ALT DE LA IMAGEN

ritari boy

ritarit värityskuvia

ritari boy

Ritari boy

ritari boy väritys sivu

Pidätkö siitä? Klikkaa sitä!
Lähettää!
Äänestä!
Pin It!
Delicious
Kuvaus:

Tämä poika kuljettaa vaikuttava ritari puku, johon kuuluu täysi panssari, kypärä, miekka ja kilpi. Lapsella on kovaa ilme, todella rooliin uljas ritari. Lapset rakastavat pelaa ritareita ja myös pukeutua suosikki fantasia merkkiä. Jos myös, nauttia väritys tämä kuva värejä, jotka haluat tämän lapsen kanssa keskiaikainen haarniska.

kertaa maalattu:

Tämä väritys sivu on maalattu 5478 kertaa verkossa. Ranking 0 ja Paras värityskuvia.

Luokitus

Haluamme tietää, mitä maalarit ajatella jokaisen väritys sivu. Tämä väritys sivu on luokitus muiden käyttäjien 7.

Äänestä tätä kuvaa

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
7

Arvosana perustuu 2 lausunnot käyttäjien

MAALATA
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa
LATAA VALKOINEN PIIRROS
ritari boy
Väritys Sivu ritari boy

Sotilaat keskiajalla olivat pukeutuneet raskasmetalli haarniska suojaa kolhuilta ja vaikutukset taisteluiden aikana. Tämä lapsi on pukeutunut kuten ne ritarit vanhaan.

Katsotaanpa maali ritari boy väritys sivu Pidätkö ritarit väritys sivut? Tämä on kuva ritari boy väriä tai maali verkossa selaimen ilman ladata tai asentaa mitään, on täysin turvallinen. Täältä voit maalata ilmaiseksi ritari boy väritys sivu ritarit. Kaikki lapset pitävät käsitöitä ja toimintaa kotona, kuten ritari boy väritys sivu on Suomi ja liittyy ritarit. Meidän piirustus ritari boy on yksi parhaista piirustuksia ja kuvia maalata of ritarit että saat ja voit jakaa sen ystäviesi kanssa ja yhteystiedot sosiaalisia verkostoja. Voit tulostaa mustavalkoinen piirustus ritari boy sinut yrittää ja sitten väri se värillisiä merkkejä tai voipaperi, oppia siitä ja jaa se kommentteja, näytä se ystävillesi. Se on hauska ja opettavainen toimintaa lapsille, joka auttaa heitä kehittämään motorisia taitoja ja koordinaatiota samalla hauskaa.

EDELLINEN

ritarit eniten maalatut sivut

Crusader
7
7 / 10 - 3 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Tämä Urhoollinen ritari ristiretkien on raskaasti aseistettu broadsword. Ristiretkeläiset olivat Christian ritarit, jotka menivät taistelemaan arabi muslimi armeijoita ns Pyhä sota keskiajalla mailla. Hänen vaatteensa olivat yleensä valkoinen punainen risti keskellä, mikä on kun nimi Crusader. Nyt voit väri verkossa tämän suuren keskiaikaisen soturi hänen terävä miekka taistelu.

Temppeliritari
5
5 / 10 - 8 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Tämä ritari kuuluu määräys Templars, sotilaat ja erittäin suosittu sotureita tarinoita sankareiden. He olivat pataljoonan kristillisen ritareita ja oli tunnetuin ritarin keskiajalla. Täällä voit nähdä, miten tämä Templar pidellen miekka ja kilpensä, kun hän valmistautuu taisteluun. Hänen vyötärö näemme kuljettaa Graal sidottu nahka hihnat aseensa. Kutsutaan myös Order of Templ ...

Ritari Ässä
7
7 / 10 - 4 ääntä
Maalattu [NUM-DESCAARGAS] kertaa

Tämä ritari näyttää erittäin rohkea ja valmis taistelemaan avulla hänen hevonen, joka on myös varustettu haarniska suojella häntä. Tämä ystävällinen ritari on hyvin hauska, koska se on paljon isompi kuin hänen hevosensa, ja on suuri kypärä, joka kattaa hänen päänsä. Hänen niemi on huojuvat tuulessa ajaessasi kohotti miekkansa. Hän kantaa myös suojus, joka suojaa häntä puh ...