koska pussi, jossa kaikki alukset koulun vie. Reput on kaksi kahvaa ladata takana, ja että usein kuljettaa paljon painoa. Tämä selkäreppu näemme kirja, hallitsija, omena, kyniä, banaani ja pyyhekumi. Olitko löytää kaikki esineet tässä kuvassa? Nyt voit värittää ne haluamallasi tavalla.

Lyijykynä
7
7 / 10 - 11 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Useimmissa kirjoittaminen perus työkalu on kynä, joka on laite, jota käytetään piirtämiseen ja kirjoittamiseen. Tällöin voimme myös nähdä, että takapää kynässä on pyyhekumi.Tyypillisin kynä on keltainen ja pinkki kumi, mutta voit valita värin aiot värittää tätä piirustusta. Nyt voit luoda kuvan ja pitää hauskaa oppimista eri esineitä käytetään koulussa. Se on suosituin ...

Kirjat
4
4 / 10 - 7 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Kaikissa kouluissa oppikirjat, jotka ovat niitä, joissa oppitunteja, jotka opettavat opettajat, käytetään. Kaikkien lasten on arvo jatkaa luokka. Täällä voit nähdä iso kasa kirjoja, sillä jokainen aihe on eri arvo. Voit värittää tämän piirustuksen niin, että jokaisella on erivärinen, ja jos haluat, voit kirjoittaa heille nimi kunkin aiheista, että sinulla on. Muistikirjat käytet ...