ALT DE LA IMAGEN

sarjakuva ritari

ritarit värityskuvia

sarjakuva ritari

Sarjakuva ritari

sarjakuva ritari väritys sivu

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Tässä fantasia väritys sivu näkyy keskiaikainen ritari sarjakuva. Kuten näette, hän näyttää asennettu sen työjuhta. Ritari on yllään kypärä ja on aseistettu keihäs ja kilpi. Keskiajalla ritarit olivat pukeutuneet värit Herran he palvelivat. Voit valita värit puet tämä herrasmies ja niin sinun keksiä omia vaatteita keskiaikaisen ritarin.

kertaa maalattu:

Tämä väritys sivu on maalattu 5307 kertaa verkossa. Ranking 0 ja Paras värityskuvia.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä maalarit ajatella jokaisen väritys sivu. Tämä väritys sivu on luokitus muiden käyttäjien 6.

Äänestä tätä kuvaa

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Arvosana perustuu 4 lausunnot käyttäjien

MAALATA
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa
LATAA VALKOINEN PIIRROS
sarjakuva ritari
Väritys Sivu sarjakuva ritari

Hauskaa valtakunnassa fantasia väritys tämän keskiaikaisen sotilaan asennettu sen warhorse näyttäessään latauksen kohti vihollisia tässä kuvan väriä.

Katsotaanpa maali sarjakuva ritari väritys sivu Pidätkö ritarit väritys sivut? Tämä on kuva sarjakuva ritari väriä tai maali verkossa selaimen ilman ladata tai asentaa mitään, on täysin turvallinen. Täältä voit maalata ilmaiseksi sarjakuva ritari väritys sivu ritarit. Kaikki lapset pitävät käsitöitä ja toimintaa kotona, kuten sarjakuva ritari väritys sivu on Suomi ja liittyy ritarit. Meidän piirustus sarjakuva ritari on yksi parhaista piirustuksia ja kuvia maalata of ritarit että saat ja voit jakaa sen ystäviesi kanssa ja yhteystiedot sosiaalisia verkostoja. Voit tulostaa mustavalkoinen piirustus sarjakuva ritari sinut yrittää ja sitten väri se värillisiä merkkejä tai voipaperi, oppia siitä ja jaa se kommentteja, näytä se ystävillesi. Se on hauska ja opettavainen toimintaa lapsille, joka auttaa heitä kehittämään motorisia taitoja ja koordinaatiota samalla hauskaa.

EDELLINEN

ritarit eniten maalatut sivut

Crusader
7
7 / 10 - 3 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Tämä Urhoollinen ritari ristiretkien on raskaasti aseistettu broadsword. Ristiretkeläiset olivat Christian ritarit, jotka menivät taistelemaan arabi muslimi armeijoita ns Pyhä sota keskiajalla mailla. Hänen vaatteensa olivat yleensä valkoinen punainen risti keskellä, mikä on kun nimi Crusader. Nyt voit väri verkossa tämän suuren keskiaikaisen soturi hänen terävä miekka taistelu.

Temppeliritari
5
5 / 10 - 8 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Tämä ritari kuuluu määräys Templars, sotilaat ja erittäin suosittu sotureita tarinoita sankareiden. He olivat pataljoonan kristillisen ritareita ja oli tunnetuin ritarin keskiajalla. Täällä voit nähdä, miten tämä Templar pidellen miekka ja kilpensä, kun hän valmistautuu taisteluun. Hänen vyötärö näemme kuljettaa Graal sidottu nahka hihnat aseensa. Kutsutaan myös Order of Templ ...

Ritari Ässä
7
7 / 10 - 4 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Tämä ritari näyttää erittäin rohkea ja valmis taistelemaan avulla hänen hevonen, joka on myös varustettu haarniska suojella häntä. Tämä ystävällinen ritari on hyvin hauska, koska se on paljon isompi kuin hänen hevosensa, ja on suuri kypärä, joka kattaa hänen päänsä. Hänen niemi on huojuvat tuulessa ajaessasi kohotti miekkansa. Hän kantaa myös suojus, joka suojaa häntä puh ...